Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

tajdzi prezent imieninowy
wersja a
do składania

Choroba jak to się robi???

moze tak?

taaaak

to pierwsza część prezentu
Rozbudowaliśmy drapak dosłownie pod sufit :)
Druga część przyjezie do nas w sobotę :D :angel: :angel:

Posted

[quote name='Poświata']Tajdzi zrób całemu drapakowi zdjęcie, ciekawa jestem co wymyśliliście???

właściwie to po prostu go przesłużyliśmy...jest pod sufit. doszedł jeden hama, dwie nogi i zaczepka o sufit...
Na zdjeciu nie mam jeszcze z zaczepkami o sufit...
ale mniej więcej wygląda tak:

(TZ 2 metry zwrostu + stolek...chyba wyjaśnia powagę sytuacji ;) )

I jeszcze na leżąco

A części pasuąją idealnie, kolor identyczny, przyslali w ciagu 2 dni, łącznie ze śróbkami, kluczykiem itp...Ogólnie - polecam!!

Teraz zostały nam 2 niewymiarowe nogi. Sami półeczki do nich dorobimy ... :)

Posted

Chłopaki z drugiej strony balkonu. Do pozbierania ich z balkonu konieczne są cztery ręce :roll: , bo inaczej rozłażą się jak by ich było trzy razy więcej :P . Co jednego wyniosę, wracam po drugiego, to za chwilę ten pierwszy już spowrotem na balkonie. I tak wkółko Macieju :roll: :P .

... :o gdzie ona tam polazła...

...natychmiast muszę się tam dostać...

...trzymajcie mnie, bo siatkę przegryzę...

p.s. Ja muszę o swoim drapaku pomyśleć, ale najpierw mnie czeka malowanie i przemeblowanie, o czym mój mąż udaje że nie słyszy :roll: . Dopiero jak sypialnia będzie zrobiona, drapak zmieni nieco swoje miejsce i wtedy trzeba go będzie zmodyfikować :P .

Posted

[quote name='Poświata']... :o gdzie ona tam polazła...

No własnie, gdzie polazłaś, żeby te zdjęcia zrobić? Lewitowałaś? :o

Alina, a jak się czuje Neska? Mam nadzieję, że juz zapomniała o zabawie w spadochroniarza? :wink:

Posted

[quote name='asher'][quote name='Poświata']... :o gdzie ona tam polazła...No własnie, gdzie polazłaś, żeby te zdjęcia zrobić? Lewitowałaś? :
No taka zdolna to ja nie jestem :roll: , u sąsiadki byłam nakarmić jej zwierzątka, przy okazji chałupę wywietrzyłam :P .
A sama widziałaś, że u nas balkony bliziutko siebie :D .

Posted

[quote name='asher']Alina, a jak się czuje Neska? Mam nadzieję, że juz zapomniała o zabawie w spadochroniarza? :wink:
Wydaje mi się, że wszystko ok. Je, bawi się szaleje z Aylin jak dawniej.
Czasem tylko przycupnie do ziemi jak jest nagle jakiś hałas, jakby wrażliwsza. Jutro TZ zrobi jej fotki. :)

Posted

a ja chciałam Myszce pogratulować :angel: udanej adopcji Mercedes :klacz: Myszko :calus: i dla Twojego TZ tysz :calus: :D :P lepiej trafić nie mogła :angel: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Oj, napiszcie coś więcej o Mercedes!!! gdzie, kto, kiedy???
Dzisiaj (tfu, wczoraj :wink: ) jakiś dobry dzień jest - Junko, Gaja, teraz znów Merci :multi:

Alina, super, że Neska już wydobrzała :D Kamień z serca, prawda?

Posted

Myszko, wiedziałam, to za mocno powiedziane, ale... przeczuwałam, że tak będzie :angel: :angel: :angel:

A to ogłoszenie o koteckach do wzięcia - masz je może w formacie .doc? Bo z .jpg sobie nie moge poradzić :-? Durna jestem i tyle... :oops:

Posted

[quote name='asher']Myszko, wiedziałam, to za mocno powiedziane, ale... przeczuwałam, że tak będzie :angel: :angel: :angel:

A to ogłoszenie o koteckach do wzięcia - masz je może w formacie .doc? Bo z .jpg sobie nie moge poradzić :-? Durna jestem i tyle... :oops: jeszcze dzisiaj przerobie ;) po poludniu :D

Posted

Mycha w cieniu

Czarna schowała się przed słoneczkiem

oraz Czarna na tarasie

Ruda też oczywiście w cieniu

Ja chcę na kolanka!

Ruda odwarzna i idzie podkraść jedzonko

Poduszeczki Mychy

Posted

Poświata napisał(a):
A Aylin nadal taka luzaczka?

Już nie. Jak Nesia wróciła do pełni sił to znów widać jej przewagę i Aylin nei ma tej pewności siebie. Ale też już taką wypłoszką nie jest.
Czasem spokojnie przyjdzie i zamiauczy żałośnie (ona tak miauczy) pogłaskam ją a czasem wyciągnę tylko rękę i już jej nie ma.
Ale od tygodnia śpi na moich nogach.
Czasem do rana czasem nie.
Śmieję się do TZ że musimy mieć 3 kota to ona poczuje się pewniej wtedy. :lol: