Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Adda , czyli norweskie rodzeństwo wedruje do ciebie :wink: Quote
Sabina1 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='adda']wypuszcza się tylko na sąsiednią działkę, która stoi pusta. . Czeka na Poświatkę z rodziną. (działka, nie kotka) Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='sabina1']Czeka na Poświatkę z rodziną. (działka, nie kotka) He, jakby właściciel chciał sprzedać, już by nasza była :D Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda , czyli norweskie rodzeństwo wedruje do ciebie :wink: Jak dobrze pójdzie... Podobał mi się kiedyś taki schroniskowiec (chyba też Poświata wklejała), ale uciekł mi sprzed nosa natychmiast :roll: Quote
Alicja Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Adda , czyli norweskie rodzeństwo wedruje do ciebie :wink: Jak dobrze pójdzie... Podobał mi się kiedyś taki schroniskowiec (chyba też Poświata wklejała), ale uciekł mi sprzed nosa natychmiast :roll:no to :kciuki: za pomyślność :wink: Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to :kciuki: za pomyślność :wink: Pewnie będzie ostra selekcja :lol: Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Patka napisał(a):E tam możemy Ci napisac referencje :D Koniecznie :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='Lilith']I Hipek sie wita z dziewczynami(zalotnik :D ) Jaka mina :lol: :lol: :lol: Adda>>fajnie jakby norweskie sliczniości wylądowały u Ciebie :D Na razie cisza :roll: Quote
Patka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Tygrys pełną gebą :wink: Lilith widze, że Hipek ja prawdziwy koci mężczyzna to również brudasek ... :wink: Quote
tajdzi Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Ja nic nie napiszę Ten do kogo piszę - wie o co mi chodzi :roll: <obrażam się> :-? Quote
Poświata Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 tajdzi napisał(a):Ja nic nie napiszę Ten do kogo piszę - wie o co mi chodzi :roll: <obrażam się> :-? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nezia napisał(a):Norwegi mają dom!!! :dance: jadą tam we wtorek!!! Dom taki, o jakim marzyła ich właścicielka, więc temat już nieaktualny.Adda powiedz, że to do Ciebie :lol: . Quote
adda Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Poświata napisał(a):Adda powiedz, że to do Ciebie :lol: . Nie mogę :( Wysłałam maila, ale odpowiedzi nie dostałam :( Pewnie ktoś spełniał więcej warunków niż ja :roll: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Lilith']I z chłopakami sie wita także(wychowany) :angel: łiiii wycałować takie łapecki różowiutkie :angel: Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Adda buuuu :-? szkoda że nie do Ciebie, ale pewnie jeszcze znajdziesz następne kocie serducho do kochania ... :wink: Lilith przykro mi ale będzie dobrze takie różowe łapki mają tylko wybitnie przystojne koty :wink: zartuję oczywiście ale Luna tez ma różowe :wink: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Dawno mnie tu nie było :-? Chciałam powiedzieć,że lada dzień będą u mnie małe kocie dzidzuisie... Pomóżcie mi już dla nich teraz szukać domów... Żeby nie było zdjęcie Czarnej Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 A kto się o dzidziusie postarał mam nadzieję że nie któras z moich ulubienic Kara jak ty sobie radzisz przy takiej ilości kotów masz je posterylizowane?? do moich znajomych ciągle przychodzą nowe koty .... Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Patka zrozum, że u mnie jest pełno bezpańskich kotów na wsi i przez to że mi ich żal to je dokarmiam i one poprostu u mnie się zadomawiają,że mieszkają w garażu i ja karmie... A ja nie jestem bogata by sterlizować stada kotów.... Mycha je urodzi Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No własnie o to mi chodziło do moich znajomych naplywają cioglę nowe kastracja jest tańssza ale zawsze znajdzie sie jakis kocur, trochę Ci współczuję może jakoś mogłabym pomóc jak Ty sobie radzisz z taką ferajną?? Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ja bym je z dużą chcęcią wykastrowała/wysterlizowała, no ale jak jeśli ja się męczę żeby na psy kase mieć żeby wysterlizować 3 sunie, bo mi rodzina nie da o tak pieniędzy, bo u mnie jest zasada to są Twoje zwierzęta sama na nie zarób. A ja wysterlizuje jednego kocura bo jest jeden kocur to przyjdą kocury sąsiadów, bo większość osób ma tutaj kocury, a jak mają kotki to najczęśćiej młode kotki wywalają lub wiadomo do rzeczki :( Quote
Patka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 No dokładnie rozumiem o co Ci chodzi! kurde ciekawe czy dozyjemy ze bezpańskie koty bedą sterylizowane na koszt miasta ... :-? Tylko ja swoich piwnicznych nie złapię :-? bo sa dzikie że az strach ... Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Na wsi to napewno tego się nie doczekam :( No ale u mnie aż tak źle nie będą maluszki miały, będę im szukać domu... Quote
Recommended Posts