tajdzi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Jak Baryłka? A wiecie co? TZ wyprowadził nas do innego pokoju :roll: Wziął łóżko pod pachę i zaniósł :lol: A koty i tak polazły za nami ;) Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 tajdzi napisał(a):Jak Baryłka? A wiecie co? TZ wyprowadził nas do innego pokoju :roll: Wziął łóżko pod pachę i zaniósł :lol: A koty i tak polazły za nami ;) Nie za nim, tylko za łóżkiem :wink: . A Baryłka dziękuję dobrze. Pół nocy nie spałam, bo mi sie co chwila z abażurem pchał, albo pukał nim, więc półśnięta go miziałam. Ale za to spałam do 10:30 i właśnie zjadam śniadanie :lol: . Łazi cały czas za mną i uwala się prosto pod nogi, a to w kuchni, a to w łazience, trzeba patrzeć w dół żeby go nie nadepnąć :roll: :P Quote
tajdzi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Poświata napisał(a):tajdzi napisał(a):Jak Baryłka? A wiecie co? TZ wyprowadził nas do innego pokoju :roll: Wziął łóżko pod pachę i zaniósł :lol: A koty i tak polazły za nami ;) Nie za nim, tylko za łóżkiem :wink: . A Baryłka dziękuję dobrze. Pół nocy nie spałam, bo mi sie co chwila z abażurem pchał, albo pukał nim, więc półśnięta go miziałam. Ale za to spałam do 10:30 i właśnie zjadam śniadanie :lol: . Łazi cały czas za mną i uwala się prosto pod nogi, a to w kuchni, a to w łazience, trzeba patrzeć w dół żeby go nie nadepnąć :roll: :P A to ja mam tak na codzień :) Marcel zwłaszcza - lubi udawać dywan. Rozpłaszcza się i leży :) A jak jest głodny, to rozpłaszcza sie pod lodówką i drze jape "mii mii mii", za chwilę dochodzi Lonia i "mraau, mrau". A ja tylko sobie kanapkę robiłam ;) Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 To zobaczysz co będzie dalej :P . Jeśli coś robię w kuchnia, albo ja albo TZ, to Dymek natychmiast wspina się po nogawkach żeby zajrzeć co robimy :P . Baryś jest już taki duże że wspina się o szafkę i łapą sprawdza co jest na blacie. A potem obaj lecą na półeczkę (dobry punkt widokowy) i z góry koordynują wszelkie kuchenne prace :roll: . Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A tak wygląda Szalony Kapelusznik wczoraj śpiąca bida dziś nie odstępujący swojej małej opiekunki Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A Dymcio skazał się dobrowolnie na wygnanie :( Wczoraj po powrocie Barysia unikał go, po mieszkaniu chodził przyczajony, nie podobały mu sie te obce zapachy. Był w pobliżu, ale nie za blisko. Raz podszedł powąchać śpiącego na moich kolanach Ryśka i odszedł zdegustowany. I tak mu zostało do dziś. Zaszył się gdzieś i udaje obojętność. Quote
tajdzi Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Może wróciły wspomnienia? ;) Przejdzie mu, jak tylko Baryś zacznie znowu szaleć :) Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Wetka uprzedziła że tak bedzie :-? . Poza tym została zachwiana hierarchia w stadzie. Teraz od nowa będą musieli sobie ustalić kto górą :roll: . Quote
Patka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Beatko mówiłas na wujcia Walera a Dymek niezłego brzuchola se uhodwał :wink: i nie mów że to sierść ja równiez urzywam tej wymówki :wink: Bida Baryś całusy od naszej rodzinki :D Walery kocha kuchnie i także obserwuje wszystko drąc sie najczęsciej w niebogłosy a płuca ma iście olbrzymie Luna ogranicza sie do pomruków :D Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Patka napisał(a):Beatko mówiłas na wujcia Walera a Dymek niezłego brzuchola se uhodwał :wink: i nie mów że to sierść ja równiez urzywam tej wymówki :wink: Ale co ciekawe, to on waży raptem 5 kilo, to skąd ten brzuchol? Ja nie wiem czy taka figura nie jest urodą rasy. Baruś wygląda zupełnie inaczej niż Dymcio w jego wieku :hmmmm: . Patka napisał(a):Bida Baryś całusy od naszej rodzinki :D Walery kocha kuchnie i także obserwuje wszystko drąc sie najczęsciej w niebogłosy a płuca ma iście olbrzymie Luna ogranicza sie do pomruków :D Bo Luna, jak każda kobietka jest na ciągłej diecie :roll: , więc nie wypada tak jawnie drzeć się o żarcie :wink: . Quote
Patka Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Beatka jestes niemożliwa :lol: To chyba jest prawda z tą urodą one sa bardzo masywne i całkiem inaczej zbudowane od więszości ras, ale mnie sie podoba taka budowa :D Quote
aga1215 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 to Baryś już gotowy do wakacyjnego wyjazdu :P :laola: Podobno niedługo wakacje się zaczną :angel: Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Patka napisał(a):Beatka jestes niemożliwa :lol: To chyba jest prawda z tą urodą one sa bardzo masywne i całkiem inaczej zbudowane od więszości ras, ale mnie sie podoba taka budowa :D A widzisz, mnie się też tak wydawało, syberyjczyki takie grubo ciosane są :wink: :P . aga1215 napisał(a):to Baryś już gotowy do wakacyjnego wyjazdu :P :laola: Podobno niedługo wakacje się zaczną :angel: Jak dla mnie to już jutro. Idę uroczyście zakończyć rok szkolny Konrada i od poniedziałku zaczynam pranie, prasowanie i pakowanie. A 2 VII zabieram potforki i wybywam na dwa miesiące z chałupy. Aga u Ciebie będę już od 1 VIII :angel: :angel: :angel: . Rób mi kochana do tego czasu streszczenia z Dogomanii :lol: , bo ja się potem wogóle w niczym nie połapię :roll: :( Quote
KaRa_ Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Przyszły na świat 4 kociaki ich zdjęcia są w mojej galerii :D 2 kotki i 2 kocurki :wink: Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Poświata napisał(a):A 2 VII zabieram potforki i wybywam na dwa miesiące z chałupy. Mam nadzieję Poświatko, że zanim nas osierocisz, pożegnasz nas, jakos tak specjalnie uroczyscie :P . Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 A na dowód, że obie z Patką nie mamy zapasionych kotecków, gdyby ktoś wątpił :evil: , takie na chybcika zdjęcia SIBów. Ot tak dla porównania :lol: : 11sto miesięczny......(to tak jak Dymcio) ......i półroczny Quote
Poświata Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 sabina1 napisał(a):Poświata napisał(a):A 2 VII zabieram potforki i wybywam na dwa miesiące z chałupy. Mam nadzieję Poświatko, że zanim nas osierocisz, pożegnasz nas, jakos tak specjalnie uroczyscie :P . A masz jakieś specjalne życzenia :P ??? Czy uroczyście = osobiście :D ? Quote
Sabina1 Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Osobiście? - ach gdzieżbym śmiała :lol: Po prostu widze, że opuszczasz nas na tak długo i chyba zatęsknimy się na śmierć :evilbat: Mozna to tak? Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='sabina1']Osobiście? - ach gdzieżbym śmiała :lol: Po prostu widze, że opuszczasz nas na tak długo i chyba zatęsknimy się na śmierć :evilbat: Mozna to tak? hi, hi, jak znam życie i Konrada to zaraz namierzy kawiarenki :wink: :oops: nie będzie tak źle Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Patka napisał(a):No ja mam taka nadzieję :D no a w sierpniu to prócz kawiarenkowego będzie przeca mieć jeszcze w rezerwie koleżankowy net :P Quote
Poświata Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='aga1215']hi, hi, jak znam życie i Konrada to zaraz namierzy kawiarenki :wink: :oops: nie będzie tak źle No, dobrze że dziecko tego nie czyta :nono: , bo by jeszcze wziął to na poważnie :evil: . [quote name='aga1215'][quote name='Patka']No ja mam taka nadzieję :D no a w sierpniu to prócz kawiarenkowego będzie przeca mieć jeszcze w rezerwie koleżankowy net :P Pewnie gościnnie wpadnę sprawdzić czy jesteście grzeczne , a Ty Aguś kochana pisz streszczenie, bo inaczej zamiast u Elki to u Ciebie na tydzień się zamelduję :wink: :P . Quote
aga1215 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']hi, hi, jak znam życie i Konrada to zaraz namierzy kawiarenki :wink: :oops: nie będzie tak źle No, dobrze że dziecko tego nie czyta :nono: , bo by jeszcze wziął to na poważnie :evil: . [quote name='aga1215'][quote name='Patka']No ja mam taka nadzieję :D no a w sierpniu to prócz kawiarenkowego będzie przeca mieć jeszcze w rezerwie koleżankowy net :P Pewnie gościnnie wpadnę sprawdzić czy jesteście grzeczne , a Ty Aguś kochana pisz streszczenie, bo inaczej zamiast u Elki to u Ciebie na tydzień się zamelduję :wink: :P . nie piszę, nie piszę, nie piszę :angel: tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 aga1215 napisał(a): tylko Barysia nie zapomnij :wink: :lol: :lol: :lol: A Dymek??????????? Quote
Recommended Posts