Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 No widzisz, bo ja jak się już wysilę na dowcip, to nikt go nie rozumie. To taki ciężki, angielski :evil: Quote
Manu Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Pozwoliłam sobie skopiować z Miau (mały reportaż Kaśki) :D *********************** Konkurencja Mamuta Ruda konkurencja Puchata i wielka konkurencja Pierwsza ocena Mamuta Ocena Mamuta w BISie Odbiór trofeum *************** I trzymajcie kciuki za dzisiaj ! :D Quote
M10M Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Brawa dla Mamuta :klacz: :klacz: :klacz: Widać, że rywalizacja była ostra a konkurenci też nie sroce spod ogona. Warto było się pomęczyć :D :D :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 sabina1 napisał(a):Adda, chociaż Ty mnie nie zabij, za kontrowersyjny żarcik. :oops: :oops: Ja? :o W życiu :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 [quote name='Manu'] Podoba mi się ten bysio :D Quote
Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 A i owszem mnie też się podoba, tym bardziej że z tego co pamiętam to kastrat MCO. Baruś kiedyś też taki bedzie :roll: :P Quote
Wojtek Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Słuchajcie, nie myślałem, że kiedykolwiek to powiem, ale stało się... Zostałem dziś oficjalnie zakocony przez śliczną sukę, tfu, tj. kotkę Oliwię... :-? :D :lol: Kotka rasy Rex Kornwalijski, jest.... świetna!!! Mój problem polega na tym, że mam airedale terriera, a one nie żyją z kotami kompatybilnie... :-? Quote
malawaszka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 :angel: woww Wojtek skąd ją masz??? :angel: bombowa :laola: :angel: a zespsem się dogadają :kciuki: Quote
aga1215 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Wojtek']Słuchajcie, nie myślałem, że kiedykolwiek to powiem, ale stało się... Zostałem dziś oficjalnie zakocony przez śliczną sukę, tfu, tj. kotkę Oliwię... :-? :D :lol: Kotka rasy Rex Kornwalijski, jest.... świetna!!! Mój problem polega na tym, że mam airedale terriera, a one nie żyją z kotami kompatybilnie... :-? Wojtek - tylko cierpliwość pomoże - kota trzeba przez jakiś czas częściowo izolować. Pies musi spokojnie (nie na siłę) przyzwyczajać się, że ma nowego domownika :P Po kilku tygodniach zobaczysz, że kot domowy jesy "pod ochroną" tylko inne dalej są "zwierzyną łowną" :P pisz i fotografuj aklimatyzację koteczki i zakocenie psiaka :wink: :P Quote
Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Wojtek napisał(a):Słuchajcie, nie myślałem, że kiedykolwiek to powiem, ale stało się... Zostałem dziś oficjalnie zakocony przez śliczną sukę, tfu, tj. kotkę Oliwię... :-? :D :lol: CUDOWNIE :P :P :P , a jak sie z tym czujesz??? Korniszonka jest prześliczna, one ponoć mają wspaniałe charaktery :P . Powodzenia w zakoceniu psa i prosimy o zdjęcia :D !!!! Quote
Wojtek Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Łups, się niejednoznacznie wyraziłem... To kotka kumpla, ja "tylko" załapałem bakcyla i cały czas myśle, jakby tu pogodzic psa z kotem :D Wojtek - tylko cierpliwość pomoże - kota trzeba przez jakiś czas częściowo izolować. Pies musi spokojnie (nie na siłę) przyzwyczajać się, że ma nowego domownika Qrde sam nie wiem... Terrier to terrier... Pies na koty :-? Quote
Patka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wojtek no nareszcie :wink: I to jak pięknie zakocony no no! uroczą kocią damą :D Proszę o ciąg dalszy sesji zdjęciowej :D Lilith trzymam kciuki za zapoznawanie :D Quote
tajdzi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 To jeszcze z moich małych kocich sukcesów ;) Chcecie więcej?:) Quote
tajdzi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wojtek! Gratuluję dokocenia! A co do Kota i Foxa...Da sie pogodzić. Gringo (fox krótkowłosy) i Lonia to można powiedzieć przyjaciele :) Marcela jeszcze nie widział ;) Powodzenia i więcej fotek (nie tylko kota ale i foxia :)) Quote
