adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Tajdzi, jaka sielanka :angel: :angel: :angel: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Jak ja kocham takie nochale do całowania (a Trusiowi nie wyrósł) :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='Myszka.xww']... i zdobyl tytul Best In Show i mamy garnek z pokrywka dla Mamutka BRAWO, BRAWO, BRAWO dla Myszki i toaścik ps. nie na darmo została przelana krew przy kąpieli kota. Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='tajdzi']Zobaczcie, ale CIIIIII Ciiii, cud malina. I dla takich widoków warto mieć dwa koty, nieważne jakiej płci :wink: . Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='Myszka.xww']... i zdobyl tytul Best In Show i mamy garnek z pokrywka dla Mamutka BRAWO, BRAWO, BRAWO Ja dopiero teraz doczytałam :oops: Brawo, brawo!!!!!!!!!!!! :D Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A ja, tak na marginesie wszystkich milych wydarzeń, chciałam powiedzieć, że moje najmłodsze "dziecko" skończyło pół roczku :P : Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Dziecku nosa listkiem zakryłaś :D Ucałowania dla Barusia, toż to poważny wiek :lol: Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No, wiek poważny :P , lada moment pójdziemy klejnotów się pozbyć :lol: , żeby mi dziecko za bardzo nie dorosło :P . Quote
Manu Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata'][quote name='Myszka.xww']... i zdobyl tytul Best In Show i mamy garnek z pokrywka dla Mamutka BRAWO, BRAWO, BRAWO Ja dopiero teraz doczytałam :oops: Brawo, brawo!!!!!!!!!!!! :DNo bo faktycznie, ja to wcale nic nie wspomniałam :evil: :wink: :lol: 8) Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Manu wspomniałaś dość wyraźnie, ino Adda w czas nie załapała. A ja najpierw na MIAU byłam, a tam balanga :P . Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='Manu']No bo faktycznie, ja to wcale nic nie wspomniałam :evil: Przepraszam :oops: :oops: :oops: Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Poświata napisał(a): lada moment pójdziemy klejnotów się pozbyć :lol: , żeby mi dziecko za bardzo nie dorosło :P . Jak to, Baruś pierwszy? Przeca Dymek starszy jest :-? Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='Poświata']Dymcio już bezjajeczny jest :-? . :o Kiedy???????????????? Przegapiłam czy sklerozę mam????????? Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Ani jedno, ani drugie. Nie pisałam, bo jakoś tak się złożyło, zakręceni wyjazdem byliśmy, a potem okazji nie było :lol: :oops: . Quote
aga1215 Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 ale sie podziało -nooooooooo :o brawo Myszka Baryś Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Poświata napisał(a):Nie pisałam, bo jakoś tak się złożyło, zakręceni wyjazdem byliśmy, a potem okazji nie było :lol: :oops: . No wiesz :o Nie dałaś nam szansy martwić się, żeby wsio było dobrze i trzymać kciuków :roll: Quote
Poświata Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 No wiem maupa ruda jestem :oops: . Kochana Adda :P , będziecie miały szansę przy drugim kocie. Quote
adda Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 [quote name='Poświata']No wiem maupa ruda jestem :oops: . Hi hi, jaka samokrytyka :lol: Kochana Adda :P , będziecie miały szansę przy drugim kocie. No! Quote
malawaszka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Tajdzi REWELACYJNA SIELANKA :klacz: bosko to wygląda - miłość niesamowita :laola: Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Podobno kiedyś był zwyczaj, z okazji urodzin dziecka lub chrzcin, raczenia się tzw. "pępkówką". Przyszło mi na myśl, że "odklejnocenie" kotka może być okazją do sporządzenia naleweczki, popijanej potem w gronie ulubionych dogomaniaków. Okazje będą, Baryś, Marcel.... Adda, chociaż Ty mnie nie zabij, za kontrowersyjny żarcik. :oops: :oops: Quote
Poświata Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 sabina1 napisał(a):Przyszło mi na myśl, że "odklejnocenie" kotka może być okazją do sporządzenia naleweczki, popijanej potem w gronie ulubionych dogomaniaków. Okazje będą, Baryś, Marcel.... Dobrze Ci na myśl przyszło :P , każdy pretekst jest dobry :D . Ja co prawda naleweczki nie posiadam, ale służe uprzejmie winkiem porzeczkowym domowej roboty :P . A na marginesie - Marcel wisi jeszcze wkupne w grono kocio- dogo-maniaków :angel: :P . Quote
Sabina1 Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Kiedy tu nie o pretekst chodzi , ani , skądinąnd wyśmienite winko porzeczkowe, tylko o naleweczkę na klejnotach. Quote
Recommended Posts