alina71 Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 Patka kawał chłopa rzeknę. Pięęękny jest Walery, piękny. Dla Luny ja także wnioskuję o większy kartonik bo bidulka tak niewygodnie leży. ;) Natomiast pan Portos jest słodziutki i dobrze, że daleko odemnie. :) A ja dziękuję za komplementy. Quote
malawaszka Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 [quote name='Patka'] :eek2: Myszko a Puffokotki cudowne!!!!!!!!!!!! syskie kocham i bym kciała :-? Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Marcel: 1,6kg żywej kociej wagi :) Pani weterynarz zachwycona i postawą Marcela (bardzo grzeczny) i wyglądem :) Mały wczoraj zaszczepiony A to ze starszą siostrzyczką: Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Gdzie są wszyscy? Już wakacje sie zaczęły? :roll: Quote
szaraduszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Jakie tam wakacje :roll: wszyscy pracują pewnie :wink: Ta fotka jest :iloveyou: :angel: :klacz: Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 łiii bombowy Marcuś :laola: Lonia jest cudowna - no ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu nad jej charakterem i urodą - tak świetnie przyjęła Marcelka :angel: Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):łiii bombowy Marcuś :laola: Lonia jest cudowna - no ja po prostu nie mogę wyjść z podziwu nad jej charakterem i urodą - tak świetnie przyjęła Marcelka :angel: też ją straaaasznie kocham :grins: i jestem pełna podziwu że jeszcze nie zrzuciła Marcela z drapaka, nie zakopała w kuwecie,,,czy cokolwiek :roll: Quote
Patka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 kati szkoda że takiej słabej jjakości te fotki ... bo pozuja kociaki cudownei. Tajdzi Marcelek i Lonia razem wyglądaja cudownie, az miło patrzec :D szaraduszko mnie także ujeło za serce to zdjątko :D beatko no dobra juz dobra ... rzadka chwila walery razem z Luna jednoczace piórka :wink: tu wygląda na maluszka wazy chyba z 8 kg to prawda :D Luna dzielnie pomaga mi podczas pracy :D co do pudełeczek co ja zrobię że ona nadal myśli, że nosi rozmiar S :wink: Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Patka napisał(a):...Luna dzielnie pomaga mi podczas pracy :D co do pudełeczek co ja zrobię że ona nadal myśli, że nosi rozmiar S :wink: :roflt: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Patka napisał(a): co do pudełeczek co ja zrobię że ona nadal myśli, że nosi rozmiar S :wink: Prawdziwa kobieta, wciska się w za małe :lol: Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Znowu jestem druga :evil: Tym razem miałam trochę do napisania 8) :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Walerowe oczka :roll: Tajdzi nadal niewiele :lol: Quote
tajdzi Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Poświatko, a Dymek ile waży? Jak jest potężny? Ciekawa jestem co to będzie Bo Marcel już zakłada Loni takie tajsony, że bidulka broni się wszystkimi łapkami :roll: a co będzie potem? Na razie mam 1,6kg Marcela i 3,5 kg Lonie...Obawiam się że stosunek wagowy może się zmienić lada moment... Biedne moje kwiatki :roll: Quote
adda Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Tajdzi, powiedz Marcelowi, że ma być gentelman!!! :P Quote
Patka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Tajdzi u nas Luna 1/2 Walerego :wink: I trzeba pilnowac, żeby jej nie krzywdził bo ulubione to robic jej naloty - skacze na nią całym cielskiem znienacka :wink: Troszke na niego krzyczelismy "a TY a TY" ;) i pomogło, jednak jak jest walka o fotel doświadczenie bierze przewage nad masą i kłaki Walerego latają po całym domu :D Quote
anetta Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Walery :o niesamowity :angel: Zajrzalam na ta stronke konkursowa i jestem pod wrazeniem :D Komentarze boskie, koty jeszcze bardziej boskie!! A zdjecie Dymka mnie powalilo :roflt: i ten komentarz pierwsza klasa :klacz: Kati :loveu: A co powiecie na tego kociaka? http://upload.miau.pl/1/17898.jpg Moze ktos go przygarnie... :cry: Taki sliczny :( "Trzy miesięczny rudzielec szuka dobrego domu. Urodzony 23marca, jest odrobaczony, zaszczepiony i nauczony do korzystania z kuwety. Jak wszystkie koty bardzo chętnie sie bawi. Kota w regionie Dolnego Śląska dowieziemy z przyjemnością." Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Patka napisał(a):Troszke na niego krzyczelismy "a TY a TY" ;) hahaha muszę wypróbować na Lunie :roflt: :lol: Anetta :cry: no boski rudasek!!!!!!!!!! szybko znajdzie domek, bo dużo ludzi chce rudości :angel: :D Quote
Patka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 malawaszka to działa tylko na koty :wink: :D anetta dziękuje :D jaka strona konkurowa co to za .... Quote
Recommended Posts