asher Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 tajdzi napisał(a):na miziani kupki chyba Asher zaproszę :evilbat: Dziekuję, nie skorzystam :evilbat: Zdecydowanie wolałabym zaproszenie na konsumpcję tiramisu 8) tajdzi napisał(a):Słuchajcie, słuchajcie :) Za tydzień, dokłądnie za tydzień będzie u mnie Marcel :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Poświata']Kobieto :o , całą dobę mamy milczeć??? To się chyba nie da zrobić :hmmmm: a jak mamy pisać z zaciśniętymi palcyma ? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: looknij, o której wstałam, coby jeszcze cuś naskrobać :wink: :roflt: Quote
Poświata Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Kobieto :o , całą dobę mamy milczeć??? To się chyba nie da zrobić :hmmmm: a jak mamy pisać z zaciśniętymi palcyma ? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rozumiem, że te paluchy zaciśnięte, to za Poświatke i Wojteckiego :P . Trzymajta, trzymajta mocno :D . ps.DeBe masz ładniusi emblemacik, fajnie Cię znowu widzieć :P . Quote
Justa Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Jakie piękne umaszczenie :o Alz mnie dreszczk przeszedł... :roll: 8) Quote
Patka Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Kara wiosenna moja ulubienica :klacz: cudna jak zawsze :) Quote
Myszka.xww Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A to jest prosze Szanownego Panstwa Ciapus 8) Quote
Myszka.xww Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A tu mamy watek Rollkowych opowiesci tom III :evilbat: Komus moze puffokotki? :drinking: Quote
alina71 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 O jaka słodka kruszynka. Właśnie przeczytałam historię tego maleństwa. Ma maluch szczęście. :) Quote
KaRa_ Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Zapomniałam Wam powiedzieć,że dzisiaj moja Ruda skończyła roczek :oops: A to taki każeł.... Quote
tajdzi Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='asher'][quote name='tajdzi']na miziani kupki chyba Asher zaproszę :evilbat: Dziekuję, nie skorzystam :evilbat: Zdecydowanie wolałabym zaproszenie na konsumpcję tiramisu 8) Masz jak w banku Jutro będziemy konsumować koło 14...po kociej wystawie to co? 8) Quote
asher Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='tajdzi']Masz jak w banku Jutro będziemy konsumować koło 14...po kociej wystawie to co? 8) :angel: Fajnie :angel: Ale niestety jutro nie da rady :( Quote
dbsst Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 [quote name='Poświata']DeBe masz ładniusi emblemacik, fajnie Cię znowu widzieć :P . no i piskaliscie ;) hihihiihi dzieki poszlam za ciosem i w Twoje slady ;) tak mi sie Twoj avi spodobal :D kto ciekaw co dostalam z egzaminku Quote
dbsst Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Poświata napisał(a):Ja ciekawam co dostałaś??? wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc :D dwie 5 :D a o ktorej sie jutro umowilyscie :D poszukuje tajdzi coby mi wytlumaczyla jak dojechac tam ;) Quote
Poświata Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: , dzielna dziewczynka :P . O qrde, to się dziś nie doczekasz, Tajdzi poszła na imprezkę. Ja Ci mogę napisać, że tam jeżdżą 509, 518, 508, 510, 126, 326, 101. Ale który z twojego kierunku to nie mam pojęcia. A ja odpadam, nie moge jutro być :lol: , ale Tajdzi obiecała porobić fotki, żeby nam nic nie umknęło. Quote
aga1215 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 dbsst napisał(a):Poświata napisał(a):Ja ciekawam co dostałaś??? wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc :D dwie 5 :D Dbsst - :klacz: :klacz: :klacz: Quote
dbsst Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 aga1215 napisał(a):dbsst napisał(a):Poświata napisał(a):Ja ciekawam co dostałaś??? wiedzialam ze na Ciebie moge liczyc :D dwie 5 :D Dbsst - :klacz: :klacz: :klacz: :buzi: dziekuje koffanie :D oglaszam wszem i wobec ze wstalam dopiero i zabardzo nie wiem co jest grane ;) ale chyba czas sie zebrac i na spacer wypuc :D Quote
tajdzi Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Witam :) Juz po POKAZIE kotów rasowych. Pokaz kotów rasowych okazał sie być hitem sezonu. Tyle kotow w jednym miejscu, to jeszcze moje tajdziowe oko nie widzialo :roll: Kotów naliczyłam się około 15! :oops: :roll: Wyszłam niezmiernie rozczarowana, więc wszystkim, którzy być nie mogli i nie wydali całych 6 zł na uczestnictwo w imprezie serdecznie gratuluję wyboru :roll: Nie mniej jednak kilka fotek mam :) I zaraz wstawie :) Quote
tajdzi Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 A teraz zagadki :) Jaka to rasa?:) KOT A :lol: KOT B KOT C KOT D KOTY E To co? kto odpowie?:) Quote
adda Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 tajdzi napisał(a): Kotów naliczyłam się około 15! :oops: :roll: A toś się naoglądała :o Quote
aga1215 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 [quote name='tajdzi']Witam :) Juz po POKAZIE kotów rasowych. Pokaz kotów rasowych okazał sie być hitem sezonu. Tyle kotow w jednym miejscu, to jeszcze moje tajdziowe oko nie widzialo :roll: Kotów naliczyłam się około 15! :oops: :roll: Wyszłam niezmiernie rozczarowana, więc wszystkim, którzy być nie mogli i nie wydali całych 6 zł na uczestnictwo w imprezie serdecznie gratuluję wyboru :roll: Nie mniej jednak kilka fotek mam :) I zaraz wstawie :) Tajdzie kot D to przeca Baruś :o :P :P :P :P ależ ta liczba jest naprawdę bardzo duża :P 15! = 1 307 674 368 000 :wink: :roll: Quote
tajdzi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Dobra dobra za całe 6 złotych naoglądałam się tych 15 kotów (i nie 15 silnia ;)) A co z odpowiedzą na mój mini konkursik? Nie wiecie co to za koteczki? 8) Quote
Recommended Posts