alina71 Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Właśnie został zasiatkowany mój balkon. Hurra. Moje kicie robią pierwsze przymiarki do spacerów, ale chyba siatka troszkę je onieśmiela bo wchodzą i wychodzą. Jutro w dzień zrobię lepsze zdjęcia. Nie jest to zbyt fachowe i idealne, ale myślę, że spełni swoją funkcję no i w końcu mogę otwierać balkon. Muszę tylko coś na okno do sypialni wymyśleć. Na jedno wąskie skrzydło. Więcej i tak nie otwieram. TZ mi podpowiedział, że to także świetna moskitiera bo ja panicznie boję się tych wielkich komarów. Quote
tajdzi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 A dziś Lonia kończy roczek!!!!! Rano dostała urodzinowego smakołyka i została wyściskana :) :tort: Quote
Poświata Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 tajdzi napisał(a):Poświatko, a Dymek ile waży? Jak jest potężny? Ciekawa jestem co to będzie Bo Marcel już zakłada Loni takie tajsony, że bidulka broni się wszystkimi łapkami :roll: a co będzie potem? Na razie mam 1,6kg Marcela i 3,5 kg Lonie...Obawiam się że stosunek wagowy może się zmienić lada moment... Ha, ha, Baryś też zakłada Dymciowi tajsony i czai się na niego z różnych zakamarków. Takie walki i gonitwy odchodzą, że kłaki w powietrzu fruwają :P . Dymcio waży obecnie ok. 6 kg, mniej więcej tyle samo co Baryś. Zatrzymał się jakby we wzroście. Baryś jest już od niego wyższy (ma dłuugie łapska) i dłuuuuuuższy, tylko nie ma jeszcze masy - taki pajączkowaty jest :P . Mam wrażenie, że Dymek nie będzie jakimś mutantem ważącym kilkanaście kilo, dogoni pewnie wujcia Walerego i na tym się skończy :D . Natomiast Baryś, wg przewidywań jednej z hodowczyń MCO - nie naszej, przy takim tempie może przekroczyć 10 kg. Ale co tak naprawdę z nich wyrosnie okaże się za jakiś rok, dwa - do tego czasu obaj będą się rozwijać :P :D :P Quote
Poświata Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='tajdzi']A dziś Lonia kończy roczek!!!!! Quote
tajdzi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 No to Lonia chyba już nie dogoni Dymcia i Walerego ;) Ale Marcel ma szanse...Ma 3 miesiace i 1,6 kg...A zobaczcie, jak urósł! Quote
Poświata Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 tajdzi napisał(a):No to Lonia chyba już nie dogoni Dymcia i Walerego ;) I lepiej niech nie dogania :P , kobieta musi byc zgrabniutka i filigranowa. Faceci ti mięśniaki :roll: . Jak Marcel dorośnie, to Lońka będzie przy nim jak kociak wyglądać :P . Quote
tajdzi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='tajdzi']A dziś Lonia kończy roczek!!!!! Przekażę Loni życzenia chłopakowe :) Dziękujemy!!!!! Quote
Sabina1 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ależ to jest wspaniałe Poświatko ! I wcale nie pytam, jak to zrobiłaś, bo to jest po prostu " wyższa twórczość artystyczna". Zazdroszczę i Loni i Tajdzi i podziwiam. Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 Tajdzi wycałuj Lonię ode mnie :D Sabina1, to nareszcie możesz trochę odetchnąć 8) Quote
Sabina1 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Tajdzi Sabina1, to nareszcie możesz trochę odetchnąć 8) Upał i duchota, która narasta, uniemożliwiają mi zrozumienie tego co napisałaś Addo. Chyba jednak to coś od czego mam się obrazić, więc się obrażam :evilbat: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='sabina1']Upał i duchota, która narasta, uniemożliwiają mi zrozumienie tego co napisałaś Addo. Chyba jednak to coś od czego mam się obrazić, więc się obrażam :evilbat: Hi hi, to mnie widać dopadł upał i duchota :lol: Chodziło mi o alina71, że sobie w końcu osiatkowała balkon :lol: :lol: :lol: Te jedynki mnie chyba zmyliły :oops: Quote
