adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Patka'] pragnę dużego mieszkania z tarasem ... :wink: Patka, to musisz się do Poświaty wprowadzić :lol: Quote
alina71 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Przepraszam, to chyba Opera tak mi działa. :oops: Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']ps. :evilbat: :evilbat: :evilbat: znowu DOGO wariuje :evil: To nie dogo wariuje, to alina71 tak chyba pragnie mocno :roll: To był krzyk rozpaczy III :P . [quote name='adda'][quote name='Patka'] pragnę dużego mieszkania z tarasem ... :wink: Patka, to musisz się do Poświaty wprowadzić :lol: NO :angel: , czym chata bogata . Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Poświata']To był krzyk rozpaczy III :P . Myślisz? :D NO :angel: , czym chata bogata . Ale jak Ty to zrobisz, skoro na balkonie będziesz miała akwarium? :roll: Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Piekny samolot :D Beatko wzruszyły Nas te kwiatki :D chłopcy pewnie by sie ucieszyli na nowego braciszka :wink: Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Chłopcy są na takim etapie rozwoju, że ucieszy ich wszystko co się rusza i da za futro wyszarpać :wink: , a ja wreszcie będę miała rudzielca :angel: :P . Adda jeśli tylko Patka się wprowadzi, będę musiała akwarium z rybkami i wyspami bezludnymi w Centrum przełożyć na następny sezon. :P A może to będzie basen w ogródku :P :roll: . Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Poświata']Adda jeśli tylko Patka się wprowadzi, będę musiała akwarium z rybkami i wyspami bezludnymi w Centrum przełożyć na następny sezon. Poświata, to chyba my decydujemy (jak Cię nie ma na dogo), co i kiedy masz na balkonie :wink: :lol: :lol: :lol: :P A może to będzie basen w ogródku :P :roll: . Jak tylko sobie życzysz, to ja Ci też życzę 8) Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Och juz zaczynam pakowanie na początku kotek zapakowany a reszta jakos sie zmieści ... Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='adda'][quote name='Poświata']Adda jeśli tylko Patka się wprowadzi, będę musiała akwarium z rybkami i wyspami bezludnymi w Centrum przełożyć na następny sezon. Poświata, to chyba my decydujemy (jak Cię nie ma na dogo), co i kiedy masz na balkonie :wink: :lol: :lol: :lol: :oops: O sorry :oops: , zapomnialam się :oops: . To ja spadam do :sleep2: , a Wy decydujcie. [quote name='adda'][quote name='Poświata']:P A może to będzie basen w ogródku :P :roll: . Jak tylko sobie życzysz, to ja Ci też życzę 8) Nie podziękuję, co by nie zapeszyć :P , ale mały niebieski zrobi to za mnie :P . Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Patka napisał(a):Och juz zaczynam pakowanie na początku kotek zapakowany a reszta jakos sie zmieści ... A reszta....., a reszta jest nieistotna. Najważniejsze już jest, teraz tak samo ładnie zapakuj Lunkę, psa pod pachę i się jutro melduj z rana :D . Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Poświata napisał(a): :oops: O sorry :oops: , zapomnialam się :oops: . To ja spadam do :sleep2: , a Wy decydujcie. Żeby to było ostatni raz :D Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ale ja gupia cipa jestem, niegrzeczna dziewczynka , już więcej nie będę . Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Betko każedmu sie zdarza :wink: :sleep2: kolorowych ja tez idę ... Quote
Wojtecki Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Hej :lol: Patko, naprawdę jutro się do nas sprowadzasz ? :wink: Nie wiesz jak się cieszę 8) Do zobaczenia :laola: Quote
szaraduszka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Protest! :evil: Wojtecki topiki się pomieszłay? To w topiku "makro" takie śliczne foteczki zakoconych dzieciątek ukrywasz a tu nie wstawisz??????????? Bardzo proszę o naprawienie tego błędu, bo uwielbiam zdjęcia Waszej córci ze zwierzaczkami :oops: (wsystko jedno azjata, Poświata, czy Dymek 8) ) Moja rudość kofana, i jego uszko :angel: Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Wojtecki napisał(a):Patko, naprawdę jutro się do nas sprowadzasz ? :wink: Nie wiesz jak się cieszę 8) Niby z czego tak się cieszysz :evilbat: ? Ona się DO MNIE wprowadza!!! Z dwóch dodatkowych kotów też się cieszysz :o ??? To fajnie :angel: , bo mnie jeszcze się marzy rudzielec :P . Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Poświata napisał(a):Wojtecki napisał(a):Patko, naprawdę jutro się do nas sprowadzasz ? :wink: Nie wiesz jak się cieszę 8) Niby z czego tak się cieszysz :evilbat: ? Ona się DO MNIE wprowadza!!! Z dwóch dodatkowych kotów też się cieszysz :o ??? To fajnie :angel: , bo mnie jeszcze się marzy rudzielec :P . Ohohoho Jakieś kłótnie małżeńskie? :nono: nieładnie! Uważajcie, bo jeszcze tajdzi przyjedzie z Loniakową i Marcelem :wink: Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Żadne tam kłótnie :P , ja tylko wykorzystuję radość Wojteckiego do knucia intrygi w swych niecnych celach :wink: :D . A propo, co słychać u Marcela??? Kiedy będzie ten wielki dzień??? Bo ja już też nie mogę się doczekać :oops: Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='Poświata']Żadne tam kłótnie :P , ja tylko wykorzystuję radość Wojteckiego do knucia intrygi w swych niecnych celach :wink: :D . A propo, co słychać u Marcela??? Kiedy będzie ten wielki dzień??? [size=24]Bo ja już też nie mogę się doczekać :oops: Ja teeeeeż :cry: Jeszcze niuniasek sobie z mamunią mieszka i rośnie i rośnie :) są szanse, że na moje imieninki będzie u nas :) :angel: Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Znaczy się na Boże Ciało, za trzy tygodnie??? Fajnie :angel: . A to moje niuniaski, jak to ładnie Tajdzi powiedziała: :P Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 No to ja biorę swoje całe towarzystwo i się wprowadzam do Poświaty, a co mi tam... oderwę się od tych smoków co mi tutaj latają :evilbat: Quote
tajdzi Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 a Córcia też pojedzie? :evilbat: To ja też wpadnę :) I będziemy wszyscy mieszkać na balkonie Poświatki :) :P Quote
adda Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Poświata balkon Ci się kurczy :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Jak dawono mnie tu nie było, ale to było spowodowane tym,że wszystkie moje koty znikły na 2 dni i jak przyszły miałam komplet mysz i ptaków na tarasie :o A teraz dużo foteczek :wink: Z dzisiejszego ranka Ruda i Fiołek jak zawsze musiała wejść w kadr Era Chociaż pada deszcz to i tak do mycia najlepszy jest język Fiołeczek schował się w zieleni dziewczynki Żółty serek to co moje rozbujniki uwielbiają Zbiorowisko kotów :wink: Fiołek i Ruda Czarna Era i Dzikuska Mała Dzikuska tonie w tej trawie Koci pocałunek Gdzie pies to i Dzikuska :wink: I cała 5 Mycha Quote
Poświata Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='adda']Poświata balkon Ci się kurczy :lol: :lol: :lol: :o Byle się nie urwał :hmmmm:. Zresztą co ja tu mam do gadania? :niewiem: NIC, zupełnie NIC :( . KaRa ależ tam u Ciebie wiosna się rozszalała. Trawa po pachy :P . Ciekawe co się dzieje na mojej, dawno nie wizytowanej, działce :hmmmm: ??? Quote
Recommended Posts