Poświata Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A dlaczego mię :o , Wojteckiego szantażujcie, że się w żywe oczy wypiera..... :P :P Quote
dbsst Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 no dobra to teraz duzo piszemy zeby zakryc zakoconych ;) TZ tow :D Quote
Poświata Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 dbsst napisał(a):no dobra to teraz duzo piszemy zeby zakryc zakoconych ;) TZ tow :DDo soboty mamy wiela czasu, zdążymy tak wszystko zagmatwać, że sam :evil: się nie połapie :P . Quote
adda Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Poświata napisał(a):A dlaczego mię :o , Wojteckiego szantażujcie, że się w żywe oczy wypiera..... :P :PTak, ale Ty go zadenuncjowałaś :lol: Quote
dbsst Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Poświata napisał(a):dbsst napisał(a):no dobra to teraz duzo piszemy zeby zakryc zakoconych ;) TZ tow :DDo soboty mamy wiela czasu, zdążymy tak wszystko zagmatwać, że sam :evil: się nie połapie :P . hehehehe dobra ale ja sie do gmatwania przykladam z Wami :D :D :D i juz nie bede tylko intognito w zakocnych ;) Quote
Poświata Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Poświata napisał(a):A dlaczego mię :o , Wojteckiego szantażujcie, że się w żywe oczy wypiera..... :P :PTak, ale Ty go zadenuncjowałaś :lol: Ojej, od razu takie trudne słowo :oops: ? Wykablowałaś go brzmi bardziej swojsko :D . dbsst napisał(a):Poświata napisał(a):dbsst napisał(a):no dobra to teraz duzo piszemy zeby zakryc zakoconych ;) TZ tow :DDo soboty mamy wiela czasu, zdążymy tak wszystko zagmatwać, że sam :evil: się nie połapie :P . hehehehe dobra ale ja sie do gmatwania przykladam z Wami :D :D :D i juz nie bede tylko intognito w zakocnych ;) :o to Ty żeś, bezwstydnico, za podglądaczkę do tej pory robiła :wink: :D ??? Quote
adda Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Poświata napisał(a): Ojej, od razu takie trudne słowo :oops: ? Wykablowałaś go brzmi bardziej swojsko :D . Zwał jak zwał, bylebyś wcirów nie dostała :lol: Quote
dbsst Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Poświata napisał(a):dbsst napisał(a):Poświata napisał(a):dbsst napisał(a):no dobra to teraz duzo piszemy zeby zakryc zakoconych ;) TZ tow :DDo soboty mamy wiela czasu, zdążymy tak wszystko zagmatwać, że sam :evil: się nie połapie :P . hehehehe dobra ale ja sie do gmatwania przykladam z Wami :D :D :D i juz nie bede tylko intognito w zakocnych ;) :o to Ty żeś, bezwstydnico, za podglądaczkę do tej pory robiła :wink: :D ??? niom a jak nie mam kota to sie nie wcinam ostatnio nawet netowych kotow nie mam :( i jakbym mogla nie podgladac Dymka he Quote
malawaszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Aga :klacz: zdecydowanie za mało Wektorka jest na forum!!!!! Jest prześliczny a Ty się nim nie chwalisz :-? Quote
szaraduszka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Uwaga, uwaga! Zdjęcie z prywatnego archiwum! (jakość średnia, bo skanowane) Zdjęcie zrobiłam parę lat temu na wakacyjnym wyjeździe (wtedy jeszcze własnych kotów nie miałam :roll: ) Quote
aga1215 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 malawaszka napisał(a):Aga :klacz: zdecydowanie za mało Wektorka jest na forum!!!!! Jest prześliczny a Ty się nim nie chwalisz :-? dzięki :oops: on bardzo nie lub aparatu, muszę otwierać po kryjomu (słyszy wysuwanie się obiektywu) i upolować go wtedy to sztuka :P Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='adda'] Zwał jak zwał, bylebyś wcirów nie dostała :lol: Na szczęście, mój TZ nie bije mocno :wink: , sladów nie zostawia :wink: .No już teraz to se nagrabiłam :roll: [quote name='dbsst']ostatnio nawet netowych kotow nie mam :( i jakbym mogla nie podgladac Dymka he Idziesz w niedzielę na Pokaz Kotów??? [quote name='malawaszka']Aga :klacz: zdecydowanie za mało Wektorka jest na forum!!!!! Jest prześliczny a Ty się nim nie chwalisz :-?Jest śliczny, co stwierdziłam naocznie, a zdjęcia nawet w połowie nie oddają jego urody i uroku :P . Szaraduszko zdjęcie jest...... słów mi zabrakło :oops: . Quote
adda Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='Poświata']Na szczęście, mój TZ nie bije mocno :wink: , sladów nie zostawia :wink: .No już teraz to se nagrabiłam :roll: Znaczy specjalista :lol: Szaraduszko zdjęcie jest...... słów mi zabrakło :oops: . Zdjęcie jest konkursowe :lol: Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Szaraduszko zdjęcie jest...... słów mi zabrakło :oops: .Zdjęcie jest konkursowe :lol: Ciekawe co mysza o tym sądzi :roll: Quote
adda Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 tajdzi napisał(a):Ciekawe co mysza o tym sądzi :roll: No jak to co? W konkursowych podskokach zwiewa :lol: Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 no i sie znowu nie popisze nie wiem czy nie bede w bydgoszczy :roll: wyjezdzam w piatek a kiedy wroce to nie wiem :( Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Poświata napisał(a)::( No toś się nie popisała :( niom znowu dalam ciala a gdzie i kiedy i o ktorej bedziesz i w ogole jak sie wydostane z mojego prawie ze drugiego domu Bydgoszczy to chetnie sie zjawie na wystawie Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin Ja planuję być w niedzielę, spotkać się z Tajdzi :P o godz. chyba ok.11-12. Jak się wyrwiesz to wpadnij, zabawię tyle, na ile Wojteckiemu cierpliwości wystarczy :roll: :P . Quote
tajdzi Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 to moze Wojteckiego od razu do tego lasu wywieziemy, niech szuka gałązek 8) :wink: a my sobie koty na spokojnie pooglądamy ;) Quote
Poświata Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Pomysł przedni, ale wziąwszy pod uwagę, że on dnia poprzedniego dopiero co z lasu wróci, po tygodniowym tam pobycie (a zauważ że pogoda nieciekawa), chyba lepiej mu będzie na wystawie........ trudno że kociej :roll: :P . Quote
dbsst Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 bardzobym kciala z Wami pojsc ale co bedzie zobacze Quote
Recommended Posts