adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: :o :o :o no co? co Ci tak gały wybałuszyło?? :grab: A jak ktoś se oszukuje to ja se gały wybałuszam :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a):ach no bo ja taka nieśmała jestem :oops: :lol: :o :o :o no co? co Ci tak gały wybałuszyło?? :grab: A jak ktoś se oszukuje to ja se gały wybałuszam :o Czyli...sama oszukujesz? Bo znowu wybałuszyłaś? :lol: :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='tajdzi']Czyli...sama oszukujesz? Bo znowu wybałuszyłaś? :lol: :evilbat: Nie, to cały czas na malawaszkę :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='adda'][quote name='tajdzi']Czyli...sama oszukujesz? Bo znowu wybałuszyłaś? :lol: :evilbat: Nie, to cały czas na malawaszkę :o teraz też? :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):teraz też? :o Też :o no to ja też :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 tajdzi napisał(a):adda napisał(a):tajdzi napisał(a):teraz też? :o Też :o no to ja też :o Ale Ty na mnie, czy na malawaszkę? :-? Bo jak na mnie, to ja tym bardziej też :o :o :o Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):ej... bo Wam tak zostanie... i co będzie? 8) A Ty nie? :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Katerinas napisał(a):ej... bo Wam tak zostanie... i co będzie? 8) Bedzie :o :o :o :wink: Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 o qrde ale wytrzeszczów podostawały przez jedną nieśmiałą malawaszkę :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):nieśmiałą malawaszkę :evilbat: :o Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no masz! i tak jej już zostanie :evilbat: nieśmiała i malawaszka to synonimy :evilbat: :lol: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):no masz! i tak jej już zostanie :evilbat: He he, domagam się odszkodowania :evilbat: :o Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no masz! i tak jej już zostanie :evilbat: He he, domagam się odszkodowania :evilbat: :o od nieśmiałej malawaszki czy od dogomanii?? :evilbat: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 [quote name='malawaszka']od nieśmiałej malawaszki czy od dogomanii?? :evilbat: Od malawaszki :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 od biednej, nieśmiałej malawaszki??????!!!!!!! :o PASKUDO TY!!! :evil: Quote
adda Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 malawaszka napisał(a):od biednej, nieśmiałej malawaszki??????!!!!!!! :o PASKUDO TY!!! :evil: Och, ja paskuda wstrętna jestem :oops: Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):od biednej, nieśmiałej malawaszki??????!!!!!!! :o PASKUDO TY!!! :evil: Och, ja paskuda wstrętna jestem :oops: :o Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Już mnie paszcza boli od tego wytrzeszczu ;) To coś wam pokaże :) Lonia ze swoim panem dzielnie montują ramkę z siatką na balkon :) Zabawa była przednia :) Zobaczcie, jaka to już pannica ;) Prawdziwa tygrysica ;) I ostanie mam nadzieję zdjęcie na nieosłonionym balkonie :) Quote
Justa Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 A to MYCHA, czyli 5-letnia kocica mojej psiapsiółki Gosi :D :angel: Quote
Patka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Mycha wyglada na typową kocice z charakterkiem :wink: Lonia ma cudny rusunek na grzbiecie :loveu: jak dzielnie pomaga :D Quote
malawaszka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='tajdzi'] :o ona wygląda jakby miała w pysiu czyjąć nogę :o :lol: Quote
tajdzi Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='malawaszka'] :o ona wygląda jakby miała w pysiu czyjąć nogę :o :lol: No nie Malawaszka :roflt: A mnie się wydawało, że tak ładnie wyszła na tym zdjeciu :roll: Quote
Recommended Posts