Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze troche zdjęć przyszłej mamusi

głaskanko

cyculek :oops:

Dziewuszka jest strasznie chuda mimo,że jest w ciąży :( wszystkie kosteczki można jej policzyć bo nie było jej przez pewien czas

I główka

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

:-? zwroc sie o pomoc w sterylkach do TOZ Poznan, fundacji "Zwierzeta i my' i innych organizacji.
W Poznaniu sa daromowo sterylizowane kotki wolnozyjace,w schronisku-zrob cos, pokombinuj-popros, popytaj o pomoc!

Posted

Kara :D widzisz może mozna im troszku pomóc
Buziaki dla przyszłej mamy, może po kociakach ja wysterylizuj jak jest taka darmowa możliwośc, bo az jej szkoda taka chudzina :-?

Posted

Patka napisał(a):
Adda buuuu :-? szkoda że nie do Ciebie, ale pewnie jeszcze znajdziesz następne kocie serducho do kochania ...

Też żałuję, bo już sobie w myślach wszystko ułożyłam :(
Ale w sumie ważne jest, że u TZ szlaki mam przetarte :D Jak pokażę mu cosik co jemu też się spodoba to już nie będę musiała żebrać :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Adda tak trzymać mówłam, że większośc jest podatna na zakocenie tylko jeszcze nawet tego nie jest świadoma :wink:
Hi hi, mój TZ uwielbia wszelaką zwierzynę i nie znoszę mu do domu wszystkiego co ma futro z samej przyzwoitości :lol:

A teraz dzień dzisiejszy (a miały być cztery koty :( )

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='tajdzi'] :evilbat:

aaaaaaaaaaa zabiła mnie ta fota :sweetCyb: :loveu: :iloveyou: :great:

Trza było przyjechać i wymiziać ;) :D

Posted

Jeny ale Marcyś jest cudny juz sie nie mieści w tubie :lol: ale ma piękny ten rysunek na mordce wszystko mu sie zaczyna wybarwiać cudny chłop a Lonia jaka opiekuńcza ciągle go ma na oku :wink:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Sprawa byłaby tak oczywista jak bym mieszkała w Poznaniu... Ale moja gmina nie jest w odrębie Poznania.

Ale do tych organizacji mozesz sie zwrocic one nie dzialaja tylko na terenie Poznania-jak nie spytasz, nie bedziesz wiedzial-kto pyta nie bladzi.

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='grygy'][quote name='tajdzi']

a mnie rozwala ta Fotka, ta minka jest przesłodka 8)
Która? bo łebki są dwa ;)

Obie są słoodkie, ale jednak bezapalecyjniewygrywa minka 1 czyli kociak z pierwszego planu :lol:

Posted

[quote name='tajdzi']No i gdzie są wszyscy kociarze?
Tajdzi chora :(
Tajdzi poprawi się, jak zobaczy kilka ładnych zdjęć :)
Kto pomoze tajdzi? :roll:

Mam nadzieje Tajdzi że to poprawi Ci nastrój w chorobie :)

To nasza PYSIA i nasz FILIPEK :)