Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patka kawał chłopa rzeknę. Pięęękny jest Walery, piękny.
Dla Luny ja także wnioskuję o większy kartonik bo bidulka tak niewygodnie leży. ;)
Natomiast pan Portos jest słodziutki i dobrze, że daleko odemnie. :)
A ja dziękuję za komplementy.

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Marcel: 1,6kg żywej kociej wagi :)
Pani weterynarz zachwycona i postawą Marcela (bardzo grzeczny) i wyglądem :)
Mały wczoraj zaszczepiony
A to ze starszą siostrzyczką:

Posted

malawaszka napisał(a):
łiii bombowy Marcuś :laola: Lonia jest cudowna - no ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu nad jej charakterem i urodą - tak świetnie przyjęła Marcelka :angel:

też ją straaaasznie kocham :grins: i jestem pełna podziwu że jeszcze nie zrzuciła Marcela z drapaka, nie zakopała w kuwecie,,,czy cokolwiek :roll:

Posted

kati szkoda że takiej słabej jjakości te fotki ... bo pozuja kociaki cudownei.
Tajdzi Marcelek i Lonia razem wyglądaja cudownie, az miło patrzec :D szaraduszko mnie także ujeło za serce to zdjątko :D
beatko no dobra juz dobra ... rzadka chwila walery razem z Luna jednoczace piórka :wink: tu wygląda na maluszka wazy chyba z 8 kg to prawda :D

Luna dzielnie pomaga mi podczas pracy :D co do pudełeczek co ja zrobię że ona nadal myśli, że nosi rozmiar S :wink:

Posted

Patka napisał(a):
co do pudełeczek co ja zrobię że ona nadal myśli, że nosi rozmiar S :wink:
Prawdziwa kobieta, wciska się w za małe :lol:

Posted

Poświatko, a Dymek ile waży? Jak jest potężny?
Ciekawa jestem co to będzie
Bo Marcel już zakłada Loni takie tajsony, że bidulka broni się wszystkimi łapkami :roll: a co będzie potem?
Na razie mam 1,6kg Marcela i 3,5 kg Lonie...Obawiam się że stosunek wagowy może się zmienić lada moment...
Biedne moje kwiatki :roll:

Posted

Tajdzi u nas Luna 1/2 Walerego :wink: I trzeba pilnowac, żeby jej nie krzywdził bo ulubione to robic jej naloty - skacze na nią całym cielskiem znienacka :wink: Troszke na niego krzyczelismy "a TY a TY" ;) i pomogło, jednak jak jest walka o fotel doświadczenie bierze przewage nad masą i kłaki Walerego latają po całym domu :D

Posted

Walery :o niesamowity :angel:
Zajrzalam na ta stronke konkursowa i jestem pod wrazeniem :D Komentarze boskie, koty jeszcze bardziej boskie!! A zdjecie Dymka mnie powalilo :roflt: i ten komentarz pierwsza klasa :klacz:

Kati :loveu:

A co powiecie na tego kociaka? http://upload.miau.pl/1/17898.jpg
Moze ktos go przygarnie... :cry: Taki sliczny :(
"Trzy miesięczny rudzielec szuka dobrego domu. Urodzony 23marca, jest
odrobaczony, zaszczepiony i nauczony do korzystania z kuwety. Jak wszystkie koty bardzo chętnie sie bawi. Kota w regionie Dolnego Śląska dowieziemy z przyjemnością."

Posted

Patka napisał(a):
Troszke na niego krzyczelismy "a TY a TY" ;)

hahaha muszę wypróbować na Lunie :roflt: :lol:

Anetta :cry: no boski rudasek!!!!!!!!!! szybko znajdzie domek, bo dużo ludzi chce rudości :angel: :D