Poświata Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Oj tak, oj tak. Nawet nie pisałam, że mnie się to najbardziej podoba, bo i tak pewnie wiedziałaś :P . Quote
adda Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Poświata napisał(a): bo i tak pewnie wiedziałaś :P . Wiedziałam :D Quote
aga1215 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Pięć kotecków :angel: w pucharku :shock: na deserek :smhair2: dla kogo :shock: obżartuchy, nie wystarczył jeden :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 ooo mamo ja klcem te rudaski i trikolorkę :angel: syskie kcem... znowu :( aa i jeszcze tego z klapniętymi uszkami - normalnie bomba :lol: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 [quote name='adda']Takie ładne. Doskonale! Zazdroszcze, ze ja taj fotki nie zrobilam :( ;) Quote
alina71 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Fotki są piękne ale najbardziej mi się podoba ten kotek z klapniętymi uszkami. Jest cudowny. :) Ale by mi ożywił towarzystow. ;) Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Kilka ostatnich nocy (dość chłodnych) Lonia kombinowała...ogólnie śpi w łóżku, ale nie pod kołdrą... Mniej więcej koło 3 nad ranem, po wyhasaniu się Lonia przyłazi do mnie i mrrrrmrrrr mrrrrrr mrrrrmrmrmrmrmrmmmmrrrrr tak głośno, że się budzę....Ona tylko na to czeka. układa się na poduszce, częściowo na moim ramieniu, jak ją przykrywam i wtulone w siebie zasypiamy. Dziś rano budzę się, a właściwie budzi mnie mrmmmrmrmmmrmrmrm. Kot śpi wtulony we mnie, pod kołdrą, na podusi. Godzina 7 rano (powinnam wstać jakieś 40 min temu) - panika - czemu mnie nie obudziłeś - drę się do męża - tak słodko spałyście, że nie miałem serca.... :roll: a ja ledwo się do pracy wyrobiłam ;) Quote
musia Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Tajdzi, kiedy Marcel zjeżdża na nowe włości??? Przyznaję , że coraz bardziej tęskno mi do kotka. Przy czym obecne problemy stowarzyszeniowe, skłaniają mnie do spogladania na niemieckie hodowle. Ale czy wogóle będzie kocię :cry: :cry: , a może :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 musia napisał(a):Tajdzi, kiedy Marcel zjeżdża na nowe włości??? Uprzejmie informuję, że dzień po moich imieninach :) Zgadujcie kiedy ;) :lol: :lol: Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Agnes']witam kociarzy :) generalnie tutaj nie wchodze, ew co jakis czas popodziwiac kociambry ;) ale ale...postanowilam jednak przybyc i dodac kota - kota z "mojej" stajni ;) uwielbiajacego pieszczoty i jedzonko :D ... Kociamber extra Fota pierwsza pokazuje jego prawdziwą naturę drapichrusta? ;) A swoja drogą moich zdjęć też nie komentujesz :evilbat: Quote
Agnes Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A swoja drogą moich zdjęć też nie komentujesz :evilbat: na pw proszem pani :evilbat: :wink: Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 i nikt nawet nie zgaduje kiedy mam imieniny :( :roll: :-? Quote
aga1215 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='tajdzi']i nikt nawet nie zgaduje kiedy mam imieniny :( :roll: :-? 3 czerwca ? a Tajdzi jest w kalendarzu :o :wink: :P Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 nie :) nie 3 czerwca :) Tajdzi jest w kalendarzu jako NIEtajdzi ;) Quote
Poświata Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Uprzejmie donoszę, że imieniny Tajdzi są 26.V, a skoro Marcel przybywa dzień po, tzn. w piątek 27.V :P :P :P . Dobrze odpowiedziałam na pytanie??? Będzie nagroda??? Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 Poświata napisał(a):Dobrze odpowiedziałam na pytanie??? Będzie nagroda??? Jeśli dobrze, to się domagaj :roll: Quote
tajdzi Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Poświata']Uprzejmie donoszę, że imieniny Tajdzi są 26.V, a skoro Marcel przybywa dzień po, tzn. w piątek 27.V :P :P :P . Dobrze odpowiedziałam na pytanie??? Będzie nagroda??? W nagrodę zaproszę na wymizianko małej kupki kociego szczęścia ;) Tak tak to moje imieninki :) :klacz: Quote
adda Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 tajdzi napisał(a):W nagrodę zaproszę na wymizianko małej kupki kociego szczęścia ;) To przygotuj dla Poświaty grapefruita :lol: Quote
Recommended Posts