Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wind dziękuję :P

Pan hodowca bajgielków okazał się tak miły, że przyjedzie nawet na dworzec :angel: cio oznacza (w razie jazdy pociągiem) łatwiejsze dostanie się na miejsce 8)

Poświata vel Dymcio jeszcze nic nie wiem: czy przyjadę, na ile, czy będzie czas... :roll: za kilka dni się okaże

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

szaraduszka napisał(a):

Poświata vel Dymcio jeszcze nic nie wiem: czy przyjadę, na ile, czy będzie czas... :roll: za kilka dni się okaże

Ale jak już będziesz wiedziała co, i jak, i kiedy to zamelduj koniecznie. Fajnie byłoby zmontować jakieś spotkanko nawet w biegu :angel: :P .

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Poświata']
A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image???

to jest to :klacz: :klacz: :klacz:
Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll:

Posted

Poświata napisał(a):
szaraduszka napisał(a):

Ale jak już będziesz wiedziała co, i jak, i kiedy to zamelduj koniecznie. Fajnie byłoby zmontować jakieś spotkanko nawet w biegu :angel: :P .

Oj tak tak!!!
Ja też chcę :)
I w razie co małą pszczółkę mogę przywieść :)

Posted

[quote name='Wind']Poswiatko,
Czy to znaczy, ze ... ;)
Raczej nic nie znaczy :( . Za miesiąc planuję wyjazd z dzieciakami, potem jeszcze raz w sierpniu. Nie mogę takiego maluszka wziąć, a potem zostawić na dwa tygodnie biedniutkiego z dwoma urwisami. Zresztą mąż nie wyraził jeszcze zgody na pozostanie z dwoma kotami :roll: , a co dopiero z takim maluchem :roll: . Ale to nie znaczy że mi rudasek przeszedł. pomyślę po wakacjach.
Choć przyznam, że z takich rąk, bardzo chętnie bym wzięła pściołę, Gwarancja kotka dobrze przygotowanego do nowego domków i nowych wyzwań :P .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']

Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll:

pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']

pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No i niech mu tak zostanie, nie będzie mógł protestować :lol:

Posted

Dylemat rozwiązał się sam, bo..........
pścioły zostały już adoptowane - klamaka zapadła:

[quote name='grabarka']
I pszczoły trafią do jednego domu!!!!
Do mojego!!!!
Zapewniam, że będą miały jak w raju (no, przynajmniej w prawie raju).
Tak więc pszczoły można podziwiać- ale już tylko podziwiać, a nie chcieć je adoptować.
Dziękuję Myszy i nie mogę doczekać się następnego piątku.
pozdrawiam wszystkich

Posted

Nio trudno :roll: nie dokocę się w najbliższym czasie 8)
(a rozmowy z mamą przebiegały pomyślnie)

Furiunia nam "rozrabia" i za szybko będzie chciała... :roll: :lol: liczyłyśmy na koniec tygodnia a ma być początek :roll: tak więc być może we wtorek będę w Wawie... (nie jest to rozsądne, bo magisterkę pisać muszę PILNIE, ale chcę zobaczyć hodowlę bajgielków, czyli dużo bajgli w jednym miejscu :P )

Posted

Jasne, że mogą. Czasem czytam, że powinno być spażone, ale moje jedzą surowe... żyją ... są szczęśliwe... czekają w kolejce gdy przygotowuje się obiad :lol: (tylko wszędzie piszą żeby nie dawac wieprzowiny)

Posted

[quote name='adda']Poświata to chyba trochę szkoda...
Fajny masz emblemat 8)
[quote name='aga1215'][quote name='Poświata']1. :( :( :(
2. :P :P :P
3.ad)1 :(
ad)2 :smhair2: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

:evilbat: - " ad)2 :smhair2: " - to, przepraszam, no mój widok???

Posted

Alina moje kociaki jedza surowe mięsko z indyka i kurczaka a Luna uwielbia sórowe drobiowe serca i wątróbki (tylko je myje dokładnie w goracej wodzie) Wieprzowiny nie daje zresztą tak jak i psu :D
Spokojnie możesz dawać smacznego dziewczynką :D

Posted

Tak wcinały, że aż miło było patrzeć dzięki dziewczyny.
Aylin raczej małomówna co chwilę miauczała i się dopominała o więcej.
Pozostałą część TZ ugotował i zaraz im podam.
Nie wiem tylko czy z ryżem będą chciały jeść.
Wieprzowiny ja sama nie lubię i nie kupuję. Tylko drób i wołowinę.

Posted

Alinko smacznego dziewczynka :D
moje ryżem plują :wink: wybierają tylko mięso chyba że rozgotowany ryż+mielony indyk+warzywa wtedy mus :D i mruczanko przy jedzeniu :D

Posted

A moje urwisy wcinają wołowinę, uprzednio zamrożoną, pierś kurczaka lub indyka na surowo, albo dla urozmaicenia spażone. Baryś jada tylko na surowo, natomiast Dymek lubi też ugotowane z rosołu, z marchewką i ryżem przerobione na paćkę :P .

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='adda']Poświata to chyba trochę szkoda...
Fajny masz emblemat 8)
[quote name='aga1215'][quote name='Poświata']1. :( :( :(
2. :P :P :P
3.ad)1 :(
ad)2 :smhair2: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

:evilbat: - " ad)2 :smhair2: " - to, przepraszam, no mój widok???
:oops: iiii tam, nie na Twój widok jakbym śmiała :wink: :P , tylko to ujęcie :o z której to strony???

Posted

[quote name='aga1215']
:oops: iiii tam, nie na Twój widok jakbym śmiała :wink: :P , tylko to ujęcie :o z której to strony???
Od dołu z lewej :P .
Wszyscy leżeli, fotograf tyż :D .

Posted

[quote name='Poświata']A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image???
[quote name='ucieszona aga1215']to jest to :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='zdziwiona Poświata']Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll: [quote name='aga1215']pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote name='bezpośrednia adda']No i niech mu tak zostanie, nie będzie mógł protestować :lol:Odezwał się - z groźnym błyskiem w oku - "TY chyba nie mówisz POWAŻNIE :evilbat: "

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='aga1215']
Od dołu z lewej :P .
Wszyscy leżeli, fotograf tyż :D .

a co, sufit Wam sie obniżył :o :o :o
jadł zupę z płaskiego talerza.... :wink: :sweetCyb: