Poświata Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 I jeszcze taki projekt PS. u mnie jeszcze balkon nie skończony :( Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 POKAZ KOTÓW RASOWYCH 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin Oddział I SHKRP w Warszawie Zaprasza na XXXII i XXXIII Międzynarodową Wystawę Kotów Rasowych Pruszków k/Warszawy - 11 i 12 czerwca 2005 r. (sobota - niedziela) Hala MZOS w Pruszkowie, ul. Bohaterów Warszawy 4 Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Poświata, powinnaś dostać abonament, tudzież jakąś zniżkę za uczestnictwo w wystawach :lol: Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 W tym roku dopiero na dwóch byłam. Razem z Gabi zbieramy sobie figurki kotów i zawsze z wystawy taką do domu przynosimy. Ale nie dalej niż w sobotę odkryłam sklepik gdzie najróżniejszych figurek kotecków jest cała masa, więc już tak mnie nie pili. To co na bilety wolę wydać na następny okaz :P . Ale może ktoś będzie chciał się wybrać, więc niech wie :P Quote
Patka Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Adda cos w tym :roll: jest :lol: Ja chętnie tajdzi i marcelka oraz cudna Lonie odwiedze :D Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Poświata napisał(a): To co na bilety wolę wydać na następny okaz :P . He he, a Wojtecki wie coś na ten tamat? :lol: Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Zapraszamy, zapraszamy i możemy to chyba pogodzić z wystawą kotów :) Odbędzie się to jak przeczytałam w szkole podstawowej do której chodziłam!!!!!! :lol: (nadal mieszkam niedaleko ;)) Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):Odbędzie się to jak przeczytałam w szkole podstawowej do której chodziłam!!!!!! :lol: (nadal mieszkam niedaleko ;)) No to co kłamiesz, że z Warszawy piszesz? :lol: Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Odbędzie się to jak przeczytałam w szkole podstawowej do której chodziłam!!!!!! :lol: (nadal mieszkam niedaleko ;)) No to co kłamiesz, że z Warszawy piszesz? :lol: eeee? Że niby Tarchomin to nie Warszawa? Otóż oświadczam, ze Warszawa :) I to prawie centrum - bo od nas to tylko 12 km do Pałacu Kultury :eviltong: Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):eeee? Że niby Tarchomin to nie Warszawa? Otóż oświadczam, ze Warszawa :) I to prawie centrum - bo od nas to tylko 12 km do Pałacu Kultury :eviltong: eeeee? A tam nie było napisane, że wystawa jest w Pruszkowie? :roll: Ślepam, czy jak? Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Aaa... doczytałam, Poświata napisała o wystawie i pokazie :oops: No ale skąd miałam wiedzieć, o którym Ty piszesz :lol: Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 POKAZ KOTÓW RASOWYCH 21 i 22 maja 2005 w godz. 10:00 - 16:00 Szkola Podstawowa nr 314 ul. Porajów 3 Warszawa, Tarchomin Jedna jest tu - a to jest Tarchomin Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):Jedna jest tu - a to jest Tarchomin Już wiem... już wiem... A na Tarchomin to sobie jeżdżę do weta, straaasznie daleko... :wink: Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata'] To co na bilety wolę wydać na następny okaz :P . He he, a Wojtecki wie coś na ten tamat? :lol: Ale co :o ? O nowej mani kolekcjonerskiej, czy o wydawaniu na bilety?Jeśli jeszcze nie wie, to dowie się wieczorem jak sobie przeczyta . [quote name='tajdzi']Zapraszamy, zapraszamy i możemy to chyba pogodzić z wystawą kotów :) Odbędzie się to jak przeczytałam w szkole podstawowej do której chodziłam!!!!!! :lol: (nadal mieszkam niedaleko ;)) Wystawa, wystawą ale z Tajdzi zobaczę się z przyjemnością, tym bardziej że Wojteckiego pewnie znowu nie będzie :roll: , się z Poświatą gdziesik wybiera na nieco dłużej :P . Będzie się można plątać po wystawie póki dzieciom cierpliwości wystarczy :P . Tylko proszę mnie poinstruować co tam dojeżdża??? Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Poświata']Ale co :o ? O nowej mani kolekcjonerskiej, czy o wydawaniu na bilety? Eeee... ja myślałam, że nowy okaz, to ma być nowy kotek :oops: prawdziwy Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Ale co :o ? O nowej mani kolekcjonerskiej, czy o wydawaniu na bilety? Eeee... ja myślałam, że nowy okaz, to ma być nowy kotek :oops: prawdziwy eeeee Wojtecki się pewnie jeszcze nie dał ubłagać Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):Wojtecki się pewnie jeszcze nie dał ubłagać Twardziel :-? Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):TYlko nie mów, że na Śreniawitów 9? 8) A gdzieżby inaczej 8) Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):TYlko nie mów, że na Śreniawitów 9? 8) A gdzieżby inaczej 8) To chyba trzeba osobny klub śreniawitowców założyć 8) :lol: Quote
Poświata Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Wojtecki się pewnie jeszcze nie dał ubłagać Twardziel :-? A owszem, zawzięty, nieprzebłagalny :evilbat: . Tym razem pewnie miałabym do wyboru ON albo kotecek :evil: . Będę musiała na rudzielca kilkanaście lat poczekać :( , albo posiadłości pod miastem się najpierw dorobić :lol: . Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 tajdzi napisał(a):To chyba trzeba osobny klub śreniawitowców założyć 8) :lol: A kto jeszcze...? Quote
tajdzi Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='adda'][quote name='tajdzi']Wojtecki się pewnie jeszcze nie dał ubłagać Twardziel :-? A owszem, zawzięty, nieprzebłagalny :evilbat: . Tym razem pewnie miałabym do wyboru ON albo kotecek :evil: . Będę musiała na rudzielca kilkanaście lat poczekać :( , albo posiadłości pod miastem się najpierw dorobić :lol: . Beatko, A co ty planujesz co? :evilbat: Quote
adda Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 [quote name='Poświata']Tym razem pewnie miałabym do wyboru ON albo kotecek :evil: . No wiesz... jakby tak pomyśleć... ON owczarek niemiecki nie jest taki zły... tylko szukaj najlepiej długowłosego i mało kątowanego... :lol: Quote
Recommended Posts