Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Już lecę :P . Ok. z żarełkiem nie będzie kłopotu, a niech dziecko prawidłowych nawyków nabiera :D . POKAZ KOTÓW RASOWYCH 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin Mniej więcej zrozumiałam, tzn. sprawdziłam już skąd i jakie autobusy mam, a resztę tak mniej więcej, z naciskiem na mniej :roll: . Tamtych okolic wogóle nie znam :oops: , ale jakoś się najwyżej dopytam :lol: . Trzymam się swojej strony Wisły - reszta czarna magia :oops: :roll: . Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 To jak mi powiesz jakim autobusem będziesz jechać i o której godzinie, to będę czekać na was na przystanku na którym będziecie musieli wysiąść :) Kto jeszcze jedzie z nami??:) Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 To my jesteśmy umówione na niedzielę, tak??? To dogadamy wstępnie godzinę, potem ja przy wyjściu z domu zadzwonię, a potem jak wsiądę do autobusu, do ktorego najpierw musimy się dostać tramwajem. Najbardziej pasuje mi 518, przesiądę się przy rondzie de Golla, przystanek Nowy Świat :P , albo 508 z Pl.Zawiszy. Czy one na jeden przystanek dojeżdżają??? Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 508 bardziej pasuje (bliżej :)) ale jeszcze sprawdzę i wyślę mailika :) Słuchajcie, słuchajcie Oto do adopcji dwie pszczółki: [/ PILNIE SZUKAMY DOMKÓW potrzebujemy pomocy! Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Matulku, ruda pściółka :angel: . Tajdzi Ty tak specjalnie? Ja bym bardzo chętnie, ale kto ugłaska Wojteckiego?? Dwa rasowce w domu to czas dać domek jakiejś bidzie małej :D :roll: . Ile te pścioły mają tygodni? I do oddania są już? Idę poszukać na miau wątku o pściołach. Ja chcę rudą!!! Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Pściółki mają chyba coś koło 6 tyg. Na razie są u Myszy (znajomej z miau). Są do oddania za jakiś tydzień,dwa - jak przejdą kwarantanne i leczenie. Oczywiście do oddania na już osobie, która się nimi zaopiekuje tak jak Mysza ;) Beatko, myśl, myśl Ta ruda o imieniu BeeBee jest boska. Grzeczna, wesoła i nie rozrabia tak jak druga pszczółka ;) Na własne oczy widziałam i własnymi ręcami głaskałam wczoraj :) Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ja nie mam co myśleć ja chcę BeeBee :angel: . Tylko że mój mąż się zaprze na NIE. Poza tym ja za miesiąc planuję wyjazd z dziećmi, i kto się zajmie maleństwem??? Już z dwoma budrysami nie chce zostać i nie wiem czy nie będę ich ciągać ze sobą, a co dopiero takiego maluszka. Pścioła jest cudna i taka ślicznie ruda :P . Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Poświata']Ja nie mam co myśleć ja chcę BeeBee :angel: ... Tylko że mój mąż się zaprze na NIE. Poza tym ja za miesiąc planuję wyjazd z dziećmi, i kto się zajmie maleństwem??? Już z dwoma budrysami nie chce zostać i nie wiem czy nie będę ich ciągać ze sobą, a co dopiero takiego maluszka. Pścioła jest cudna i taka ślicznie ruda :P . Jakto kto? Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ciocia Tajdzi? To jest do przemyślenia :P . A budrysów też weźmiesz? Bo takiej inwazji to Twój TZ może nie znieść :wink: :roll: . Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Poświata napisał(a):Ciocia Tajdzi? To jest do przemyślenia :P . A budrysów też weźmiesz? Bo takiej inwazji to Twój TZ może nie znieść :wink: :roll: . Pisemne zaświadczenie z podpisami 4 członków rodziny "Obiecujemy zabrać po powrocie cały inwentarz i w razie co odnowić mieszkanie" I nie ma problemu ;) Quote
malawaszka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 hihih Beatko trzymam :kciuki: 8) a Tajdzi jużzazdroszczę przechowywania takiej gromadki :klacz: śliczna Lonia nie będzie miała czasu na ćwiczenie roli :lol: Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Moje chłopaki jej pomogą poćwiczyć i rolę i figurę :P . Quote
Wind Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Sliczny rudasek :iloveyou: Beatko, tak sobie mysle, ze przy Twoim licznym inwetarzu jeden kot mniej, jeden wiecej nie zrobi Wojteckiemu roznicy :lol: Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 i to taki maluuutki kotecek Nie będzie większy od Baryłki :lol: Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 SAME RUDE mnie dziś dopadły :P :D :P . Ha, ha, ha od Baryśka większy napewno nie będzie, to pewne jak w banku :P . Poza tym Mysia i Patysia też szukają ciepłych domków :P . Dwie koteczki, ok. 7 tygodni, szukają domu - Mysia, biało - czarna przylepka i Patysia - odważny tygrysek z białą krawatka i łapkami. Koteczki są zdrowe, odrobaczone na razie 1 raz, uwielbiają się bawić, nauczone korzystania z kuwety. Quote
tajdzi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Ja bym na twoim miejscu Poświatko już zaczęła dzieci przekonywać, że koteczek konieczny jest, a ZWŁASZCZA śliczna ruda kruszynka, której groziłaby śmierć, gdyby nie człowiek...Która potrzebuje opieki i serca... Nic tylko brać :) i kochać :) Quote
szaraduszka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Dziewczynki, pomocy! ploszę wszystkie zdjęcia trójkolorowej pszczółki! (Rudzielca zabierać Poświacie nie będę) Właśnie rozpracowuję mamę :roll: Quote
Myszka.xww Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 oć, tu som jeszcze :lol: se kliknij na fotkie ;) link http://upload.miau.pl/1/13559.jpg [ fota za duża, zamieniam na linka :wink: - MOD ] Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='szaraduszka']Dziewczynki, pomocy! ploszę wszystkie zdjęcia trójkolorowej pszczółki! (Rudzielca zabierać Poświacie nie będę) Właśnie rozpracowuję mamę :roll: Szaraduszko wejdź TUTAJ i poczytaj o pściółkach :P ! Trzymam kciuki za zmiękczenie mamusi! Quote
Myszka.xww Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 a, jeszcze Wam Zarazki pokaze, a co 8) To po prawej 8) To Dhori :D A to Lassa w galopie 8) Quote
szaraduszka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Śliczniusia jest :roll: Miałam ukochaną trójkolorową koteczkę (za tęczowym mostem) i dlatego to mnie ruszyło :roll: Topik na miau przeczytam wieczorkiem, bo teraz psy czekają na spacerek... A fotek ciągle mało :evil: :wink: tzn. jeśli załapałyby się jeszcze na jakąś sesję... tio poproszę więcej tej właśnie pszczółki... (Ja wprawdzie ze Szczecina... :roll: ale za około tydzień może wcześniej moja mama będzie w Wawie kryć bajglusia... więc jest szansa...) Quote
Poświata Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 No kochana, wysłałam twoją kandydaturę do matki zastępczej kociątek. Teraz nie ma przebacz - jeśli zostaniesz zaakceptowana, przejdziesz pomyślnie wszystkie testy psychiczne, to kto wie :P ? Quote
asher Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Cały czas nie wiem co z ciężarną kotką :( Cała nadzieja w Irminie - ona sterylizacji nie popuści... tajdzi, tak mi się nasunęło... Czy wy będziecie z Lonią w reklamach tv występować? :o Tych w których pańcie opowiadja o swoich mruczusiach, jak to mruczusie sa w whiskasie zakochane? :o :roflt: Quote
Recommended Posts