KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Jeszcze troche zdjęć przyszłej mamusi głaskanko cyculek :oops: Dziewuszka jest strasznie chuda mimo,że jest w ciąży :( wszystkie kosteczki można jej policzyć bo nie było jej przez pewien czas I główka Quote
ARKA Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 :-? zwroc sie o pomoc w sterylkach do TOZ Poznan, fundacji "Zwierzeta i my' i innych organizacji. W Poznaniu sa daromowo sterylizowane kotki wolnozyjace,w schronisku-zrob cos, pokombinuj-popros, popytaj o pomoc! Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Kara :D widzisz może mozna im troszku pomóc Buziaki dla przyszłej mamy, może po kociakach ja wysterylizuj jak jest taka darmowa możliwośc, bo az jej szkoda taka chudzina :-? Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Sprawa byłaby tak oczywista jak bym mieszkała w Poznaniu... Ale moja gmina nie jest w odrębie Poznania. Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Patka napisał(a):Adda buuuu :-? szkoda że nie do Ciebie, ale pewnie jeszcze znajdziesz następne kocie serducho do kochania ... Też żałuję, bo już sobie w myślach wszystko ułożyłam :( Ale w sumie ważne jest, że u TZ szlaki mam przetarte :D Jak pokażę mu cosik co jemu też się spodoba to już nie będę musiała żebrać :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Adda tak trzymać mówłam, że większośc jest podatna na zakocenie tylko jeszcze nawet tego nie jest świadoma :wink: Quote
adda Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 [quote name='Patka']Adda tak trzymać mówłam, że większośc jest podatna na zakocenie tylko jeszcze nawet tego nie jest świadoma :wink: Hi hi, mój TZ uwielbia wszelaką zwierzynę i nie znoszę mu do domu wszystkiego co ma futro z samej przyzwoitości :lol: A teraz dzień dzisiejszy (a miały być cztery koty :( ) Quote
grygy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No to i jak pokaże moje kociambry :lol: Filemon Pusia Cizia Fotki lepszej jakoś cykne potem, bo teraz całe stado gdzieś buszuje po placu Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Adda ale one cudowne a Trusiu juz jakby siorche ma lepsiejsza ;) grygy ale cudo szczególnie poza Filemona :D Quote
tajdzi Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 To jeszcze ja wstawie odrobinkę ROZCZAROWANEGO Marcela i Loni :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='tajdzi'] :evilbat: aaaaaaaaaaa zabiła mnie ta fota :sweetCyb: :loveu: :iloveyou: :great: Quote
tajdzi Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='tajdzi'] :evilbat: aaaaaaaaaaa zabiła mnie ta fota :sweetCyb: :loveu: :iloveyou: :great: Trza było przyjechać i wymiziać ;) :D Quote
grygy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='tajdzi'] a mnie rozwala ta Fotka, ta minka jest przesłodka 8) Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Jeny ale Marcyś jest cudny juz sie nie mieści w tubie :lol: ale ma piękny ten rysunek na mordce wszystko mu sie zaczyna wybarwiać cudny chłop a Lonia jaka opiekuńcza ciągle go ma na oku :wink: Quote
tajdzi Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='grygy'][quote name='tajdzi'] a mnie rozwala ta Fotka, ta minka jest przesłodka 8) Która? bo łebki są dwa ;) Quote
ARKA Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 KaRa_TC napisał(a):Sprawa byłaby tak oczywista jak bym mieszkała w Poznaniu... Ale moja gmina nie jest w odrębie Poznania. Ale do tych organizacji mozesz sie zwrocic one nie dzialaja tylko na terenie Poznania-jak nie spytasz, nie bedziesz wiedzial-kto pyta nie bladzi. Quote
grygy Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='grygy'][quote name='tajdzi'] a mnie rozwala ta Fotka, ta minka jest przesłodka 8) Która? bo łebki są dwa ;) Obie są słoodkie, ale jednak bezapalecyjniewygrywa minka 1 czyli kociak z pierwszego planu :lol: Quote
alina71 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Poza Filemona jest absolutnie odlotowa a Marcel jest przesłodki. :))) Quote
grygy Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Miałem jeszcze jakieś fotki z tych kosmicznycj póz Filemona, ale nie moge znaleźć ich :roll: jak znajde to wrzuce Quote
tajdzi Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 No i gdzie są wszyscy kociarze? Tajdzi chora :( Tajdzi poprawi się, jak zobaczy kilka ładnych zdjęć :) Kto pomoze tajdzi? :roll: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='tajdzi']No i gdzie są wszyscy kociarze? Tajdzi chora :( Tajdzi poprawi się, jak zobaczy kilka ładnych zdjęć :) Kto pomoze tajdzi? :roll: Mam nadzieje Tajdzi że to poprawi Ci nastrój w chorobie :) To nasza PYSIA i nasz FILIPEK :) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 A teraz Filipek w mojej koszulce :) i Filipek na piesku :) Quote
Recommended Posts