Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sabina1']Czeka na Poświatkę z rodziną.
(działka, nie kotka) He, jakby właściciel chciał sprzedać, już by nasza była :D

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Adda , czyli norweskie rodzeństwo wedruje do ciebie :wink:

Jak dobrze pójdzie... Podobał mi się kiedyś taki schroniskowiec (chyba też Poświata wklejała), ale uciekł mi sprzed nosa natychmiast :roll:

Posted

adda napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Adda , czyli norweskie rodzeństwo wedruje do ciebie :wink:

Jak dobrze pójdzie... Podobał mi się kiedyś taki schroniskowiec (chyba też Poświata wklejała), ale uciekł mi sprzed nosa natychmiast :roll:
no to :kciuki: za pomyślność :wink:

Posted

[quote name='Lilith']I Hipek sie wita z dziewczynami(zalotnik :D )
Jaka mina :lol: :lol: :lol:

Adda>>fajnie jakby norweskie sliczniości wylądowały u Ciebie :D
Na razie cisza :roll:

Posted

tajdzi napisał(a):
Ja nic nie napiszę
Ten do kogo piszę - wie o co mi chodzi :roll:
<obrażam się> :-?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Nezia napisał(a):
Norwegi mają dom!!! :dance: jadą tam we wtorek!!!
Dom taki, o jakim marzyła ich właścicielka, więc temat już nieaktualny.
Adda powiedz, że to do Ciebie :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Adda powiedz, że to do Ciebie :lol: .

Nie mogę :( Wysłałam maila, ale odpowiedzi nie dostałam :(
Pewnie ktoś spełniał więcej warunków niż ja :roll:

Posted

Adda buuuu :-? szkoda że nie do Ciebie, ale pewnie jeszcze znajdziesz następne kocie serducho do kochania ... :wink:
Lilith przykro mi ale będzie dobrze takie różowe łapki mają tylko wybitnie przystojne koty :wink: zartuję oczywiście ale Luna tez ma różowe :wink:

Posted

Dawno mnie tu nie było :-? Chciałam powiedzieć,że lada dzień będą u mnie małe kocie dzidzuisie... Pomóżcie mi już dla nich teraz szukać domów...

Żeby nie było zdjęcie Czarnej

Posted

A kto się o dzidziusie postarał mam nadzieję że nie któras z moich ulubienic Kara jak ty sobie radzisz przy takiej ilości kotów masz je posterylizowane?? do moich znajomych ciągle przychodzą nowe koty ....

Posted

Patka zrozum, że u mnie jest pełno bezpańskich kotów na wsi i przez to że mi ich żal to je dokarmiam i one poprostu u mnie się zadomawiają,że mieszkają w garażu i ja karmie... A ja nie jestem bogata by sterlizować stada kotów....
Mycha je urodzi

Posted

No własnie o to mi chodziło do moich znajomych naplywają cioglę nowe kastracja jest tańssza ale zawsze znajdzie sie jakis kocur, trochę Ci współczuję może jakoś mogłabym pomóc jak Ty sobie radzisz z taką ferajną??

Posted

Ja bym je z dużą chcęcią wykastrowała/wysterlizowała, no ale jak jeśli ja się męczę żeby na psy kase mieć żeby wysterlizować 3 sunie, bo mi rodzina nie da o tak pieniędzy, bo u mnie jest zasada to są Twoje zwierzęta sama na nie zarób. A ja wysterlizuje jednego kocura bo jest jeden kocur to przyjdą kocury sąsiadów, bo większość osób ma tutaj kocury, a jak mają kotki to najczęśćiej młode kotki wywalają lub wiadomo do rzeczki :(

Posted

No dokładnie rozumiem o co Ci chodzi! kurde ciekawe czy dozyjemy ze bezpańskie koty bedą sterylizowane na koszt miasta ... :-? Tylko ja swoich piwnicznych nie złapię :-? bo sa dzikie że az strach ...