Wojtek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Oliwia w akcji... :o To nie fotomontaż :-? :lol: Tajdzi, u mnie airedale i to suka 2 letnia, która właśnie odkrywa, że ganianie za kotkiem to świetna zabawa, wręcz ... obowiązek :-? :lol: Quote
aga1215 Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='Wojtek']Tajdzi, u mnie airedale i to suka 2 letnia, która właśnie odkrywa, że ganianie za kotkiem to świetna zabawa, wręcz ... obowiązek :-? :lol: Wojtek - do nas Wektor przybył z utrwalonym nawykiem ganiania kotów, a jednak musiał zaakceptować koty domowe :P - obce nadal gania. A Felek domowy chodzi z nami na spacery co jakiś czas podchodząc do Wektora i ocierając się o niego. Natomiast Wektor, gdy w czasie spaceru kot gdzieś "na manowce" skręci - siada i czeka na niego :P A niechby kot czekał za oknem i nikt go do domu nie wpuszczał :evil: :wink: - pies robi awanturę :P i przy okazji niszczy okna :evilbat: - powodzenia w dokocaniu suni :P Quote
Poświata Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Wojtek napisał(a):Tajdzi, u mnie airedale i to suka 2 letnia, która właśnie odkrywa, że ganianie za kotkiem to świetna zabawa, wręcz ... obowiązek :-? :lol: To nie pozwalaj suni ganiać kotów. Mam nadzieję że w waszym stadzie Ty jesteś przywódcą nie ona. Nauczy się że tego robić nie wolno, bądź konsekwentny i cierpliwy. Ja mam sukę myśliwską, która jest szkolona na kursach myśliwskich, ale uczona od małego zwierzaków nie gania, no chyba że duże ptaki :P , bo na to miała pozwolenie. U Agi Wektor trafił jak koty już były, a Ty jak chcesz mieć kota, to przygotuj do tego sunię odpowiednio wcześniej :P . Quote
Poświata Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='tajdzi']To jeszcze z moich małych kocich sukcesów ;) Chcecie więcej?:) Pewnie, że chcemy, dawaj :P . A mogłyby byc ciutkę większe :lol: ? Quote
tajdzi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 a jak większe, to dopiero z domku :-? Gdyż ponieważ przesłałam sobie same malutkie do pracy :roll: Quote
tajdzi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 JAk byście jednak chcieli malutkie :roll: Dziś rano zobaczyłam plamkę na futrze :) Mały cały czas się odbarwia :) A to moje maluchy w niedzielnym słonku się wygrzewające Quote
adda Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='tajdzi'] A tutaj usiadł sobie jak drobna pijaczyna :D Quote
Wojtek Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Poświata napisał(a):To nie pozwalaj suni ganiać kotów. Ciężko z tym będzie. Fu chodzi luzem na spacerach, ściganie kotka zdarza się sporadycznie i jest dla niej prawdziwą frajdą. Biegnie za kotem wiedzona instynktem, choć wiem, że gdyby nawet udało jej sie jakiegoś osaczyć, to tylko po to, żeby polizać. Taki z niej agresor :lol: No ciekaw jestem, gdyby był kot, jak by wyglądało nasze mieszkanie po powrocie z pracy... Quote
Poświata Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='tajdzi']a jak większe, to dopiero z domku :-? Gdyż ponieważ przesłałam sobie same malutkie do pracy :roll: To nastepnym razem ulituj sie nad ślepotą i daj większe , bo na takich to ja szczegółów nie widzę :wink: :P zobacz jak ładnie proszę :lol: Quote
tajdzi Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='tajdzi'] A tutaj usiadł sobie jak drobna pijaczyna :D On tak przeważnie siada :roll: Jakby nie miał kręgosłupa. Albo ciach nogi na głowę i śpimy Najlepsza pozycja jest taka, żeby nie było wiadomo, czy to kot, czy stertka skarpetek :lol: Quote
Poświata Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Tym razem ja przekopiuję z Miau nowe fotki Mamutowych wyczynów :P : [quote name='ina']A taki był Misza wyluzowany przed sobotnim BISem Tutaj w rękach sędziego Misza BIS Szczęśliwy zwycięzca, jego dumna mamusia i trofeum :wink: Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Quote
Recommended Posts