Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tajdzi napisał(a):
On tak przeważnie siada :roll: Jakby nie miał kręgosłupa.
A to ja nie wiedziałam, że drobne pijaczyny nie mają kręgosłupów :lol:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Tajdzi jeszcze nie wie, że to ulubiona pozycja sybiraków :D

Lilith na spacerze także czasem zdarzy sie za kotkiem popedzić, ale szybko jej sie przypomina, że nie wolno - domowe koty to mam wrażenie, że całkiem iinne podejscie :D
Tajdzi maluch jest cudowny a Lonia jaka opiekuńcza :D tajdzi daj większe fotki plis :D

Posted

tajdzi napisał(a):
Ten w czapce jest odlotowy :lol:

hihihi niooooooooooooo i ten z lapka niedzwiedzia ;)

i ten co rybke szamie

i ten pijacy tez ;) :D

Posted

[quote name='tajdzi']Eeeee?
Mamut i Migdał, ale Migdał to kawał czasu temu :)

eeee... w piatek pisalas:

Będzie jeden z naszych klanowych kotów europejskich dachowych wystawiany...Chyba Dotoy kot

i ja nie wiem, co to Dotoy :oops: Jeszcze z Dorota mi sie kojarzylo :oops: :lol:

Posted

Właśnie dostałam paczkę z animalii. Bardzo miło mnie zaskoczyli bo czegoś nie było i w środku był zwrot pieniążków za to oraz kilka gratisów.
Niestety pojawił się mały zgrzyt bo nie było zapakowanej jednej puszki.
Napisałam do nich maila, zobaczymy. Koty i pies dostały już animonde, muszę powiedzieć, że zasmakowało im bo Chip dawno tak szybko nie jadł.
Ceny nie są szokujące więc myślę, że będę co jakiś czas zamawiała im tam jedzonko, jest spory wybór więc można urozmaicać.
Koty dostały na dzień dobry Animonde Vom Feinsten Junge Katzchen a Chip Dinetto. :)
Zaraz poczytam co tam u waszych kotów słychać i pooglądam fotki bo widzę, że jest na co patrzeć. :)

Posted

Poświata napisał(a):
Dymek Animondę wcinał, teraz jakby zapał mu osłabł, natomiast Baryś je tylko suche i mięsko, ale tak był nauczony w poprzednim domu :-? .

Wektor ostatnio usiłował pożreć żabę :evilbat: i na jednej próbie nie poprzestał :evilbat: :evilbat: :evilbat: a ja już wiem, jak wygląda zapluty pies :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
A no bo to trzeba czasami zwierzynę nakarmić

i myślisz, że wtedy by nie polował :o

Poświata napisał(a):
A okolica tysz zapluta :wink: :P ???

no - cała ścieżka - od żaby aż do domu :wink: :lol: - można było bawić się w podchody :lol:
mordę w środku tysz trzeba było wycierać :evilbat:
hi, hi ale było to widzieć - jak prędko złapał tak prędko wypluł :lol:
i nic go to nie nauczyło - rano szukał w tym samym miejscu a wieczorem znowu upolował :evilbat:

Posted

[quote name='asher']Francuzi sie tym zajadają, a Wektor pluje :roll: To czym ty go Aga na codzień karmisz, że taki wybredny? Kawiorem? :o
on zapomniał, że je się tylko udka :oops: :P :lol: i to nie na żywca :lol: - a ta zołza chyba mu napluła :evilbat:

Posted

aga1215 napisał(a):
on zapomniał, że je się tylko udka :oops: :P :lol: i to nie na żywca :lol:

Ostrygi sie wcina na żywca, to żaby chyba tez można, nie? Bocianom nikt posiłków nie gotuje 8)

aga1215 napisał(a):
- a ta zołza chyba mu napluła :evilbat:

Zwykłe żaby to chyba niczym nie plują... Ropuchy za to psikają jakąś żrącą substancją... Błeee 0X

Posted

asher napisał(a):
aga1215 napisał(a):
on zapomniał, że je się tylko udka :oops: :P :lol: i to nie na żywca :lol:

Ostrygi sie wcina na żywca, to żaby chyba tez można, nie? Bocianom nikt posiłków nie gotuje 8)

aga1215 napisał(a):
- a ta zołza chyba mu napluła :evilbat:

Zwykłe żaby to chyba niczym nie plują... Ropuchy za to psikają jakąś żrącą substancją... Błeee 0X

a myślisz, że po ciemku widać czy żaba czy ropucha? :-?

Posted

Zwykłe żaby to chyba niczym nie plują... Ropuchy za to psikają jakąś żrącą substancją... Błeee

Moja suka miała kiedyś kontakt z ropuchą, przez następną godzinę chodziła z pianą na pysku, normalnie do golenia gotowa :-?

Posted

[quote name='Wojtek']

Zwykłe żaby to chyba niczym nie plują... Ropuchy za to psikają jakąś żrącą substancją... Błeee

Moja suka miała kiedyś kontakt z ropuchą, przez następną godzinę chodziła z pianą na pysku, normalnie do golenia gotowa :-?
to pewnie to, na co poluje Wektor to też ropucha :evil: