Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A napisze ktoś wreszcie do czego ten casting?
Coś o wymaganiach, konkurencji...
:roll:

Zanim zagłosuję w ankiecie, która zapewne niedługo się ukaże musze wiedzieć, czy rola jest wystarczająco dla Loni dobra 8)

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Lonia wczoraj uczestniczyła w castingu do reklamy Whiskasa.
Co do konkurencji - z całej Warszawy kotki dachowe (europejskie)
wymagania - pogodna, radosna, uśmiechnieta, ciekawa, nie bojąca się ludzi i kamer, wesoła kocina :)
Cały przebieg opisany kilka linijek wyżej, tudzież na poprzedniej stronie :)

Posted

szaraduszka napisał(a):
w ankiecie, która zapewne niedługo się ukaże
Albo i nie :evilbat: Jak mam to cholerstwo zrobić? :-?

Posted

Lonia MUSI wygrać catsting! No nie widze tego inaczej :roll:

Zakocone, mam do was pytanie i prośbę zarazem. Znajoma znajomej znalazła kotkę, ciężarną, weterynarz oceniła, że rozwiązanie będzie mniej więcej za tydzień, podobno już za późno na bezpieczną sterylizację aborcyjną.
Niestety pani, która dokarmia teraz tę kotkę nie może jej zatrzymać. Szuka jej domu, a tymczasem miejsca, gdzie kotka mogłaby bezpiecznie urodzić i odchowac maluszka (część ślepego miotu prawdopodobnie uśpi, zostawią jednego kotka). To nie musi być mieszkanie (ale może, kotka nie jest dzika, najwyraźniej ktoś wyrzucił domową pupilkę :x ), może być jakas szopa w czyimś ogródku... Nie macie na oku czegoś takiego?

Posted

[quote name='adda'][quote name='tajdzi']
:roflt:
Jaką ten facet ma minę :roflt:

ale super :klacz:

a mnie się biurko zakociło :wink: (można powiększyć :P )

Posted

[quote name='aga1215']a mnie się biurko zakociło :wink: (można powiększyć :P )

Ufff... myślałam, że tylko ja mam taki bałagan :roll:

Posted

[quote name='asher']Lonia MUSI wygrać catsting! No nie widze tego inaczej :roll:

Zakocone, mam do was pytanie i prośbę zarazem. Znajoma znajomej znalazła kotkę, ciężarną, weterynarz oceniła, że rozwiązanie będzie mniej więcej za tydzień, podobno już za późno na bezpieczną sterylizację aborcyjną.
Niestety pani, która dokarmia teraz tę kotkę nie może jej zatrzymać. Szuka jej domu, a tymczasem miejsca, gdzie kotka mogłaby bezpiecznie urodzić i odchowac maluszka (część ślepego miotu prawdopodobnie uśpi, zostawią jednego kotka). To nie musi być mieszkanie (ale może, kotka nie jest dzika, najwyraźniej ktoś wyrzucił domową pupilkę :x ), może być jakas szopa w czyimś ogródku... Nie macie na oku czegoś takiego?

No to niestety tylko Warszawa i okolice. Gdyby było bliżej to pewnie bym ją na moją działkę przygarnęła ale do mnie daleko.... :(

Posted

[quote name='adda'][quote name='aga1215']a mnie się biurko zakociło :wink: (można powiększyć :P )

Ufff... myślałam, że tylko ja mam taki bałagan :roll:

:nono: tylko se nie bałagan :evilbat: :wink: :lol: :lol:
to jest porządek twórczy :P :HUT012:

Posted

tajdzi,

Trzymam kciuki za Lonie ... aby gwiazda zostala!

Dobrze, ze nie mowi bo ciekawe co by odpowiedziala na pytanko, coz to Pancia daje jej na sniadanko?

Posted

Na prezydenta to moze nie...
ale

LONIA BĘDZIE WYSTĘPOWAĆ W REKLAMIE

:laola: :beerchug: :thumbs: :flasings: :smilecol:
Nie dzwonili do mnie, bo podałam zły numer telefonu :oops: (ze stresu chyba) a ponoć wybrali ją już wczoraj ;)

jedziemy w poniedziałek na nagranie :)

Dziękuję za trzymanie kciuków - POMOGLO :) :angel:

Posted

Ad . ADDA

Czy znana ci jest hodowla leosiów w Niemczech - vom Falkenhof

Oni też hodują birmanki.

Jeżeli są ci znani , to jacy to ludzie??, hodowcy???

Posted

:terazpol: LONIA :terazpol:
:klacz: :klacz: :klacz:

A ja mam pytanie do śreniawitowców - czy tam przyjmuje może Tomasz Formiński? Taki młody niewysoki blondyn, bardzo rozmowny, lekko sepleniący?

Posted

[quote name='tajdzi']Na prezydenta to moze nie...
ale
LONIA BĘDZIE WYSTĘPOWAĆ W REKLAMIE
jedziemy w poniedziałek na nagranie :)
I znów mnie coś ominęło :-? , cały stres przedwyborczy, ale się cieszę :angel: hura :angel: hura :angel: hura.
A z pańcią będzie występować, czy solo???
Ja poproszę fotos z autografem dla chłopaków :P !
Asher chciałabym koteczce jakoś pomóc, i gdyby to ode mnie zależało to..... Już kiedyś odchowywałam szczeniaki znalezione tuż po urodzeniu na śmietniku. A nie mam niestety nikogo aż tak zakoconego :( .