asher Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Sto lat dla Loni!!! :BIG: :tort: :new-bday: :bday: :drinking: [quote name='Poświata']Ha, ha, Baryś też zakłada Dymciowi tajsony i czai się na niego z różnych zakamarków. Takie walki i gonitwy odchodzą, że kłaki w powietrzu fruwają :P No to sie ciesz - mniej do wyczesywania :P Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 asher napisał(a):No to sie ciesz - mniej do wyczesywania :P Ale więcej w zupie :eating: Quote
tajdzi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']No to sie ciesz - mniej do wyczesywania :P Ale więcej w zupie :eating: Nie wiedziałaś, że to ulubiony zakocony posiłek? Zupa z kłakami Kanapka z kłakami kłaki w sosie własnym Nie musisz sie męczyć z produkcją, szybkie przygotowanie...nic tylko opatentować Zresztą Trusiu powinien dostarczać Ci atrakcji ;) Quote
aga1215 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='adda'][quote name='asher']No to sie ciesz - mniej do wyczesywania :P Ale więcej w zupie :eating: Nie wiedziałaś, że to ulubiony zakocony posiłek? Zupa z kłakami Kanapka z kłakami kłaki w sosie własnym Nie musisz sie męczyć z produkcją, szybkie przygotowanie...nic tylko opatentować Zresztą Trusiu powinien dostarczać Ci atrakcji ;) no i jak tu schudnąć, jak tu takie rarytasy reklamują :evil: :wink: :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 [quote name='tajdzi']Zresztą Trusiu powinien dostarczać Ci atrakcji ;) Z Trusia to tych kłaków mam i tak najmniej :lol: Quote
Patka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Lona 7 cudownych życ :D życzą Walery Luna i Lilith oraz oczywiście Ja ;) Tulipki dla Loni bardzo na czasie :wink: bo juz się kończą :D Quote
tajdzi Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :calus: Dziękujemy, dziękujemy za życzenia.. A czemu tylko 7 lat życzycie Loni? :evilbat: Cosik mi się wydaje, ze Lonia mile pomiziana tymi życzeniami zażyczy sobie jeszcze osobiście doręczonych prezentów :evilbat: :wink: Quote
malawaszka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :angel: :angel: :angel: Lonia ślicznotko STO LAT!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
alina71 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 100 lat dla Loni. :))) A moje kicie wcale się nie garną na balkon. :( Z ogromną rezerwą podchodzą do wyjścia, wyjdą i zaraz uciekają z powrotem. Quote
adda Posted June 15, 2005 Author Posted June 15, 2005 alina71 napisał(a):A moje kicie wcale się nie garną na balkon. :( Z ogromną rezerwą podchodzą do wyjścia, wyjdą i zaraz uciekają z powrotem. Jeszcze się nauczą 8) Quote
aga1215 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 jak zwykle mam sklerozę :oops: Loniu - 100 lat :new-bday: Quote
szaraduszka Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='tajdzi']A czemu tylko 7 lat życzycie Loni? :evilbat: Tajdzi czytaj uważnie! [quote name='Patka']Lona 7 cudownych żyć :D życzą Walery Luna i Lilith oraz oczywiście Ja ;) Tulipki dla Loni bardzo na czasie :wink: bo juz się kończą :D Dla kota 7 żyć to chyba w sam raz! :roll: :lol: 8) Quote
tajdzi Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 [quote name='szaraduszka'][quote name='tajdzi']A czemu tylko 7 lat życzycie Loni? :evilbat: Tajdzi czytaj uważnie! [quote name='Patka']Lona 7 cudownych żyć :D życzą Walery Luna i Lilith oraz oczywiście Ja ;) Tulipki dla Loni bardzo na czasie :wink: bo juz się kończą :D Dla kota 7 żyć to chyba w sam raz! :roll: :lol: 8) no muszę się uważniej nauczyć czytać ;) Dziękuję dziękuję dziękuję Lonia ucałowana wyściskana najadła sie smakołyków przekazałam życzenia i ucałowałam :D Teraz pozostaje kwestia prezentów :evilbat: Lonia pisze listę na co ma ochotę, a wy szykujcie się na zaproszenia na tiramisu 8) Quote
Recommended Posts