alina71 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Pozdrowienia od świątecznie rozleniwionej Aylin Quote
tajdzi Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 tajdzi prezent imieninowy wersja a do składania Choroba jak to się robi??? moze tak? taaaak to pierwsza część prezentu Rozbudowaliśmy drapak dosłownie pod sufit :) Druga część przyjezie do nas w sobotę :D :angel: :angel: Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Tajdzi zrób całemu drapakowi zdjęcie, ciekawa jestem co wymyśliliście??? Quote
tajdzi Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Poświata']Tajdzi zrób całemu drapakowi zdjęcie, ciekawa jestem co wymyśliliście??? właściwie to po prostu go przesłużyliśmy...jest pod sufit. doszedł jeden hama, dwie nogi i zaczepka o sufit... Na zdjeciu nie mam jeszcze z zaczepkami o sufit... ale mniej więcej wygląda tak: (TZ 2 metry zwrostu + stolek...chyba wyjaśnia powagę sytuacji ;) ) I jeszcze na leżąco A części pasuąją idealnie, kolor identyczny, przyslali w ciagu 2 dni, łącznie ze śróbkami, kluczykiem itp...Ogólnie - polecam!! Teraz zostały nam 2 niewymiarowe nogi. Sami półeczki do nich dorobimy ... :) Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Chłopaki z drugiej strony balkonu. Do pozbierania ich z balkonu konieczne są cztery ręce :roll: , bo inaczej rozłażą się jak by ich było trzy razy więcej :P . Co jednego wyniosę, wracam po drugiego, to za chwilę ten pierwszy już spowrotem na balkonie. I tak wkółko Macieju :roll: :P . ... :o gdzie ona tam polazła... ...natychmiast muszę się tam dostać... ...trzymajcie mnie, bo siatkę przegryzę... p.s. Ja muszę o swoim drapaku pomyśleć, ale najpierw mnie czeka malowanie i przemeblowanie, o czym mój mąż udaje że nie słyszy :roll: . Dopiero jak sypialnia będzie zrobiona, drapak zmieni nieco swoje miejsce i wtedy trzeba go będzie zmodyfikować :P . Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Jakie zasiatkowane stworki :lol: Znowu sąsiadkę molestowałaś? :lol: Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Nie :P , sąsiadka wyjechała, a ja dokarmiam jej zwierzyniec: Quote
adda Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 Fajowy zwierzyniec, nie musisz na spacerki poginać :lol: Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Fajowy, a moje dzieciaki mają urozmaicenie :P :D :P . Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Poświata']... :o gdzie ona tam polazła... No własnie, gdzie polazłaś, żeby te zdjęcia zrobić? Lewitowałaś? :o Alina, a jak się czuje Neska? Mam nadzieję, że juz zapomniała o zabawie w spadochroniarza? :wink: Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']... :o gdzie ona tam polazła...No własnie, gdzie polazłaś, żeby te zdjęcia zrobić? Lewitowałaś? : No taka zdolna to ja nie jestem :roll: , u sąsiadki byłam nakarmić jej zwierzątka, przy okazji chałupę wywietrzyłam :P . A sama widziałaś, że u nas balkony bliziutko siebie :D . Quote
alina71 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='asher']Alina, a jak się czuje Neska? Mam nadzieję, że juz zapomniała o zabawie w spadochroniarza? :wink: Wydaje mi się, że wszystko ok. Je, bawi się szaleje z Aylin jak dawniej. Czasem tylko przycupnie do ziemi jak jest nagle jakiś hałas, jakby wrażliwsza. Jutro TZ zrobi jej fotki. :) Quote
malawaszka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 a ja chciałam Myszce pogratulować :angel: udanej adopcji Mercedes :klacz: Myszko :calus: i dla Twojego TZ tysz :calus: :D :P lepiej trafić nie mogła :angel: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Poświata Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Święta racja :D . Już nie mogło być opowieści tylko o chłopakach. Merci narobiła niezłego zamieszania w męskich sercach :P :P :P . Quote
asher Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Oj, napiszcie coś więcej o Mercedes!!! gdzie, kto, kiedy??? Dzisiaj (tfu, wczoraj :wink: ) jakiś dobry dzień jest - Junko, Gaja, teraz znów Merci :multi: Alina, super, że Neska już wydobrzała :D Kamień z serca, prawda? Quote
malawaszka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 hihihih Merci się daleko nie przeniosła :lol: Quote
Myszka.xww Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 asher napisał(a):Oj, napiszcie coś więcej o Mercedes!!! gdzie, kto, kiedy??? link w moim podpisie 8) Waszka - z kuchni obecnie do pokoju :lol: Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Myszko, wiedziałam, to za mocno powiedziane, ale... przeczuwałam, że tak będzie :angel: :angel: :angel: A to ogłoszenie o koteckach do wzięcia - masz je może w formacie .doc? Bo z .jpg sobie nie moge poradzić :-? Durna jestem i tyle... :oops: Quote
Myszka.xww Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='asher']Myszko, wiedziałam, to za mocno powiedziane, ale... przeczuwałam, że tak będzie :angel: :angel: :angel: A to ogłoszenie o koteckach do wzięcia - masz je może w formacie .doc? Bo z .jpg sobie nie moge poradzić :-? Durna jestem i tyle... :oops: jeszcze dzisiaj przerobie ;) po poludniu :D Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Jak przerobisz, to ślij na asher@poczta.onet.pl Tylko napisz w tytule że to ogłoszenie o koteckach, bo ja niezidentyfikowane maile z załącznikami bez czytania wywalam :wink: Quote
KaRa_ Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Mycha w cieniu Czarna schowała się przed słoneczkiem oraz Czarna na tarasie Ruda też oczywiście w cieniu Ja chcę na kolanka! Ruda odwarzna i idzie podkraść jedzonko Poduszeczki Mychy Quote
alina71 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Poświata napisał(a):A Aylin nadal taka luzaczka? Już nie. Jak Nesia wróciła do pełni sił to znów widać jej przewagę i Aylin nei ma tej pewności siebie. Ale też już taką wypłoszką nie jest. Czasem spokojnie przyjdzie i zamiauczy żałośnie (ona tak miauczy) pogłaskam ją a czasem wyciągnę tylko rękę i już jej nie ma. Ale od tygodnia śpi na moich nogach. Czasem do rana czasem nie. Śmieję się do TZ że musimy mieć 3 kota to ona poczuje się pewniej wtedy. :lol: Quote
Recommended Posts