Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

adda napisał(a):
aga1215 napisał(a):
tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol:
A Dymek???????????

No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć.
A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P .

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. No właśnie widzę :roll:

A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P .
Ha ha, a dzisiaj wyjeżdżamy do pracy, przejechaliśmy kawałek, a tu na drodze majaczą siakieś dwa koty :roll: Mówię do TZ: patrz, można sobie w puszczy brytyjczyka złapać :wink: Podjeżdżamy bliżej, a tam dwa koty sąsiadów: brytyjczyk właśnie (a chciałam być dowcipna :D ) i norweski leśny - cały rudy 8)

Posted

Poświata napisał(a):
No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć.

Jeśli juz o wyrodności mowa, to stawiam, że jeśli Poświata miałaby o kimś zapomniec, to chyba o... Poświacie... Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :(

Posted

asher napisał(a):
Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :(
To Poświata ma psa??? :o :lol:

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']alina71 bardzo dziękujemy :lol: my pozdrawiamy Aylin od naszego Filipka :D
plissssssss wrzuć jej fotkę!!!!!!!!!!!
Jutro zrobię nowe a dziś z pozdrowieniami wklejam taką.

Posted

asher napisał(a):
Poświata napisał(a):

Jeśli juz o wyrodności mowa, to stawiam, że jeśli Poświata miałaby o kimś zapomniec, to chyba o... Poświacie... Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :(

No coś Ty naprawdę :o ??? Lecę ją reanimować :lol: .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='adda'][quote name='asher']Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( To Poświata ma psa??? :o :lol:

Masz? :lol:

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='adda'][quote name='aga1215'] tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol: A Dymek???????????
A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P .i tam, zaraz zapomniała, przeca Dymek to już standardowe wyposażenie wyjazdowe :wink: :lol:
a nie wiesz Ty, Beatko, że w moich puszczach ze ścieżek nie wolno schodzić :nono: a (Ba)Rysie jakoś tak ścieżkami nie chcom :niewiem:

Posted

O qrde, se obiecałam, że w tym roku wlezę tą ścieżką :roll: :roll: :roll: , o ile po drodze ducha nie wyzionę. Kondycja zerrrrrrowa :oops: , trudno najwyżej dwa dni bedę szła :evil: .

Posted

Dostaliśmy zastrzyk z antybiotyku i Pani doktor powiedziała, ża raptem po trzech dniach, a nie ma śladu :P .
Za parę dni nawet możemy spróbować się wykąpać :evilbat: .
Poza tym po raz pierwszy w życiu w samochodzie Baryś siedział poza skrzynką rozparty na moich kolanach i ubezpieczany smyczą.
Potem przeniósł się na podłogę między fotele, bo tam było chłodniej.
Zero stresu, zaro miałków.
Muszę jeszcze Dymcia przetestować na okoliczność takiej jazdy.
I zamiast głupiego jaśka na podróż, koty dostaną odrobinę kontrolowanego luzu :P .

Posted

adda napisał(a):
anetta napisał(a):
Jej :o jak Ty masz czysto, zadnych klakow na dywanie...
No właśnie też to zauważyłam :roll:

też to widzicie? ani chybi Tajdzi zrobiła fotomontaż :wink:
Tajdzi, przyznaj się :wink: :lol:

Posted

Pozdrowienia dla Trusia. O jak mi się marzy taras i taka swoboda biegania dla kotek. :) No i Chipa. :)
TZ dziś rano podglądał co robią nasze pociechy.
Upolował Aylin jak sobie leniuchuje na miejscu gdzie zwykle leży pies.

A później złapał Nesię na tym jak rozprawia się z jego sandałami.

Ale nie przyznała się do winy

Posted

alina71 napisał(a):
Pozdrowienia dla Trusia. O jak mi się marzy taras i taka swoboda biegania dla kotek. :)
Alina, przecież osiatkowałaś balkon :D
A powiedz, Twoje futro kocie gryzie buty??? :o