Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']A co powiecie na reklamówki teraz ostanio były chitem te wielkie papierowe z jednej z firm ciuchowych na R nie bedę reklamowac ale torby sprawdzały się świetnie zabawy co niemiara :D
Reklamówki są bardzo mile widziane :D

Truskawek arytokratyczna mieszanka :wink: Skąd Tys Go wytrzasneła??

Od znajomej :D Miałam dostać czystego norwega, ale koleżanka znajomej uparła się sobie zostawić i wystawiać. A mi trochę ulżyło, bo słyszałam co dzieje się na kocich wystawach (przebijanie opon samochodów itp. :evil: )

Posted

ale te zwykłe reklamówki są niebezpieczne Waler raz o malo zycia nie stracił bo się zaplątał w uchwyt - dziurę i nie miał już głupek czym oddychać :wink:
Truskawek jest uroczy :lol:
pozdro

Posted

moja kocica, Mańka namiętnie wchodzi do każdej szafki, którą uda jej się otworzyć, a w tym otwieraniu jest naprawdę dobra! Do dolnych szafek najlepiej się włamuje leżąc na plecach :P a malutka gałka od wewnętrznej szafki sekretarzyka to dopiero jest coś :P
no a taki kiciuś w szafce to dla Wektora sam cymes :wink: :P - drzwiczki się ruszają, jest co atakować :P a ze środka jakaś łapka wychodzi :P

bardzo mi kamery brakuje :(

Posted

tajdzi napisał(a):
Beatko,
Chciałam Ci napisać, coś na priv, ale twierdzi, że nie ma takiego użytkownika :( Czy i gdzie mogę cos do Ciebie skrobnąć?

Tajdzi Twoja Pw dotarła do mnie. Dam tylko jeść szkolnemu głodomorowi i usiądę skrobnąć odpowiedź. Cierpliwości.

Posted

Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli:
OJ DOLO MOJA, DOLO czyli biedny Dymek :wink: :

najpierw wozili mnie w koszyczku, aż wreszcie kupili transporter :evilbat:

na telewizorze każą mi ścierać z ekranu kurz ogonem ,
a w walizce wstrętne bachory chciały mnie wysłać w świat
:(

upychają mnie w szafkach i w szafach :evil:

jak się spieszą to i do szuflady mnie upchną :roll:

do torby to nawet kijem mnie wpychali, ale do piórnika się nie zmieściłem :lol: , na szczęście

do kąpieli kota używają różnych sposobów :-?

spać mi też każą w różnych dziwnych miejscach, a to w misce, a to w psiej budce.... :roll:

Posted

A widzisz, bo on łazi wszędzie tam gdzie sie coś dzieje i namiętnie pomaga w robocie. Albo uwali sie gdzieś wygodnie i obserwuje jednym oczkiem co się dzieje. Zapewniam, że kot jest jeden, tylko w tylu odsłonach, bo pańcia ma bzika na punkcie kota i zdjęć i potem zamęczam was efektami :lol:
A sprzątam ja i dzieci :P!!!!!!!!!!!!!! Było nie było to ich kotecek.
Karmi go moja córcia i mąż :D .
A i tak Dymuś mnie najbardziej kocha :angel: :angel: :angel: .

Posted

Ale cudo !!! Ja chcę jego klona !!!!!

Dopiero teraz widać jak on urósł !!! A niby nic się nie zmienił ! Bóstwo ! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Beata wie kto o niego walczył i ryzykował wyrzucenie z domu, to się odwdzięcza :wink: :wink: :wink:

Posted

Basenji uwierz naprawdę to widac i chyba u kota docenia się bardziej niż u psa - to znaczy u mnie tak było jak moja dzika, powypadkowa kotka po 3 latach u nas przyszła do mnie na kolana :wink: cudowne uczucie :D popłakałam się prawie z radości że mi zaufała, bo juz myslelismy że całe życie będzie tylko przychodziła na miskę :D
Walery kocha pełna piersią non stop przy człowieku :D

Posted

Basenij nie ma pojęcia o kociej miłości, bo sam jest zakochany w swoim piechu i swiata poza nim nie widzi :P . Psia miłość jest taka dosłowna merdanie ogonem, jęzorem po twarzy, poskakać na pancia itp. A kocia miłość jest pełna niuansów ledwo zauważalnych, których należy nauczyć sie odczytywać. A że koty są (podobno) dumne i niezależne, to człowiek bardziej takie przywiązanie docenia :P :D :P i uczy się pokory.
Ja się nawet nie wściekam na Dymcia za pobudki na mizianko o 5:oo rano, tylko jest mi fajnie że on przyszedł właśnie do mnie. Wyspać się jeszcze kiedyś zdążę.
Zdrówko :wink:

Posted

Co prawda ja kotów nie posiadam, ale moja przyjaciółka ma aż ich trzy i pierwszą rzeczą jaką zrobię kiedy mój foksi sczczeniak będzie mógł wychodzić na dwór, bedą odwiedziny u niej. Niech go nauczą pokory, bo butny jest niemożebnie :lol:
Oto trzy koty:

i nieświadomy niczego pies :lol:

Posted

Biedny pieseczek :roll: :wink: , a taką ma słodką minkę. Tylko uważajcie żeby nie rozgonił kociego towarzystwa :P . Mam nadzieję, że spotkanie owocne będzie w fotki, które tu sie pojawią :P :P :P .

Posted

Patka napisał(a):
:D popłakałam się prawie z radości że mi zaufała, bo juz myslelismy że całe życie będzie tylko przychodziła na miskę :D
:D

Faceci nie płaczą! 8)

Beato, widzę, że Dymek ustawił sobie Pancię jak chciał. Spryciarz.

Ale bardzo mi się podoba fotka tego "diabelskiego" kota z żółtymi ślepiami. Tylko gdzie jest czarownica i kruk?
Zdrówko 8)

Posted

Basenji napisał(a):

Beato, widzę, że Dymek ustawił sobie Pancię jak chciał. Spryciarz.
Zdrówko 8)

Eeee, to nie tak. Nie uznaję bezstresowego wychowania ani dzieci, ani psów, ani kotów. O dzieciach już parę razy usłyszałam dobre słowo od obcych ludzi, o Poświatce zresztą też, bo jest po szkoleniu i b. dobrze ułożona. I wbrew pozorom Dymek też jest uczony co mu wolno a czego nie. Kocham wszystkie moje potforki, i te na dwóch nogach i te na czterech łapach, ale nie jestem przy tym ani ślepa, ani głucha.

Posted

:cunao: :cunao: :cunao: Popatrz Patka następną "ofiarę" :wink: mamy na sumieniu :cunao: :cunao: :cunao:.
Dbsst zapraszam serdecznie do tego topicu.
Niektórzy męscy przeciwnicy kotów, uważają że znajduje się tam przepis na urabianie TZ-tów :cunao:. Poczytaj koniecznie, możesz w ratach, bo trochę się tego uzbierało :P .