Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Do Torunia :o ??? Na wycieczkę :o ??? Do Patuni :P ??? BARDZO CHĘTNIE :angel: !!! Tajdzi, prędzej Ci Patka głowę zmyje, jak dowieziesz jej kociaka :lol: . Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 sama powidziała "nie kuście" to trza trochę pokusić A nuż... :lol: Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='Myszka.xww']A to jest Zarazek 8) O jessssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Tajdzi, jak dorwiesz Zarazka to wcałuj go po tym nochalu i po wystających policzkach i po uszkach i po głowinie... gdzie tylko się da :angel: :angel: :angel: Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 oki doki To jeszcze obiecane rodzeństwo i mamusia małego pozującego balijczyka ;) i razem z mamusią i maluszek już obudzony ;) zupelnie inaczej wygląda, co?;) Ale fajny z niego pozant ;) Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Zarazek jest o wiele ładniejszy od różnych balijczyków :D Quote
adda Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Zarazek jest boski, przecudowny i w ogóle naj naj... :angel: Musi znaleźć najlepszy domek pod słońcem 8) Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Myszka, zobaczysz będziesz miała moją Sabinę na sumieniu! Oddam ją na zupę, żeby móc sobie sprawić takie słodkości :iloveyou: Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Myszko ja siedzę tu i płaczę przez Ciebie :cry: normalnie jutro lecę na budowę z batem i będe popędzać murarzy coby szybciej te chałupe stawiali :evil: Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 malawaszka napisał(a):Myszko ja siedzę tu i płaczę przez Ciebie :cry: normalnie jutro lecę na budowę z batem i będe popędzać murarzy coby szybciej te chałupe stawiali :evil: i rozumiem założysz fundację "Serce Malawaszki" Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gdzieś - kiedyś - ktoś z Wrocławia wspominał, że chciałby mieć koteczka :P . Proszę bardzo, nawet dwa: *kliknij na miniaturę :P Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Panie i Panowie :) W sobotę jedziemy po Marcela :) Marcel reaguje już na imie Gaworzy jak się do niego mówi i drepta za wszystkimi :angel: Pęknę chyba do tej soboty Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :angel: :angel: :angel: Nie zapomnijcie, o ile pani hodowczyni pozwoli, pstryknąć mu pożegnalne foty z rodzinką - mamuśką i rodzeństwem :P :P :P . Quote
adda Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 tajdzi napisał(a):Pęknę chyba do tej soboty Nie pękaj :lol: Quote
Patka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Beata ale te dwa Maluchy maja cudne umaszczenie :loveu: Tajdzi już nie moge sie doczekac :klacz: Marcysia :wink: pozdrowionka od zaganianej patki :wink: Quote
tajdzi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Patka napisał(a):Beata ale te dwa Maluchy maja cudne umaszczenie :loveu: Tajdzi już nie moge sie doczekac :klacz: Marcysia :wink: pozdrowionka od zaganianej patki :wink: Oj, zaganiana ta nasza Patka, zaganiana, bo nawet obsztorcu z Poświatką nie dostałyśmy, a już chciałyśmy jechać z jakimś maluszkiem do Patki ;) A co do Marcelego...Rodowód ma być dopiero koło poniedziałku...Panie ponoć wysłały ale nie dotarł jeszcze... Wierzyć, nie wierzyć... Pani zarzeka się że na 1000% dowiezie mi ten rodowód. Ale jak podpisze umowe to chyba jasne jest, że i rodowód? Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A propo cudnego umaszczenia, to do adopcji są też dwie siostrzyczki z Łodzi :P : Quote
Siostra Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Pozwólcie, że Wam przedstawię mojego kota - oto Bisiek( pełne imię Wybijokno) zwany także Zbyszkiem, Synkiem, Panem Bi i jeszcze z 10 imionami :D Taki jestem We wczesnej młodości z Nandą Absolutna symbioza :D Ziewam sobie Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 wiecie co?? ale z Was MAUPY!!! czemu teraz pokazujecie te wszystkie śliczne kociaki??? :lol: Quote
Poświata Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dla Biśka(czy jak go tam zwał :wink: ) i Nandy za pełną symbiozę :P . [quote name='malawaszka']wiecie co?? ale z Was MAUPY!!! czemu teraz pokazujecie te wszystkie śliczne kociaki??? :lol: Dlaczego??? .Ano dlatego, że teraz jest wysyp małych kociątek, znajdowane są w najprzeróżniejszych dziwnych miejscach, albo przynoszone do schroniska, skąd przez wolontariuszy zabierane na odchowanie, bo w schronisku nie przeżyłyby trzech dni :( . Ale nie martw się, jak już będziesz miała domek, jak już się odczulisz i jak będziesz gotowa na przyjęcie koteczka, to będą następne maluszki płci obojga do koloru i wyboru. Quote
Siostra Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dziękujemy za puchar. A oto inny rodzaj symbiozy :wink: I jeszcze: Tak sobie śpię Oraz moje ulubione zdjęcie Quote
Recommended Posts