Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Cześć Mańka, moje potforki niedługo znów Cię nawiedzą. Tylko wcześniej poproś Pańcie, żeby Felka w kotłowni nie zamykała .

:oops: :oops: :oops: :evilbat: :evil: :evilbat: :evil: wrrrrrrrrrrrrr

Posted

Specjalnie dla Szaraduszki,Poświatki i wszystkich miłośnikow kotow :)

Mój ulubiony Migdał

I na koniec, żeby pokazać Szaraduszce, jaka piękna to koteczka jest:

:)

Posted

cudne :P :P :P
jak je odchowałaś bez matki?
ja miałam taką podrzucona piatkę, quuuuupa roboty............ ale też mnóóóóóóóóstwo wrażeń niezapomnianych :P

Posted

Uprzejmie melduję, że ciężarna koteczka już jest w lecznicy na Kulczyńskiego :angel:
Bardzo możliwe, ze juz nawet jest po operacji, bo miała iśc pod nóż jeszcze dziś - operację mial przeprowadzać dr Skibniewski, ponoć świetny chirurg :angel:

Oczywiście nie obyło sie bez histerii "opiekunki". Na szczęscie dzielna Irmina (moja znajoma - prowodyrka uprowadznia :wink: ) wraz ze swoją koleżanką po prostu kretynkę olały... Prawdopodobnie stosunki towarzyskie zostały mocno nadszarpnięte, o ile nie na wieki zerwane :wink:

Co gorsza, okazało się, że kotka już od dłuższego czasu błąka się po podwórku tej baby :evil: Miała juz jedne kocięta - wszystkie zginęły pod kołami samochodu :(
Jakoś wcześniej babsztyl nie kwapił się, by wziąc kotke do siebie, a teraz nagle zapałał doń takim afektem, że, prawie jak Rejtan, własną piersia chciał jej "bronić" przed okrytną krzywdą, jaka jest sterylizacja 0X

Kotka będzie w lecznicy przez 5 dni, potem prawdopodobnie - o ile w tym czasie nie znajdzie się lepszy dom - trafi do swej "opiekunki". Tym razem ma ją wziąc do siebie do domu... Irmina mówi, że nie jest to najgorsze rozwiązanie, ogólnie ta kobieta ma serce dla zwierzaków, tyle, że jest trochę... nie tego... :wink:
A ja strasznie żałuję, że mnie tam nie było, bo humor mam dziś taki, że ino komus w pysk dać... Byłaby okazja :wink:

Posted

[quote name='Wind']Poswiatko,

Czy mozesz wytlumaczyc co robi zdjecie pszczolki w Twoim podpisie? Czyzbyc stala sie dla niej mamusia? ;)
:( Niestety nie.
To jest metoda szokowa dla mojego męża :evilbat: , może zmięknie :roll: :P .
A ja spadam, bo jak wróci ze spacerku i to zobaczy, to........... wolę nawet nie myśleć :wink: .
Ale fajnie pścioła wygląda razem z urwisami, prawda???

Posted

Poświata napisał(a):
A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image???

Piękny. Wygląda tak jak powinien. Pasują idealnie do siebie.
Ja rozumiem, że to stały skład? :wink:

Posted

Poświatko podpisik jest piękny :angel:

Cio do pszczołki tio na razie cichosza... jeszcze nie wiem nic konkretnego o wyprawie do Wawy... samochód, pociąg, data itp jeśli do czasu wyjazdu pszczółka domu nie znajdzie... jest światełko w tunelu...
Na razie wyszła ciężka altyleria... koszty utrzymania kolejnego kota, a że ja jeszcze niepracująca... ale gdyby samochodem jechać... psyt

Teraz pytanie do Warszawiaków (mam nadzieję, że nie będziecie miały mi za złe małego off). Jeśli trzeba się dostać na ul. Kolibrów (hodowla beagle) tio na jakim dworcu w Wawie należałoby wysiąść?

Posted

[quote name='Poświata']Asher bardzo się cieszę, że historia ma już finał. Pogratuluj znajomej odwagi, uporu i dobrej decyzji :P .

A tak z innej beczki jak Wam się podoba nowy image???

to jest to :klacz: :klacz: :klacz:

a moja Maniusia "sie goni", jest po szczepieniu "antykocim", 3 dni siedziała w chałupie a dzisiaj jak rano "wypruła w Polskę" tak jej jeszcze ni ma :-?

mała poprawka - właśnie wróciła :P i pognała prosto na swój ukochany dekoderek :lol: :lol: :lol: nawet michy nie ruszyła :o

a tak ją nosiła, że nawet Wektora kokietowała :wink:

Posted

szaraduszka,

Najlepiej na Centralnym, a potem dluga droga poniewaz Kolibrow znajduje sie przy trasie (ul. Pulawska) na Piaseczno. Trzeba przejechac pol Warszawy aby tam sie dostac ;)