asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 tajdzi napisał(a):W nagrodę zaproszę na wymizianko małej kupki kociego szczęścia ;) Znaczy się, jak twoje kocie szczęście zrobi małą kupkę to Poświata będzie ją mogła wymiziać? :o Też mi nagroda :roll: :wink: Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Poświata napisał(a)::shocked!: Hihihi, czego się wystraszyłaś? Miziania kupki, czy tego, że na imieninowym przyjęciu tylko grejpfruta dostaniesz? :lol: Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 asher napisał(a): jak twoje kocie szczęście zrobi małą kupkę to Poświata będzie ją mogła wymiziać? Ja chcę to zobaczyć :lol: Quote
Poświata Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Ha :evil: , ha :evil: , ha :evil: . Dość mam własnych koopek, dziękuję bardzo :roll: . Nie wypominając ile lat dzieciom tyłki się nawycierałam Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Poświata napisał(a):Ha :evil: , ha :evil: , ha :evil: . Dość mam własnych koopek, dziękuję bardzo :roll: . Miziasz własne koopki? :o Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Możemy zmienić temat??? Bo ludziska stąd nam pouciekają :-? . DO ADOPCJI piekne słodkie Szkrabiki: *kliknij na miniaturę :P Quote
adda Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 [quote name='Poświata']Możemy zmienić temat??? Bo ludziska stąd nam pouciekają :-? . Myślę, że wręcz przeciwnie *kliknij na miniaturę :P Gdzie one są? :angel: Quote
aga1215 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Poświata']:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Możemy zmienić temat??? Bo ludziska stąd nam pouciekają :-? . hi, hi właśnie tu wlazłam i nie zamierzam uciekać, o nie :lol: muszę dzisiaj, bo jutro nie będę miała czym pisać :wink: :lol: [quote name='Poświata']DO ADOPCJI piekne słodkie Szkrabiki: *kliknij na miniaturę :P śliczniutkie kacambry :P ale czy by się obroniły przed Wektorem :( on ostatni na wszystko poluje, swoim kotom tysz nie przepuści, więc od nich obrywa, zwłaszcza Mańka ustala hierarchię :lol: :lol: Quote
adda Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 aga1215 napisał(a):hi, hi właśnie tu wlazłam i nie zamierzam uciekać, o nie :lol: A nie mówiłam :lol: Quote
aga1215 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 adda napisał(a):aga1215 napisał(a):hi, hi właśnie tu wlazłam i nie zamierzam uciekać, o nie :lol: A nie mówiłam :lol: hi, hi - chyba mnie sprowokowałaś - popatrz na czas :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 aga1215 napisał(a):hi, hi - chyba mnie sprowokowałaś - popatrz na czas :lol: :lol: :lol: O kurka :o :lol: Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 adda napisał(a):Gdzie one są? :angel: W Warszawie, a co byłabyś zainteresowana, czy masz kogoś kto szuka kotecka??? Fajnie by było :angel: . Quote
adda Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 Mam kogoś kto szuka kotecka, ale będzie mógł go zabrać dopiero w sierpniu :roll: To chyba nie trzeba się spieszyć... Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Jeśli ten ktoś nie ma określonych wymagań co do koteczka, to myśłę że w sierpniu też da się załatwić jakiegoś słodkiego maluszka. Dziewczyny z Mafii Tarchomińskiej, do której zresztą należy też nasza Tajdzi, co i raz mają jakieś zagubione duszyczki :P . Quote
adda Posted May 20, 2005 Author Posted May 20, 2005 Są wymagania :D Musi być przylepny i nie może załatwiać się poza kuwetą :roll: Quote
tajdzi Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='asher'][quote name='Poświata']:shocked!: Hihihi, czego się wystraszyłaś? Miziania kupki, czy tego, że na imieninowym przyjęciu tylko grejpfruta dostaniesz? :lol: Poświatka może dostać co najwyżej MELONA z tych łobuzów poniżej ;) :evilbat: może być też FIGA, GRANAT ;) a na miziani kupki chyba Asher zaproszę :evilbat: Słuchajcie, słuchajcie :) Za tydzień, dokłądnie za tydzień będzie u mnie Marcel :angel: Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='adda']Są wymagania :D Musi być przylepny i nie może załatwiać się poza kuwetą :roll: To co piszesz to opcja podstawowa :wink: :D , chodziło mi o wygląd koteczka; rudy, trikolor, tygrysek itp. :P Tajdzi ja poproszę mix koktajl owocowy :D :D :D . Ten tydzień minie jak z bicza strzelił i Marcel już będzie w domku. Fajne uczucie - ja przez pierwsze trzy dni łaziłam za kotami sprawdzać co robią :P :D :P . Quote
Just-tea Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 hmmm...mam pytanko czy oprócz zakoconych przyjmujecie zażółwionych.pl???? Quote
dbsst Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 ja poprosze w sobote wieczorem napisac mi tu wielkimi literami jak w niedziele gdzie itd z ta kocia wystawa tak na wszelki wypadek ;) bo ja juz nie pamietam gdzie to ma byc :-? i jak tam dojechac z Żoliborka Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 POKAZ KOTÓW RASOWYCH 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin To masz info. ode mnie :P . ZAPISZ SOBIE, bo nie będę powtarzać. A czym i jak dojechac, to musi Ci tubylec wytłumaczyć. Znaczy się Tajdzi :D . Quote
dbsst Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Poświata']POKAZ KOTÓW RASOWYCH 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin To masz info. ode mnie :P . ZAPISZ SOBIE, bo nie będę powtarzać. A czym i jak dojechac, to musi Ci tubylec wytłumaczyć. Znaczy się Tajdzi :D . hahahaha qrka dzieki :D a tera nic tu nie piszcie zebym do soboty wieczor miala na przedzie przepis na wystawe ;) Quote
Poświata Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Kobieto :o , całą dobę mamy milczeć??? To się chyba nie da zrobić Quote
Recommended Posts