Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
przez Was ja kcem kota jak ma TZ przekonac :roll: 8)

Powiedz mu, że nie będzie się musiał zajmować tobą tylko kotem. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Może pomóc.
Zdrówko

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

hhahaha Basenji obawiam sie ze to moze go wystraszyc na amen ;)

Beato mam problem z wchodzeniem dzis na linki przez dgm i nie moge odczytac tego co mi polecilas :( strasznie ublewam :(

wiesza mi sie wtedy cala dgm :evil: ale bede probowac

Posted

To napiszemy łopatologicznie:
WSZYSTKO O PSACH - topic "PIES z KOTEM... co dalej?"
Powodzenia i cierpliwości.

p.s. i nie bierz za poważnie tego co pisze Basenij. On tak lubi. Miesza nam od początku :roll: :P .

Posted

dbsst :popcorn: wypijmy ZA ZDRÓWKO SYBERYJCZYKÓW....
Beata ja niedlugo zaczne kreski naściane robic za nawrócone na kocią wiarę :wink: a co do topicu to mozna się posmiać tylko jakoś basenjemu nie do smiechu ... ciekawe dlaczego :wink:
pozdrawiam koto i pso maniaków :wink:

Posted

Taaaaaa, :hmmmm: ciekawe czemu jemu nie do smiechu.
Przecież on kocha koty :evilbat: .
A może jego TZ-ka go nie obrabiała i dziury w brzuchu mu nie wierciła i dlatego jest mu przykro :(

Posted

Moja Żona (żadna TZ) kochana wcisnęła mi do mieszkania kociambra szkodnika jednego i tak już się z nim męczę kilkanaście lat.
Dlatego No more koto, nawet syberyjskich golców.
Zdrówko
:lol:

Posted

[quote name='Basenji']Moja Żona (żadna TZ) kochana wcisnęła mi do mieszkania kociambra szkodnika jednego i tak już się z nim męczę kilkanaście lat.
Dlatego No more koto, nawet syberyjskich golców.
Zdrówko
:lol:mój poprzedni psiaczek - Bubi - przyprowadzał koty ze spacerów - szły za nim :o :P :P :P
oto pies - kotofil :wink:

pozdrowienia dla Twojej Żony Kochanej (TŻK :wink: ) :P

Posted

Przewędrowałam przez cały topic. Zdjęcia, szczególnie wspólne spanko pociech - fantastyczne:) wyróżniam Husky z maleństwem i kociambra w wózeczku z dzieckiem:)

Zazdroszczę rasowców :evil: mam 4 kociambry europejskie :lol: nio 1 to półpers :roll: . W tym 2 stanowczo nadplanowe (kociaki znalezione przy drodze - porzucone na odludziu, dobrze, że chociaż kotów nie wiąże się do drzewa gdy chce się ich pozbyć, brr). I przez to na czas jakiś musialam odłożyć marzenia o rasowcu, ale kiedyś je spełnię (chcę niebieską burmę - pasuje do mojej weimarki:)
Przez to, że żyją w większym stadku w moim domku raczej psy i koty nie integrują się zbytnio chyba, że trzeba znaleźć sobie miejsce do spania :wink:

Mój ukochany rudzielec Tetek, uwielbiam go za gadatliwość

Jedna z wielu konfiguracji, Pink - kociamber najbardziej zintegrowany z psami czasem sypia też z nimi na posłaniu...

Gryza - półpers - mała diablica, każdemu da po nosie:)

cicho sza, bo mama za tą publikację się obrazi, ale to zdjęcie obrazuje wieczorną tradycję

... można też spać na parapecie:)

Posted

to zdjęcie obłożona zwierzyną jest super!!! mozna się bawić w: znajdz ile zwierząt jest na tym zdjęciu ...;)
Rudas przcudny w sam raz dla mojej Luny kawaler w marzeniach :wink:

zdjęcie z dedykacją ...

Posted

malawaszka napisał(a):
tak tak Basenji - niedobre koty i psy inne niż basenji opanowały świat i powoli zjadają żywcem wszystkich ludzi bo nie ma już dla nich miejsca :evilbat:
hii, hii, hiiii... :wink:

Posted

Basenji napisał(a):
Czyli sytuacja w pełni dramatyczna- brak miejsca dla ludzi :cry:
Zdrówko

Ale smutas z Ciebie:) Miejsca starczy dla wszystkich. Wieczorami wręcz kłócimy się do kogo mają przyjść kociaki (na szczęście są 4 a nas trójka więc jakoś się zawsze podzielimy).
To są cudowne grzejniki, wieczorami, zimą bez nich nie da się wytrzymać:)
Jamniczek robi się maskotką dopiero późnym wieczorem, cały dzień gania po podwórzu... a beagle przemycił się zwyczajnie:)

Posted

Basenji napisał(a):
Czyli sytuacja w pełni dramatyczna- brak miejsca dla ludzi :cry:
Zdrówko

haha a Ty znowu wszystko w czarnych kolorach haha jest tyle miejsca na podlaodze ;)

:D