aga1215 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 brawo Beata :klacz: :klacz: :klacz: oto kocia pora deszczowa :wink: Quote
Poświata Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='aga1215']brawo Beata :klacz: :klacz: :klacz: Jeszcze nie brawo, ostatnie słowo należy do Tajdzi. Może zgadnę drugą zagadkę i będę miała w nagrodę podwójne mizianie Marcelina :P . Już niedługo, bo już w piątek będziw w domku u Tajdzi :angel: . Quote
aga1215 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215']brawo Beata :klacz: :klacz: :klacz: Jeszcze nie brawo, ostatnie słowo należy do Tajdzi. Może zgadnę drugą zagadkę i będę miała w nagrodę podwójne mizianie Marcelina :P . Już niedługo, bo już w piątek będziw w domku u Tajdzi :angel: . Tajdzi już liczy godziny :P przynajmniej ja bym tak robiła :oops: Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Poświata'] A wygląda mi na jakiegoś orientalnego, ale przybiera takie pozy, że nie zdziwiłabym się gdyby to była jakakolwiek inna rasa w kolorze point; B sfinx, któremu jest gorąco i futerko zostawił w domu; C :hmmmm: syberyjczyk albo norweg, ale raczej SIB; D Maine Coon duzi; E maine coonki małe :P . A teraz proszę o punktację. Poświata, tylko nie waż mi się szukać podpowiedzi - ty wiesz gdzie :evilbat: A - nie :) B- jap :) BRAWOOOOO! C- Nie :) D- jap BRAWOOOO :) E- nie :lol: kto próbuje dalej?:) Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 aga1215 napisał(a):... Tajdzi już liczy godziny :P przynajmniej ja bym tak robiła :oops: tajdzi liczy już minuty ;) Quote
szaraduszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='tajdzi']A teraz zagadki :) Jaka to rasa?:) KOT A :lol: To co? kto odpowie?:) :hmmmm: takie miny robi :o że do niczego podobne nie jest... może burma? :niewiem: A te kudłacze... tio zupełnie nie moj świat :lol: Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 szaraduszka napisał(a):... :hmmmm: takie miny robi :o że do niczego podobne nie jest... może burma? :niewiem: A te kudłacze... tio zupełnie nie moj świat :lol: Blisko, blisko, ale nie burma :) Quote
szaraduszka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 najbliżej burmy są tonkijskie :roll: mam same dachowce tio co ja się będę w rasach wyznawać :lol: Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 A na oststnim E zdjęciu, to co to za maluchy :o ? Nie maine coonki? A mają pędzelki na uszkach :lol: . Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Na ostatnim zdjęciu są malutkie Norweżki :) A ten pierwszy to balijczyk ;) liliowo ubarwiony A miny strzelał takie, że mało co się nie zaplułam jak mu pstrykałam ;) Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 To dobrze napisałam że jakiś orientalny :P . Kot balijski jest długowłosą odmianą kota syjamskiego ładny nie??? A to syjamski Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 mnie się bardziej ten mały podobał 8) Dzięki jego minkom nie uważam pokazu kotów za wielce nudny, tylko odrobiunkę nudny :roll: A swoją drogą najwięcej było Norwegów i Persów...Tym drugim zdjęć nie robiłam, bo jakoś do mnie nie przemawiają... Quote
Poświata Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='tajdzi']A swoją drogą najwięcej było Norwegów i Persów...Tym drugim zdjęć nie robiłam, bo jakoś do mnie nie przemawiają... Nie obrażając żadnego kota, do mnie też nie, nie przepadam za persami :lol: . A mały baluś jest obłędny, bedzie z niego przystojniacha. Galeria koteczki balijskiej Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 oj, widzę, że jak przyjdę do domu to będę musiała wstawić resztę rodziny ;) Mam jeszcze czekoladową mamusie i braciszka z czekoladowymi znaczeniami... A swoją drogą, czemu koty mają tak apetyczne nazwy umaszczeń? zjeść by się chciało ;) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 KaRa_TC napisał(a):Kasia i Łukasz piękny jest ten wasz kot! poprostu miód i malina :angel: KaRa_TC dziękujemy za uznanie :) Twoje kotki też sa urocze :D pozdrówka Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Kasia i Łukasz piękny jest ten wasz kot! poprostu miód i malina :angel: KaRa_TC dziękujemy za uznanie :) Twoje kotki też sa urocze :D pozdrówka Wszystkie kotki są urocze :) Quote
alina71 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Ale ten Zarazek jest słodziutki. :D Jak bym go miała na rękach to pewnie by mi tak został. :wink: :wink: Kasia_i_Łukasz napisał(a):A teraz my pochwalimy sie naszym Filipkiem :lol: Śliczny jest Filipek. :) Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 alina71 napisał(a):Ale ten Zarazek jest słodziutki. :D Jak bym go miała na rękach to pewnie by mi tak został. :wink: :wink: Nic straconego Zarazek jest do adopcji 8) Quote
Kasia_i_Łukasz Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Tajdzi masz rację wszystkie kotki są urocze :) alina71 dzięki :D Quote
gadzik Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Udało mi się opanowac wklejanie zdjęć więc przedstawiam moje maluchy To Pysia - jedyna koteczka Bracia Pyśki, rudy - Łasuch i Grubasek A tu sam Grubasek Quote
tajdzi Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Patka']Cudowne maluchy :loveu: oj nie kuście ... Pateczko, a moze jednak? Odwieziemy Ci takiego jednego na przykład Zarazka do domku z Poświatką ;) i zaraz po głowie dostanę od Poświatki ;) Quote
Recommended Posts