adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata']Zresztą co ja tu mam do gadania? :niewiem: NIC, zupełnie NIC :( . Ot i prawda :lol: KaRa super masz ten zwierzyniec, ale moja ulubiona to i tak Ruda :angel: Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 to co dziewczynki? Piątek wieczór u Beatki? 8) Tylko jak my się na to 7 piętro wdrapiemy? Bo pewnie Beatka jak przeczyta, że zbiera się nas mała gromadka nie otworzy nam drzwi ;) Oczywiście z obawy o balkon ;) Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 [quote name='tajdzi']to co dziewczynki? Piątek wieczór u Beatki? 8) No ale chyba część z nas zostanie tam na dłuuuuuuuższy czas :roll: Tylko jak my się na to 7 piętro wdrapiemy? Bo pewnie Beatka jak przeczyta, że zbiera się nas mała gromadka nie otworzy nam drzwi ;) Ale chyba windy nie wymontuje? :-? Quote
Patka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 spóźniłam sie na pociąg i poza tym konduktor powiedział ze ma za dużo bagazy :wink: szczególnie zywych :wink: Beata, ale przesliczna fotka :D Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='adda'][quote name='tajdzi']Tylko jak my się na to 7 piętro wdrapiemy? Bo pewnie Beatka jak przeczyta, że zbiera się nas mała gromadka nie otworzy nam drzwi ;) Ale chyba windy nie wymontuje? :-? Nie wiem czy wcześniej uprzedzałam, ale żeby dostać się do windy trzeba sforsować bramę, ochroniarzy i domofon . A poza tym mam całą lodówkę pifka w trzech odmianach smakowych i kolorystycznych :P . Czekam :D . Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata'] Nie wiem czy wcześniej uprzedzałam, ale żeby dostać się do windy trzeba sforsować bramę, ochroniarzy i domofon . Ochroniarzy weźmiemy na nasz osobisty wdzięk :evilbat: A poza tym mam całą lodówkę pifka w trzech odmianach smakowych i kolorystycznych :P . Czekam :D . A masz takie Freeq - wiśniowo-malinowe? Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 :o niestety nie. Nawet nie słyszałam o takim, ale to wytłumaczalne, bo ze mnie piwoszka niewytrenowana :oops: :P . Ale mam zwykłe, malinowe i jabłkowe :drinking: , może być, czy dokupić??? Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata']:o niestety nie. Nawet nie słyszałam o takim, ale to wytłumaczalne, bo ze mnie piwoszka niewytrenowana :oops: :P . Ja też niewytrenowana, dlatego jak już to walę te słodkie :lol: Ostatnio szukałam w sklepie i nie było :roll: Ale mam zwykłe, malinowe i jabłkowe :drinking: , może być, czy dokupić??? Zwykłego raczej nie... malinowe super, jabłkowe tysz może być 8) Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Do zwykłego mam sok malinowy i wiśniowy w oddzielnych butelkach :P . Siem zrobi tego jak mu tam było.....Freeq za friko :P :D :P . Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A tak wogóle to gdzie reszta spiskowczyń (r.ż. od spiskowców)??? Patka pewnie z Torunia na piechotkę dyga, a Tajdzi coś knuje??? No dobra, to o której się do mnie wedrzecie??? Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 O której sobie życzysz, mam brać łóżko, czy masz jakieś wolne? :lol: Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Eeeeeee wolnego brak. Profilaktycznie weź, bo nie wiem ile Was będzie. Podłogi wolnej trochę jest, to się jakoś meble upchnie. Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 No to cosik sobie wezmę do spania :roll: Mam mieć piżamę, czy przewiewna koszulka wystarczy? :lol: Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 A na to pytanie niech odpowiedzi udzieli Wojtecki. Jak dla mnie mogą być siermiężne barchany z golfem :wink: Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Ty się nie wymiguj Wojteckim :D Ty gospodyni i Ty rządzisz 8) Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata']A na to pytanie niech odpowiedzi udzieli Wojtecki. Jak dla mnie mogą być siermiężne barchany z golfem :wink: :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a): :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Baby spały w szlafmycy? :o Byłam przekonana, że tylko chłopy :roll: Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a): :roflt: :lol: i szlafmyca :lol: Baby spały w szlafmycy? :o Byłam przekonana, że tylko chłopy :roll: a to wszystko jedno - Byleś jak najgorzej wyglądała u Beaty :lol: Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 malawaszka napisał(a):a to wszystko jedno - Byleś jak najgorzej wyglądała u Beaty :lol: Nie ma problema, mogę być rozczochrana i w barchanach :lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 nie nie - kudły pod szlafmycą :lol: schowane i koniec! :lol: Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 To może nie umyję ze dwa tygodnie kudłów? :-? Nie lubię czapek wszelakich :roll: Quote
Myszka.xww Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 tak se wpadlam na chwilkie 8) Nie widac mnie, nie? Aze wasy deba staneli Ale ja jestem kretyn. Ale za to jaki sliczny 8) Quote
Recommended Posts