Basenji Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dbsst napisał(a):przez Was ja kcem kota jak ma TZ przekonac :roll: 8) Powiedz mu, że nie będzie się musiał zajmować tobą tylko kotem. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Może pomóc. Zdrówko Quote
dbsst Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hhahaha Basenji obawiam sie ze to moze go wystraszyc na amen ;) Beato mam problem z wchodzeniem dzis na linki przez dgm i nie moge odczytac tego co mi polecilas :( strasznie ublewam :( wiesza mi sie wtedy cala dgm :evil: ale bede probowac Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 To napiszemy łopatologicznie: WSZYSTKO O PSACH - topic "PIES z KOTEM... co dalej?" Powodzenia i cierpliwości. p.s. i nie bierz za poważnie tego co pisze Basenij. On tak lubi. Miesza nam od początku :roll: :P . Quote
dbsst Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 haha taki jest niedobry chlopiec nio nio 8) :wink: dobra to ide za ciosem ;) lopata w dlon i na wszystko o psach :D Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Zrób sobie coś do jedzenie i picia, żebyś sił nie straciła :P :D :P . Quote
dbsst Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 :o ło matko ile tego jest predarlam sie narazie przez 3 strony hahaha Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 To przedzieraj się dalej, tam czasami można nawet sie pośmiać :P :D :P . Quote
Patka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dbsst :popcorn: wypijmy ZA ZDRÓWKO SYBERYJCZYKÓW.... Beata ja niedlugo zaczne kreski naściane robic za nawrócone na kocią wiarę :wink: a co do topicu to mozna się posmiać tylko jakoś basenjemu nie do smiechu ... ciekawe dlaczego :wink: pozdrawiam koto i pso maniaków :wink: Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Taaaaaa, :hmmmm: ciekawe czemu jemu nie do smiechu. Przecież on kocha koty :evilbat: . A może jego TZ-ka go nie obrabiała i dziury w brzuchu mu nie wierciła i dlatego jest mu przykro :( Quote
dbsst Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hahaha i tak powstaje teoria spisku ciekawe co nam na to Basenji powie ;) Quote
Poświata Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dbsst napisał(a):... ciekawe co nam na to Basenji powie ;) :wink: Zdrówko :D . Quote
Patka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 hi hi hi :D :wink: :D :wink: tak to skomentuję :wink: Quote
dbsst Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dziewczyny dziewczyny chlopcy czasem sa zaskakujacy :D licze na Ciebie Basenji :D Quote
Basenji Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Moja Żona (żadna TZ) kochana wcisnęła mi do mieszkania kociambra szkodnika jednego i tak już się z nim męczę kilkanaście lat. Dlatego No more koto, nawet syberyjskich golców. Zdrówko :lol: Quote
aga1215 Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 [quote name='Basenji']Moja Żona (żadna TZ) kochana wcisnęła mi do mieszkania kociambra szkodnika jednego i tak już się z nim męczę kilkanaście lat. Dlatego No more koto, nawet syberyjskich golców. Zdrówko :lol:mój poprzedni psiaczek - Bubi - przyprowadzał koty ze spacerów - szły za nim :o :P :P :P oto pies - kotofil :wink: pozdrowienia dla Twojej Żony Kochanej (TŻK :wink: ) :P Quote
szaraduszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Przewędrowałam przez cały topic. Zdjęcia, szczególnie wspólne spanko pociech - fantastyczne:) wyróżniam Husky z maleństwem i kociambra w wózeczku z dzieckiem:) Zazdroszczę rasowców :evil: mam 4 kociambry europejskie :lol: nio 1 to półpers :roll: . W tym 2 stanowczo nadplanowe (kociaki znalezione przy drodze - porzucone na odludziu, dobrze, że chociaż kotów nie wiąże się do drzewa gdy chce się ich pozbyć, brr). I przez to na czas jakiś musialam odłożyć marzenia o rasowcu, ale kiedyś je spełnię (chcę niebieską burmę - pasuje do mojej weimarki:) Przez to, że żyją w większym stadku w moim domku raczej psy i koty nie integrują się zbytnio chyba, że trzeba znaleźć sobie miejsce do spania :wink: Mój ukochany rudzielec Tetek, uwielbiam go za gadatliwość Jedna z wielu konfiguracji, Pink - kociamber najbardziej zintegrowany z psami czasem sypia też z nimi na posłaniu... Gryza - półpers - mała diablica, każdemu da po nosie:) cicho sza, bo mama za tą publikację się obrazi, ale to zdjęcie obrazuje wieczorną tradycję ... można też spać na parapecie:) Quote
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 haha Szaraduszka suuper fotki :multi: najlepsza ta z Mamą obłożoną zwierzyńcem :wink: :angel: Quote
Basenji Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Czyli sytuacja w pełni dramatyczna- brak miejsca dla ludzi :cry: Zdrówko Quote
Patka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 to zdjęcie obłożona zwierzyną jest super!!! mozna się bawić w: znajdz ile zwierząt jest na tym zdjęciu ...;) Rudas przcudny w sam raz dla mojej Luny kawaler w marzeniach :wink: zdjęcie z dedykacją ... Quote
malawaszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 tak tak Basenji - niedobre koty i psy inne niż basenji opanowały świat i powoli zjadają żywcem wszystkich ludzi bo nie ma już dla nich miejsca :evilbat: Quote
tajdzi Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 nie wspominając o przejmowaniu wszystkich miękkich przedmiotów w domu...I kolanek...I najsmaczniejszej zawartości lodówki... A fe! Jak tak można :cunao: Quote
Manu Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 malawaszka napisał(a):tak tak Basenji - niedobre koty i psy inne niż basenji opanowały świat i powoli zjadają żywcem wszystkich ludzi bo nie ma już dla nich miejsca :evilbat:hii, hii, hiiii... :wink: Quote
szaraduszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Basenji napisał(a):Czyli sytuacja w pełni dramatyczna- brak miejsca dla ludzi :cry: Zdrówko Ale smutas z Ciebie:) Miejsca starczy dla wszystkich. Wieczorami wręcz kłócimy się do kogo mają przyjść kociaki (na szczęście są 4 a nas trójka więc jakoś się zawsze podzielimy). To są cudowne grzejniki, wieczorami, zimą bez nich nie da się wytrzymać:) Jamniczek robi się maskotką dopiero późnym wieczorem, cały dzień gania po podwórzu... a beagle przemycił się zwyczajnie:) Quote
dbsst Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Basenji napisał(a):Czyli sytuacja w pełni dramatyczna- brak miejsca dla ludzi :cry: Zdrówko haha a Ty znowu wszystko w czarnych kolorach haha jest tyle miejsca na podlaodze ;) :D Quote
szaraduszka Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Wspomnienie Świąt Zapewniam Was, że w razie potrzeby wszyscy mieszczą się na fotelach i kanapie. Nawet jeśli czasem ciasno, to ciepło! Quote
Recommended Posts