Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
bardzobym kciala z Wami pojsc ale co bedzie zobacze

Ja chciałam powiedzieć, że to już Enty raz, jak cie nie ma z nami :evil: :evil: obiecujesz, obiecujesz i co? :evil: :evil:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='dbsst']bardzobym kciala z Wami pojsc ale co bedzie zobacze

Ja chciałam powiedzieć, że to już Enty raz, jak cie nie ma z nami :evil: :evil: obiecujesz, obiecujesz i co? :evil: :evil:

i qrcze zawsze mam Bydgoszcz wtedy psia kostka wrrrrrrrrrrrrrrrr

i musze jechac bo mam 2 egzaminki neurochirurgia i neurologia

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='tajdzi'][quote name='dbsst']bardzobym kciala z Wami pojsc ale co bedzie zobacze

Dobra dobra...
Ściemniaczu jeden

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='dbsst'][quote name='tajdzi'][quote name='dbsst']bardzobym kciala z Wami pojsc ale co bedzie zobacze

Dobra dobra...
Ściemniaczu jeden

hehehehehehe pod wlos pod wlos ;)

Posted

[quote name='tajdzi']I nie będzie rudej pszczółki :evil:
Bedzie, nie będzie, wrzuciłam na tapetę, jak wyrzut sumienia.
[quote name='musia']Muszę powiedzieć , że Abeja jest nieziemska
Witaj Musia, co u Ciebie słychać, jak tam rozpoznanie w kocich rasach i hodowlach??? :P

Posted

Pscoły, pscołami, a ja myślałam, że jestem umówiona na sobotę, na kocią wystawę. Coś mi się zdaje, że mnie jakaś dogomaniaczka wystawiła chyba :roll: ?

Posted

Sabina wielkie sorry, ale w sobotę są targi książki w Pałacu Kultury.
Obawiam się że jakbym tak przeciągnęłą dzieci i tu i tu to by mi współpracy odmówiły.
Poza tym Wojtecki wróci w sobotę, nie w niedzielę jak myślałam, więc będziemy mieć podwózkę.
No wiem, świnia jezdem, ale mam nadzieję że jeszcze będę mogła się zrehabilitować, wybacz mi proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Podczas choroby Neski w domu zaszły pewne zmiany. Niektóre osobniki dotąd wyjątkowo nieśmiałe trochę nabrały pewności siebie.
I stał się cud. Nie uciekły na widok gościa a nawet dały się mu pogłaskać.
Czy to zmiany stałe nie wiem. Zobaczymy.
Tak szaleje wieczorami.
Aylin drapieżna

Posted

Pazurki też niezgorsze :P . Śliczna drapieżnica :D .
Może Aylin czuła się przytłoczona osobowością Neski, nie mogła w pełni się realizować i stąd ta nieśmiałość (gadam jak Freud :wink: ). A tak poważnie każdy kot jest inny i z tym trzeba się pogodzić i już. Nam jedynie pozostaje się cieszyć z tej odrobiny łaskawości i chwil pieszczot jakimi nas obdarzają :P . I tym bardziej się cieszymy jak są one umiarkowanie dawkowane (znowu się mądrzę :wink: ?.
Ja się dziś baaaaardzo zdziwiłam, jak Dymcio zaczął mruczeć przy czesaniu "To Ty jeszcze pamiętasz jak to się robi :o, dobry koteczek :P "

Posted

A nie mówiłam, że jeszcze się chłopak rozmruczy? :D Może go Poświata przytłacza... :wink:

Alina, ja jeszcze nie życzyłam Nesce zdrówka, więc czym prędzej nadrabiam - DUUUUŻO ZDRÓWKA :D

Posted

witam kociarzy :) generalnie tutaj nie wchodze, ew co jakis czas popodziwiac kociambry ;) ale ale...postanowilam jednak przybyc i dodac kota - kota z "mojej" stajni ;) uwielbiajacego pieszczoty i jedzonko :D