Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='tajdzi'][quote name='Poświata'] ... A masz jakieś konkretne miejsce na myśli, gdzie takie drzewka leżą odłogiem, czy będziesz się błąkała po lasach w poszukiwaniach??? A mam, mam. Pod nosem mam kanałek Żerański a tam drzewek wbród ;) Nawet bobry idą na rękę, bo przegryzają co po niektóre drzewka :) więc jak będę się przechadzała po Loniakowe drzewo - pomyślę też o was a potem zapakuję w papierek i wyślę pocztą ;) takie 5 m drzewa ;) :lol: :lol: :D Kochana, pomyśl, pomyśl, ale poczty w to nie angażuj, wystarczy jak krzykniesz, a ja se po to biegusiem przylecę. Co prawda Wojtecki nie będzie zachwycony, żeby swoją wypasioną bryką wozić takie badziewie, ale jak się zaprę to najwyżej na piechotę do chałupy dociągnę. Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Aaaaaaaaaaaaa le mi sie po my li ło :) To nie ten weekend :) przyszły jest pokazowy ;) No to mi chyba pasuje tak jak leci :) A co do konarka - to się w weekendzik zatem rozejrzę Jakieś warunki ma spełniać?:) Quote
szaraduszka Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Tak czytam i czytam... całe szczęście, że do Dymcia Baryś doszedł... bo, kot bez mruczenia tio jak pół kota :roll: :lol: Dla mnie główny pożytek z kotów to właśnie gdy zasiedlą człowieka (wdrapią się na kolanka lub przyjdą do łóżeczka) i mrrrrruuuuuuuczą!!! Mogłam się pogubić :niewiem: Zabieracie Wind na wystawę? :hmmmm: A nie znajdzie się tam jakiś kociak w gabarytach odpowiednich dla Yorka? Toż to świetna okazja żeby Wind zakocić 8) Beatko balkon świetny A cio do konarków... my ich do domku nie znosimy... Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='tajdzi'] A co do konarka - to się w weekendzik zatem rozejrzę Jakieś warunki ma spełniać?:) Taaaaaak, ma być podobny do tego ze zdjęcia Szarejduszki . Jak już urządzać balkon to z rozmachem :P . [quote name='szaraduszka']Tak czytam i czytam... całe szczęście, że do Dymcia Baryś doszedł... bo, kot bez mruczenia tio jak pół kota :roll: :lol: Dla mnie główny pożytek z kotów to właśnie gdy zasiedlą człowieka (wdrapią się na kolanka lub przyjdą do łóżeczka) i mrrrrruuuuuuuczą!!! Ja też tak uważam i cieszę się, że mamy rozmruczanego Ryśka. Dymcio jest przesłodki ale cichutki, jego słychać tylko w transporterze w samochodzie i jak nawołuje Barysia, a tak nie ma kota. Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 To jeszcze mały rzut okiem na mój balkon od sąsiadki :P : :D Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 [quote name='szaraduszka'] Ja nie mogę :angel: Poświata, specjalnie fatygowałaś sąsiadkę? :D Quote
M10M Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Dziewczyny - dzięki za balkony. A Poświacie tylko pozazdrościć powierzchni. Moje dziecko mieszkanie kupiło chyba mniejsze od tego balkonu :P :P :P . U mojej siostry 2 metry na metr - i roboty mniej i koszty nie takie (na szczęście). :D Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda']Poświata, specjalnie fatygowałaś sąsiadkę? :DMam zaprzyjaźnioną, na szczęście :D . [quote name='M10M']Dziewczyny - dzięki za balkony. A Poświacie tylko pozazdrościć powierzchni. Moje dziecko mieszkanie kupiło chyba mniejsze od tego balkonu :P :P :P . U mojej siostry 2 metry na metr - i roboty mniej i koszty nie takie (na szczęście). :D No widzisz, to tak do końca nie ma czego zazdrościć, są plusy i minusy takiego tarasu :D . Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Poświatko, to ja może po prostu przytargam Ci jakieś drzewko, co?:) Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 tajdzi napisał(a):Poświatko, to ja może po prostu przytargam Ci jakieś drzewko, co?:) Nawet nie śmiałam Ci tego proponować, ale skoro nalegasz..... to bardzo chętnie :P :D :P . Zapytam tylko przez grzeczność, czy na piechotę będziesz targać? Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='tajdzi']Poświatko, to ja może po prostu przytargam Ci jakieś drzewko, co?:) Nawet nie śmiałam Ci tego proponować, ale skoro nalegasz..... to bardzo chętnie :P :D :P . Zapytam tylko przez grzeczność, czy na piechotę będziesz targać? Zapędzę Lonię i TZ do zaprzęgu :) A na poważnie: w sobotę mogę Was zabrać w jedno-dwa miejsca, gdzie krzaczorków pod dostatkiem :) weźmiemy małą podręczną piłę łańcuchową i cosik upolujemy w lesie :) jak weźmiecie Poświatkę, to może jakaś dziczyzna sie na obiad znajdzie 8) Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='tajdzi'] Zapędzę Lonię i TZ do zaprzęgu :) A na poważnie: w sobotę mogę Was zabrać w jedno-dwa miejsca, gdzie krzaczorków pod dostatkiem :) weźmiemy małą podręczną piłę łańcuchową i cosik upolujemy w lesie :) jak weźmiecie Poświatkę, to może jakaś dziczyzna sie na obiad znajdzie 8) No toć się w sobotę nie da. Nie będzie ani Wojteckiego, ani Poświatki - jadą na szkolenie myśliwskie na cały tydzień :P . Zostaję na gospodarce sama z dziećmi i kotami, a ich do zaprzęgu raczej się nie da :lol:.Mam na myśli koty oczywiście :evilbat: Ale możemy to zrobić w inną sobotę :P . Quote
Wind Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 szaraduszka napisał(a):Mogłam się pogubić :#:niewiem Zabieracie Wind na wystawę? :hmmmm: A nie znajdzie się tam jakiś kociak w gabarytach odpowiednich dla Yorka? Toż to świetna okazja żeby Wind zakocić 8) Nie zabieraja :( Co wiecej, nawet gdybym bardzo chciala dotrzec to nie dam rady bo wyjezdzam. A co do kotecka, to wiekszosc kotow maja gabaryty co najmniej dwa razy wieksze od mojej Majki :( A skoro kotecek wiekszy, to zawsze moze sie w nim obudzic tygrys ... ze wszystkimi instynktami do polowania :( ;) Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 tajdzi napisał(a): w sobotę mogę Was zabrać w jedno-dwa miejsca, gdzie krzaczorków pod dostatkiem :) weźmiemy małą podręczną piłę łańcuchową i cosik upolujemy w lesie :) Ciekawe, co na to leśniczy :evilbat: Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a): w sobotę mogę Was zabrać w jedno-dwa miejsca, gdzie krzaczorków pod dostatkiem :) weźmiemy małą podręczną piłę łańcuchową i cosik upolujemy w lesie :) Ciekawe, co na to leśniczy :evilbat: Zawsze mozemy wypuścic wtedy kota i wytłumaczyć, że wlazł na to drzewo i nie chciał zejść 8) Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 tajdzi napisał(a):Zawsze mozemy wypuścic wtedy kota i wytłumaczyć, że wlazł na to drzewo i nie chciał zejść 8) :roflt: To Wy z kotem będziecie tam liźć? :o Może z Twoim Marcelkiem :evilbat: Quote
tajdzi Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Zawsze mozemy wypuścic wtedy kota i wytłumaczyć, że wlazł na to drzewo i nie chciał zejść 8) :roflt: To Wy z kotem będziecie tam liźć? :o Może z Twoim Marcelkiem :evilbat: Mój Marcel to na rąbanie drzewa się jeszcze nie nadaje, ale Beatka ma takich dwóch dzielnych chłopaków, że ho ho. Pół lasu wyniesiemy :) Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 tajdzi napisał(a): Mój Marcel to na rąbanie drzewa się jeszcze nie nadaje, ale Beatka ma takich dwóch dzielnych chłopaków, że ho ho. Pół lasu wyniesiemy :) Razem z panem lesniczym wyniesiemy :evil: . Ja jestem zdeterminowana, konar jest mi niezbędny do szczęścia i uciechy moich kotów, i żaden leśniczy ani gajowy mnie nie powstrzyma. Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Poświata napisał(a):Ja jestem zdeterminowana, konar jest mi niezbędny do szczęścia i uciechy moich kotów, i żaden leśniczy ani gajowy mnie nie powstrzyma. Nawet jak będzie stawiał czynny opór? :o Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Nawet :evil: , chcę kawał drzewka na balkon i już. Ty masz dobrze, jak Szaraduszka nie musisz sobie konarów do domu znosić :roll: :wink: . Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 No nie muszę 8) Do mnie do domu las sam wchodzi :roll: znowu wczoraj była jaszczurka Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 [quote name='adda']No nie muszę 8) Do mnie do domu las sam wchodzi :roll: znowu wczoraj była jaszczurka A nie masz tego lasu trochę na zbyciu? I nie mam na myśli jaszczurki :lol: . Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Poświata napisał(a):A nie masz tego lasu trochę na zbyciu? I nie mam na myśli jaszczurki :lol: . A co masz na myśli? :D Quote
Poświata Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Takie coś, żeby z tego coś wyszło takie drugie coś . Panimaju??? Quote
adda Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 No ponjała, ponjała :roll: I ja mam Ci takie cóś w lesie znaleźć? Bo u mnie na działce na pewno niet :roll: Quote
Recommended Posts