adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 tajdzi napisał(a):Dobra dobra, ale jakie to zaiwanianie ;) Dobra, dobra, ciężka robota, kalorie się traci :lol: Quote
tajdzi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Dobra dobra, ale jakie to zaiwanianie ;) Dobra, dobra, ciężka robota, kalorie się traci :lol: No ja bym potraciła trochę kalorii 8) Quote
adda Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 tajdzi napisał(a):No ja bym potraciła trochę kalorii 8) To może szepnij słówko TZ-towi :oops: :oops: :oops: Quote
Wojtek Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 tajdzi napisał(a):adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Dobra dobra, ale jakie to zaiwanianie ;) Dobra, dobra, ciężka robota, kalorie się traci :lol: No ja bym potraciła trochę kalorii 8) nic prostrzego, poproś swojego kotecka... :wink: :lol: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Dobra dobra, ale jakie to zaiwanianie ;) Dobra, dobra, ciężka robota, kalorie się traci :lol: Eeee tam, tak dużo to się tych kalorii nie traci :-? A szkoda, bo to byłby najfajniejszy aerobik swiata 8) Quote
tajdzi Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Dobra dobra, ale jakie to zaiwanianie ;) Dobra, dobra, ciężka robota, kalorie się traci :lol: Eeee tam, tak dużo to się tych kalorii nie traci :-? A szkoda, bo to byłby najfajniejszy aerobik swiata 8) traci się traci, możesz śmiało TZ namawiać na codzienne 2 godzinne gomnastyki - gwarantowane schudniecie 8) :lol: Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 tajdzi napisał(a):traci się traci, możesz śmiało TZ namawiać na codzienne 2 godzinne gomnastyki - gwarantowane schudniecie 8) :lol: Dwie godziny? :o Codziennie? :o Aerobik wystarczy ćwiczyć trzy razy w tygodniu po godzinie. Widac wydajniejszy :-? Quote
tajdzi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Suchajcie z innej beczki dziś potrzebuję dużo dużo trzymanych kciuków. Od 17... :roll: :-? Quote
Poświata Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='tajdzi']Suchajcie z innej beczki dziś potrzebuję dużo dużo trzymanych kciuków. Od 17... :roll: :-? Masz jak w banku, i nie pytam PO CO, choć ciekawość mnie zżera :oops:. Quote
tajdzi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='tajdzi']Suchajcie z innej beczki dziś potrzebuję dużo dużo trzymanych kciuków. Od 17... :roll: :-? Masz jak w banku, i nie pytam PO CO, choć ciekawość mnie zżera :oops:. Żeby nie zapeszać... Może uda mi się zmienić ... ścieżkę kariery ... Ale ciiiiii trzymajcie mocnoooooo! :D Quote
tajdzi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 tylko extra mocno, bo właśnie uginają mi się kolana :roll: Quote
tajdzi Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 ach, i jest Z INNEJ BECZKI - czyli ta kariera dotyczy mnie :roll: :oops: Quote
adda Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 tajdzi napisał(a):ach, i jest Z INNEJ BECZKI - czyli ta kariera dotyczy mnie :roll: :oops: :o :o :o Będziesz MM czy BB??? :D Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Nie wiem, czy nadal trzeba trzymać, ale na wszelki wypadek trzymam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 pewnie już za późno ale co tam :kciuki: :wink: Tajdziiii pisz co i jak :multi: zobaczcie - dziś ujrzałam miłość mojego życia i nie mogę go mieć :bigcry: :modla: :placz: i jeszcze takie przecudowny pręgusek to kociaczki do adopcji - są ze Starachowic a teraz w Boguszycach Małych u P. Bożeny Wahl Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Wczoraj zdechła mi dogomania, Wam też??? Kciuki trzymałam ambitnie do dobranocki, kurcze chyba wystarczająco długo :hmmmm: . Tajdzi napisz co i jak, bo się niecierpliwimy troszkę :lol: . Quote
Wojtek Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='malawaszka'] zobaczcie - dziś ujrzałam miłość mojego życia i nie mogę go mieć :bigcry: :modla: :placz: ... on jakoś nie wygląda na zadowolonego z Twojego widoku :wink: Quote
tajdzi Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Kciuki...:) Dzięki :) Byłam na rozmowie w sprawie pracy :roll: Ale zrezygnowałam sama, więc chyba kciuki się przydały :D (chcieli mnie zatrudnić, ale jak na mój gust obowiązków było na 3 osoby, a nie na jedną tajdzi) :roll: Zakoconym jeszcze powiem,,,że Lonia za tydzień kończy roczek Ale ten czas leci To już dorosła panna, uczy młodszego braciszka jak brykać :evilbat: np jak w ciągu 3 sekund zjeść szynkę z kanapki pańcia :evilbat: Quote
Poświata Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 [quote name='tajdzi']Zakoconym jeszcze powiem,,,że Lonia za tydzień kończy roczek Hmmmm, jakby Ci tu powiedzieć :hmmmm: ...... chyba pora na naszą wizytę :lol: . I okazja dobra i Marcel juz się trochę u Was obył :P . już nie wspominam o tym, że Gabrysia się pytała, kiedy pojedziemy do Pani Pauliny kotecka zobaczyć :roll: Quote
Recommended Posts