szaraduszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Wind dziękuję :P Pan hodowca bajgielków okazał się tak miły, że przyjedzie nawet na dworzec :angel: cio oznacza (w razie jazdy pociągiem) łatwiejsze dostanie się na miejsce 8) Poświata vel Dymcio jeszcze nic nie wiem: czy przyjadę, na ile, czy będzie czas... :roll: za kilka dni się okaże Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 szaraduszka napisał(a): Poświata vel Dymcio jeszcze nic nie wiem: czy przyjadę, na ile, czy będzie czas... :roll: za kilka dni się okaże Ale jak już będziesz wiedziała co, i jak, i kiedy to zamelduj koniecznie. Fajnie byłoby zmontować jakieś spotkanko nawet w biegu :angel: :P . Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'] A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image??? to jest to :klacz: :klacz: :klacz: Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll: Quote
tajdzi Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Poświata napisał(a):szaraduszka napisał(a): Poświata vel Dymcio jeszcze nic nie wiem: czy przyjadę, na ile, czy będzie czas... :roll: za kilka dni się okaże Ale jak już będziesz wiedziała co, i jak, i kiedy to zamelduj koniecznie. Fajnie byłoby zmontować jakieś spotkanko nawet w biegu :angel: :P . Oj tak tak!!! Ja też chcę :) I w razie co małą pszczółkę mogę przywieść :) Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Wind']Poswiatko, Czy to znaczy, ze ... ;) Raczej nic nie znaczy :( . Za miesiąc planuję wyjazd z dzieciakami, potem jeszcze raz w sierpniu. Nie mogę takiego maluszka wziąć, a potem zostawić na dwa tygodnie biedniutkiego z dwoma urwisami. Zresztą mąż nie wyraził jeszcze zgody na pozostanie z dwoma kotami :roll: , a co dopiero z takim maluchem :roll: . Ale to nie znaczy że mi rudasek przeszedł. pomyślę po wakacjach. Choć przyznam, że z takich rąk, bardzo chętnie bym wzięła pściołę, Gwarancja kotka dobrze przygotowanego do nowego domków i nowych wyzwań :P . Quote
aga1215 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata'] A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image??? to jest to :klacz: :klacz: :klacz: Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll: pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata'] A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image??? to jest to :klacz: :klacz: :klacz: Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll: pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i niech mu tak zostanie, nie będzie mógł protestować :lol: Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Dylemat rozwiązał się sam, bo.......... pścioły zostały już adoptowane - klamaka zapadła: [quote name='grabarka'] I pszczoły trafią do jednego domu!!!! Do mojego!!!! Zapewniam, że będą miały jak w raju (no, przynajmniej w prawie raju). Tak więc pszczoły można podziwiać- ale już tylko podziwiać, a nie chcieć je adoptować. Dziękuję Myszy i nie mogę doczekać się następnego piątku. pozdrawiam wszystkich Quote
adda Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 Poświata to chyba trochę szkoda... Fajny masz emblemat 8) Quote
aga1215 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Poświata napisał(a):1. :( :( :( 2. :P :P :P 3.ad)1 :( ad)2 :smhair2: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
alina71 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Najważniejsze, że pszczółki znalazły dom. Będą jeszcze inne. I wtedy... ;) Quote
szaraduszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Nio trudno :roll: nie dokocę się w najbliższym czasie 8) (a rozmowy z mamą przebiegały pomyślnie) Furiunia nam "rozrabia" i za szybko będzie chciała... :roll: :lol: liczyłyśmy na koniec tygodnia a ma być początek :roll: tak więc być może we wtorek będę w Wawie... (nie jest to rozsądne, bo magisterkę pisać muszę PILNIE, ale chcę zobaczyć hodowlę bajgielków, czyli dużo bajgli w jednym miejscu :P ) Quote
alina71 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Czy koty mogą jeść surowe mięso? Bo właśnie podkradają TZ indyka. Nie wiem co robić. Odganiać je czy dać im kawałek? Quote
szaraduszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Jasne, że mogą. Czasem czytam, że powinno być spażone, ale moje jedzą surowe... żyją ... są szczęśliwe... czekają w kolejce gdy przygotowuje się obiad :lol: (tylko wszędzie piszą żeby nie dawac wieprzowiny) Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='adda']Poświata to chyba trochę szkoda... Fajny masz emblemat 8) [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']1. :( :( :( 2. :P :P :P 3.ad)1 :( ad)2 :smhair2: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :evilbat: - " ad)2 :smhair2: " - to, przepraszam, no mój widok??? Quote
Patka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Alina moje kociaki jedza surowe mięsko z indyka i kurczaka a Luna uwielbia sórowe drobiowe serca i wątróbki (tylko je myje dokładnie w goracej wodzie) Wieprzowiny nie daje zresztą tak jak i psu :D Spokojnie możesz dawać smacznego dziewczynką :D Quote
alina71 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Tak wcinały, że aż miło było patrzeć dzięki dziewczyny. Aylin raczej małomówna co chwilę miauczała i się dopominała o więcej. Pozostałą część TZ ugotował i zaraz im podam. Nie wiem tylko czy z ryżem będą chciały jeść. Wieprzowiny ja sama nie lubię i nie kupuję. Tylko drób i wołowinę. Quote
Patka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Alinko smacznego dziewczynka :D moje ryżem plują :wink: wybierają tylko mięso chyba że rozgotowany ryż+mielony indyk+warzywa wtedy mus :D i mruczanko przy jedzeniu :D Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 A moje urwisy wcinają wołowinę, uprzednio zamrożoną, pierś kurczaka lub indyka na surowo, albo dla urozmaicenia spażone. Baryś jada tylko na surowo, natomiast Dymek lubi też ugotowane z rosołu, z marchewką i ryżem przerobione na paćkę :P . Quote
aga1215 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='adda']Poświata to chyba trochę szkoda... Fajny masz emblemat 8) [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']1. :( :( :( 2. :P :P :P 3.ad)1 :( ad)2 :smhair2: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :evilbat: - " ad)2 :smhair2: " - to, przepraszam, no mój widok??? :oops: iiii tam, nie na Twój widok jakbym śmiała :wink: :P , tylko to ujęcie :o z której to strony??? Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='aga1215'] :oops: iiii tam, nie na Twój widok jakbym śmiała :wink: :P , tylko to ujęcie :o z której to strony??? Od dołu z lewej :P . Wszyscy leżeli, fotograf tyż :D . Quote
Poświata Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Poświata']A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image??? [quote name='ucieszona aga1215']to jest to :klacz: :klacz: :klacz: [quote name='zdziwiona Poświata']Jakoś nie widzę śladów cenzury mojego męża. Był, poczytał..... i co? Nic nie mówi :roll: [quote name='aga1215']pewnie z wrażenia że takie cudo :wink: zaniemówił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='bezpośrednia adda']No i niech mu tak zostanie, nie będzie mógł protestować :lol:Odezwał się - z groźnym błyskiem w oku - "TY chyba nie mówisz POWAŻNIE :evilbat: " Quote
aga1215 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'] :oops: iiii tam, nie na Twój widok jakbym śmiała :wink: :P , tylko to ujęcie :o z której to strony??? Od dołu z lewej :P . Wszyscy leżeli, fotograf tyż :D . a co, sufit Wam sie obniżył :o :o :o jadł zupę z płaskiego talerza.... :wink: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts