Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 adda napisał(a):aga1215 napisał(a): tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol: A Dymek??????????? No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć. A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P . Quote
adda Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata']No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. No właśnie widzę :roll: A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P . Ha ha, a dzisiaj wyjeżdżamy do pracy, przejechaliśmy kawałek, a tu na drodze majaczą siakieś dwa koty :roll: Mówię do TZ: patrz, można sobie w puszczy brytyjczyka złapać :wink: Podjeżdżamy bliżej, a tam dwa koty sąsiadów: brytyjczyk właśnie (a chciałam być dowcipna :D ) i norweski leśny - cały rudy 8) Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Poświata napisał(a):No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć. Jeśli juz o wyrodności mowa, to stawiam, że jeśli Poświata miałaby o kimś zapomniec, to chyba o... Poświacie... Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( Quote
adda Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( To Poświata ma psa??? :o :lol: Quote
alina71 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']alina71 bardzo dziękujemy :lol: my pozdrawiamy Aylin od naszego Filipka :D plissssssss wrzuć jej fotkę!!!!!!!!!!! Jutro zrobię nowe a dziś z pozdrowieniami wklejam taką. Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( To Poświata ma psa??? :o :lol: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Poświata napisał(a):No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć. Jeśli juz o wyrodności mowa, to stawiam, że jeśli Poświata miałaby o kimś zapomniec, to chyba o... Poświacie... Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( No coś Ty naprawdę :o ??? Lecę ją reanimować :lol: . Quote
adda Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='adda'][quote name='asher']Zupełnie już chyba zapomniała, że ma psa, galeria Poświaty na szarym końcu drugiej strony wisi :( To Poświata ma psa??? :o :lol: Masz? :lol: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Muszę sprawdzić na balkonie, bo ostatnio towarzystwo tam się właśnie wyniosło. A jak wiecie balkon mam duży, to trochę potrwa :wink: :P . Quote
adda Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata']Muszę sprawdzić na balkonie Sprawdzilam :lol: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Muszę sprawdzić na balkonie Sprawdzilam :lol: :o kiedy zdążyłaś być u mnie na balkonie??? To takie świecące i warczące to byłaś TY :o ??? Idę w ich ślady Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='adda'][quote name='aga1215'] tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol: A Dymek??????????? No widzisz jaka wyrodna Matka Chrzestna, teraz tylko jej Baryś w głowie. Co ta miłośc robi z kobiet :roll: :wink: , tracą głowę i pamięć. A mówiłam żeby sobie podobnego złapała u siebie w puszczach :P .i tam, zaraz zapomniała, przeca Dymek to już standardowe wyposażenie wyjazdowe :wink: :lol: a nie wiesz Ty, Beatko, że w moich puszczach ze ścieżek nie wolno schodzić :nono: a (Ba)Rysie jakoś tak ścieżkami nie chcom :niewiem: Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 O qrde, se obiecałam, że w tym roku wlezę tą ścieżką :roll: :roll: :roll: , o ile po drodze ducha nie wyzionę. Kondycja zerrrrrrowa :oops: , trudno najwyżej dwa dni bedę szła :evil: . Quote
Poświata Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Zaraz po śniadanku idę z BaRyśkiem na kontrolę. Quote
aga1215 Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Poświata napisał(a):Zaraz po śniadanku idę z BaRyśkiem na kontrolę. i co? Felka nie kontrolowali :o Quote
Poświata Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Dostaliśmy zastrzyk z antybiotyku i Pani doktor powiedziała, ża raptem po trzech dniach, a nie ma śladu :P . Za parę dni nawet możemy spróbować się wykąpać :evilbat: . Poza tym po raz pierwszy w życiu w samochodzie Baryś siedział poza skrzynką rozparty na moich kolanach i ubezpieczany smyczą. Potem przeniósł się na podłogę między fotele, bo tam było chłodniej. Zero stresu, zaro miałków. Muszę jeszcze Dymcia przetestować na okoliczność takiej jazdy. I zamiast głupiego jaśka na podróż, koty dostaną odrobinę kontrolowanego luzu :P . Quote
tajdzi Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Lonia ekwilibrystka ;) Zobaczcie jaki Marcel jest już DUŻY :) No, mam nadzieję, że nie zanudzam tak dużą ilością fotek Quote
anetta Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Jej :o jak Ty masz czysto, zadnych klakow na dywanie... http://img237.echo.cx/img237/3336/0000js.jpg A kociamberki cudne :angel: Quote
adda Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 anetta napisał(a):Jej :o jak Ty masz czysto, zadnych klakow na dywanie... No właśnie też to zauważyłam :roll: Quote
aga1215 Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 adda napisał(a):anetta napisał(a):Jej :o jak Ty masz czysto, zadnych klakow na dywanie... No właśnie też to zauważyłam :roll: też to widzicie? ani chybi Tajdzi zrobiła fotomontaż :wink: Tajdzi, przyznaj się :wink: :lol: Quote
Patka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 Tajdzi cudowne fotki jaka sielanka na słonku :) Boskio :) Lonia to 100% damy a mały jak to syberyjczyk hedonista ;) Quote
alina71 Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Pozdrowienia dla Trusia. O jak mi się marzy taras i taka swoboda biegania dla kotek. :) No i Chipa. :) TZ dziś rano podglądał co robią nasze pociechy. Upolował Aylin jak sobie leniuchuje na miejscu gdzie zwykle leży pies. A później złapał Nesię na tym jak rozprawia się z jego sandałami. Ale nie przyznała się do winy Quote
adda Posted June 26, 2005 Author Posted June 26, 2005 alina71 napisał(a):Pozdrowienia dla Trusia. O jak mi się marzy taras i taka swoboda biegania dla kotek. :) Alina, przecież osiatkowałaś balkon :D A powiedz, Twoje futro kocie gryzie buty??? :o Quote
Recommended Posts