Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już lecę :P .

Ok. z żarełkiem nie będzie kłopotu, a niech dziecko prawidłowych nawyków nabiera :D .

POKAZ KOTÓW RASOWYCH

21 i 22 maja 2005
w godz. 10:00 - 16:00

Szkola Podstawowa nr 314
ul. Porajów 3
Warszawa, Tarchomin

Mniej więcej zrozumiałam, tzn. sprawdziłam już skąd i jakie autobusy mam, a resztę tak mniej więcej, z naciskiem na mniej :roll: . Tamtych okolic wogóle nie znam :oops: , ale jakoś się najwyżej dopytam :lol: . Trzymam się swojej strony Wisły - reszta czarna magia :oops: :roll: .

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

To jak mi powiesz jakim autobusem będziesz jechać i o której godzinie, to będę czekać na was na przystanku na którym będziecie musieli wysiąść :)

Kto jeszcze jedzie z nami??:)

Posted

To my jesteśmy umówione na niedzielę, tak???
To dogadamy wstępnie godzinę, potem ja przy wyjściu z domu zadzwonię, a potem jak wsiądę do autobusu, do ktorego najpierw musimy się dostać tramwajem.
Najbardziej pasuje mi 518, przesiądę się przy rondzie de Golla, przystanek Nowy Świat :P , albo 508 z Pl.Zawiszy. Czy one na jeden przystanek dojeżdżają???

Posted

508 bardziej pasuje (bliżej :)) ale jeszcze sprawdzę i wyślę mailika :)

Słuchajcie, słuchajcie

Oto do adopcji dwie pszczółki:
[/

PILNIE SZUKAMY DOMKÓW
potrzebujemy pomocy!

Posted

Matulku, ruda pściółka :angel: .
Tajdzi Ty tak specjalnie?
Ja bym bardzo chętnie, ale kto ugłaska Wojteckiego??
Dwa rasowce w domu to czas dać domek jakiejś bidzie małej :D :roll: .
Ile te pścioły mają tygodni? I do oddania są już?
Idę poszukać na miau wątku o pściołach.
Ja chcę rudą!!!

Posted

Pściółki mają chyba coś koło 6 tyg.
Na razie są u Myszy (znajomej z miau). Są do oddania za jakiś tydzień,dwa - jak przejdą kwarantanne i leczenie. Oczywiście do oddania na już osobie, która się nimi zaopiekuje tak jak Mysza ;)

Beatko, myśl, myśl
Ta ruda o imieniu BeeBee jest boska. Grzeczna, wesoła i nie rozrabia tak jak druga pszczółka ;) Na własne oczy widziałam i własnymi ręcami głaskałam wczoraj :)

Posted

Ja nie mam co myśleć ja chcę BeeBee :angel:
.
Tylko że mój mąż się zaprze na NIE.
Poza tym ja za miesiąc planuję wyjazd z dziećmi, i kto się zajmie maleństwem???
Już z dwoma budrysami nie chce zostać i nie wiem czy nie będę ich ciągać ze sobą, a co dopiero takiego maluszka.
Pścioła jest cudna i taka ślicznie ruda :P .

Posted

[quote name='Poświata']Ja nie mam co myśleć ja chcę BeeBee :angel:
...
Tylko że mój mąż się zaprze na NIE.
Poza tym ja za miesiąc planuję wyjazd z dziećmi, i kto się zajmie maleństwem???
Już z dwoma budrysami nie chce zostać i nie wiem czy nie będę ich ciągać ze sobą, a co dopiero takiego maluszka.
Pścioła jest cudna i taka ślicznie ruda :P .

Jakto kto?

Posted

Poświata napisał(a):
Ciocia Tajdzi? To jest do przemyślenia :P . A budrysów też weźmiesz?
Bo takiej inwazji to Twój TZ może nie znieść :wink: :roll: .

Pisemne zaświadczenie z podpisami 4 członków rodziny
"Obiecujemy zabrać po powrocie cały inwentarz i w razie co odnowić mieszkanie"
I nie ma problemu ;)

Posted

Sliczny rudasek :iloveyou:
Beatko, tak sobie mysle, ze przy Twoim licznym inwetarzu jeden kot mniej, jeden wiecej nie zrobi Wojteckiemu roznicy :lol:

Posted

SAME RUDE mnie dziś dopadły :P :D :P .
Ha, ha, ha od Baryśka większy napewno nie będzie, to pewne jak w banku :P .

Poza tym Mysia i Patysia też szukają ciepłych domków :P . Dwie koteczki, ok. 7 tygodni, szukają domu - Mysia, biało - czarna przylepka i Patysia - odważny tygrysek z białą krawatka i łapkami. Koteczki są zdrowe, odrobaczone na razie 1 raz, uwielbiają się bawić, nauczone korzystania z kuwety.

Posted

Ja bym na twoim miejscu Poświatko już zaczęła dzieci przekonywać, że koteczek konieczny jest, a ZWŁASZCZA śliczna ruda kruszynka, której groziłaby śmierć, gdyby nie człowiek...Która potrzebuje opieki i serca...
Nic tylko brać :)
i kochać :)

Posted

[quote name='szaraduszka']Dziewczynki, pomocy! ploszę wszystkie zdjęcia trójkolorowej pszczółki!
(Rudzielca zabierać Poświacie nie będę)
Właśnie rozpracowuję mamę :roll:
Szaraduszko wejdź TUTAJ i poczytaj o pściółkach :P !
Trzymam kciuki za zmiękczenie mamusi!

Posted

Śliczniusia jest :roll:
Miałam ukochaną trójkolorową koteczkę (za tęczowym mostem) i dlatego to mnie ruszyło :roll:

Topik na miau przeczytam wieczorkiem, bo teraz psy czekają na spacerek...
A fotek ciągle mało :evil: :wink: tzn. jeśli załapałyby się jeszcze na jakąś sesję... tio poproszę więcej tej właśnie pszczółki...

(Ja wprawdzie ze Szczecina... :roll: ale za około tydzień może wcześniej moja mama będzie w Wawie kryć bajglusia... więc jest szansa...)

Posted

No kochana, wysłałam twoją kandydaturę do matki zastępczej kociątek.
Teraz nie ma przebacz - jeśli zostaniesz zaakceptowana, przejdziesz pomyślnie wszystkie testy psychiczne, to kto wie :P ?

Posted

Cały czas nie wiem co z ciężarną kotką :( Cała nadzieja w Irminie - ona sterylizacji nie popuści...

tajdzi, tak mi się nasunęło... Czy wy będziecie z Lonią w reklamach tv występować? :o Tych w których pańcie opowiadja o swoich mruczusiach, jak to mruczusie sa w whiskasie zakochane? :o
:roflt: