Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZOSTAWIĆ WAS SAME TYLKO NA CHWILĘ :evil:

[quote name='adda']Poświata, Ty chyba masz większy balkon niż ja taras :lol:[quote name='Wind']Rzeczywiscie ... majac taki balkon, mozna zrezygnowac ze spacerow po dworze ;)[quote name='tajdzi']A jak napada dużo wody, to można też zawody pływackie na długi dystans zorganizować :)[quote name='adda']Albo w ogóle napuścić wody, rybki i jest wypas akwarium :D[quote name='tajdzi']i krokodyla można też tam trzymać jakby co 8)[quote name='adda']I hipcio by się chyba tysz zmieścił :roll:[quote name='Wind']i nurkowac na "wrakach" balkonowych mebli tez mozna ...[quote name='adda']sie może skarb jakiś znajdzie...[quote name='Wind']albo piratow spotka 8)[quote name='tajdzi']tylko jakieś bezludne wyspy by się przydały, tak coby koty mogły sobie powylegiwać się...
Ale za to ile chętych z biur podróży Beatka by miała!
"Bezludne wyspy w centrum miasta" :lol:[quote name='adda']Hi hi, i znowu Poświacie zaplanowałyśmy co nieco :D Pewnie się ucieszy :lol:
Się Poświata cieszy, cieszy :angel: . I zaprasza ciepłym popołudniem na zimne piwo, oczywiście na BALKON :P !!!

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']ZOSTAWIĆ WAS SAME TYLKO NA CHWILĘ :evil:

[quote name='adda']Poświata, Ty chyba masz większy balkon niż ja taras :lol:[quote name='Wind']Rzeczywiscie ... majac taki balkon, mozna zrezygnowac ze spacerow po dworze ;)[quote name='tajdzi']A jak napada dużo wody, to można też zawody pływackie na długi dystans zorganizować :)[quote name='adda']Albo w ogóle napuścić wody, rybki i jest wypas akwarium :D[quote name='tajdzi']i krokodyla można też tam trzymać jakby co 8)[quote name='adda']I hipcio by się chyba tysz zmieścił :roll:[quote name='Wind']i nurkowac na "wrakach" balkonowych mebli tez mozna ...[quote name='adda']sie może skarb jakiś znajdzie...[quote name='Wind']albo piratow spotka 8)[quote name='tajdzi']tylko jakieś bezludne wyspy by się przydały, tak coby koty mogły sobie powylegiwać się...
Ale za to ile chętych z biur podróży Beatka by miała!
"Bezludne wyspy w centrum miasta" :lol:[quote name='adda']Hi hi, i znowu Poświacie zaplanowałyśmy co nieco :D Pewnie się ucieszy :lol:
Się Poświata cieszy, cieszy :angel: . I zaprasza ciepłym popołudniem na zimne piwo, oczywiście na BALKON :P !!!

a ja tysz mogem? plizzzzzzz.............
nie chcem do pracy, ni :evilbat:

Posted

[quote name='aga1215']
a ja tysz mogem? plizzzzzzz.............
nie chcem do pracy, ni :evilbat:
Jasne!!! Wsiadaj w nocny, rankiem będziesz w Warszawie!!!
Jak już koleżanki szanowne i rozbawione zauważyły balkon mam duży. Spokojnie się wszystkie pomieścimy :P :D :P .

Posted

Ty niewdzięczna kobieto! (to do Beaty, która nas tak ta "lodzią" nęci ;) )
ja mam rzygaczkę antyteza balkonowa :-? i po tym obrazie mega balkonu jeszcze mi smutniej że nie mam balkonu ... ale za to mam duże łózko ...

Posted

Patuś kochana Ty też się zmieścisz!!! Pakuj manatki i przyjeżdżaj.
A czy masz pod oknami ulicę wylotową z miasta? I tuż pod nosem całodobową stację benzynową? A czy tuż przy balkonie latają Ci samoloty? No widzisz, to jest coś za coś :-? . Wielki balkon, a za nim hałas potworny i smród :( . Uroki wielkiego miasta :evilbat: . Nic dziwnego, że Wojteckiemu marzy się domek pod Puszczą :roll: .

Posted

Beatko jesteś aniołem zawsze jest cos za cos :wink: niestety ...
mala ruchliwa ulica widok z okienka z rzygaczki (całkiem niezły jak na moje)

Posted

Poświata napisał(a):
Nic dziwnego, że Wojteckiemu marzy się domek pod Puszczą :roll: .
W ogóle nic dziwnego :D A Tobie się nie marzy? :o

Posted

adda napisał(a):
W ogóle nic dziwnego :D A Tobie się nie marzy? :o
A ja jeszcze nie wiem :-? To ma swoje plusy, ale i ogromne minusy. On i tak całe dnie jest poza domem....

Posted

To chyba kwestia przyzwyczajenia... Jak dom nie będzie na jakimś odludziu, wokół będą sąsiedzi (w dodatku mili) to chyba dasz radę :D

Posted

Owszem, mam, nawet sami chcemy dokupić, ale nie chcą sprzedać :evil: Dla dzieci trzymają, a dzieci mają 14 lat :evilbat:

Posted

Ja to bym chciała dom pod puszczą. 5 psów i bym się tak nie bała.
Domek to nasze marzenie. A, że środków brak to pozostanie w sferze pragnień. Ja mieszkam w niedużym mieście ale przy największym skrzyżowaniu więc hałas jest. Choć na pewno nie taki jak u Beaty.

Posted

malawaszka napisał(a):
adda napisał(a):
A, i za nami też jest, ale gość liczy sobie jak za zboże :evil:

to mało :lol:
Sto dolców z metra to tanio? :o :D

Posted

Beata no czego sie spodziewalas w stolicy i tak masz ładny widoczek :D
My mamy jeden z ładniejszych w centrum (tak sie pochwalę ;))
a ja was zaskoczę wcale nie chcę mieszkać w domku, pragnę dużego mieszkania z tarasem ... :wink:

Posted

A ja pragnę domku bez sąsiada awanturnika, wścibskich ławkowych sąsiadek, bez dzieci co mi nad głową na korytarzy grają w piłkę.
Bez stresu, że mój pies szczeka, że urodzinowa impreza kończy się o 24 a niektórzy chcą spać. Bez setek takich rzeczy.
Bez ledwie zipiącej windy z sąsidem, który w niej zapala papierocha, bez komentarzy sąsiada żebyśmy dzieci chowali a nie psa.
Pragnę samotności, ciszy i spokoju.
Ale to nierealne.

Posted

[quote name='Poświata']ps. :evilbat: :evilbat: :evilbat: znowu DOGO wariuje :evil: To nie dogo wariuje, to alina71 tak chyba pragnie mocno :roll: