Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 ZOSTAWIĆ WAS SAME TYLKO NA CHWILĘ :evil: [quote name='adda']Poświata, Ty chyba masz większy balkon niż ja taras :lol:[quote name='Wind']Rzeczywiscie ... majac taki balkon, mozna zrezygnowac ze spacerow po dworze ;)[quote name='tajdzi']A jak napada dużo wody, to można też zawody pływackie na długi dystans zorganizować :)[quote name='adda']Albo w ogóle napuścić wody, rybki i jest wypas akwarium :D[quote name='tajdzi']i krokodyla można też tam trzymać jakby co 8)[quote name='adda']I hipcio by się chyba tysz zmieścił :roll:[quote name='Wind']i nurkowac na "wrakach" balkonowych mebli tez mozna ...[quote name='adda']sie może skarb jakiś znajdzie...[quote name='Wind']albo piratow spotka 8)[quote name='tajdzi']tylko jakieś bezludne wyspy by się przydały, tak coby koty mogły sobie powylegiwać się... Ale za to ile chętych z biur podróży Beatka by miała! "Bezludne wyspy w centrum miasta" :lol:[quote name='adda']Hi hi, i znowu Poświacie zaplanowałyśmy co nieco :D Pewnie się ucieszy :lol: Się Poświata cieszy, cieszy :angel: . I zaprasza ciepłym popołudniem na zimne piwo, oczywiście na BALKON :P !!! Quote
aga1215 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Poświata']ZOSTAWIĆ WAS SAME TYLKO NA CHWILĘ :evil: [quote name='adda']Poświata, Ty chyba masz większy balkon niż ja taras :lol:[quote name='Wind']Rzeczywiscie ... majac taki balkon, mozna zrezygnowac ze spacerow po dworze ;)[quote name='tajdzi']A jak napada dużo wody, to można też zawody pływackie na długi dystans zorganizować :)[quote name='adda']Albo w ogóle napuścić wody, rybki i jest wypas akwarium :D[quote name='tajdzi']i krokodyla można też tam trzymać jakby co 8)[quote name='adda']I hipcio by się chyba tysz zmieścił :roll:[quote name='Wind']i nurkowac na "wrakach" balkonowych mebli tez mozna ...[quote name='adda']sie może skarb jakiś znajdzie...[quote name='Wind']albo piratow spotka 8)[quote name='tajdzi']tylko jakieś bezludne wyspy by się przydały, tak coby koty mogły sobie powylegiwać się... Ale za to ile chętych z biur podróży Beatka by miała! "Bezludne wyspy w centrum miasta" :lol:[quote name='adda']Hi hi, i znowu Poświacie zaplanowałyśmy co nieco :D Pewnie się ucieszy :lol: Się Poświata cieszy, cieszy :angel: . I zaprasza ciepłym popołudniem na zimne piwo, oczywiście na BALKON :P !!! a ja tysz mogem? plizzzzzzz............. nie chcem do pracy, ni :evilbat: Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='aga1215'] a ja tysz mogem? plizzzzzzz............. nie chcem do pracy, ni :evilbat: Jasne!!! Wsiadaj w nocny, rankiem będziesz w Warszawie!!! Jak już koleżanki szanowne i rozbawione zauważyły balkon mam duży. Spokojnie się wszystkie pomieścimy :P :D :P . Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ty niewdzięczna kobieto! (to do Beaty, która nas tak ta "lodzią" nęci ;) ) ja mam rzygaczkę antyteza balkonowa :-? i po tym obrazie mega balkonu jeszcze mi smutniej że nie mam balkonu ... ale za to mam duże łózko ... Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Patuś kochana Ty też się zmieścisz!!! Pakuj manatki i przyjeżdżaj. A czy masz pod oknami ulicę wylotową z miasta? I tuż pod nosem całodobową stację benzynową? A czy tuż przy balkonie latają Ci samoloty? No widzisz, to jest coś za coś :-? . Wielki balkon, a za nim hałas potworny i smród :( . Uroki wielkiego miasta :evilbat: . Nic dziwnego, że Wojteckiemu marzy się domek pod Puszczą :roll: . Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Beatko jesteś aniołem zawsze jest cos za cos :wink: niestety ... mala ruchliwa ulica widok z okienka z rzygaczki (całkiem niezły jak na moje) Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Poświata napisał(a): Nic dziwnego, że Wojteckiemu marzy się domek pod Puszczą :roll: . W ogóle nic dziwnego :D A Tobie się nie marzy? :o Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 adda napisał(a): W ogóle nic dziwnego :D A Tobie się nie marzy? :o A ja jeszcze nie wiem :-? To ma swoje plusy, ale i ogromne minusy. On i tak całe dnie jest poza domem.... Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 No to co, że poza domem? Bałabyś się sama z dziećmi? Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No, chyba tak :oops: , nieswojo by mi było. A jeszcze jak się TZ oddeleguje na kilka dni, to doopa blada :lol: . A może to kwestia przyzwyczajenie :hmmmm: . Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 To chyba kwestia przyzwyczajenia... Jak dom nie będzie na jakimś odludziu, wokół będą sąsiedzi (w dodatku mili) to chyba dasz radę :D Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A masz po sąsiedzku jakiś spłachetek ziemi, nie za duży, nie za mały do zamieszkania doskonały :P ? Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Owszem, mam, nawet sami chcemy dokupić, ale nie chcą sprzedać :evil: Dla dzieci trzymają, a dzieci mają 14 lat :evilbat: Quote
alina71 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ja to bym chciała dom pod puszczą. 5 psów i bym się tak nie bała. Domek to nasze marzenie. A, że środków brak to pozostanie w sferze pragnień. Ja mieszkam w niedużym mieście ale przy największym skrzyżowaniu więc hałas jest. Choć na pewno nie taki jak u Beaty. Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 A, i za nami też jest, ale gość liczy sobie jak za zboże :evil: Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Patka']Beatko jesteś aniołem zawsze jest cos za cos :wink: niestety ... Mój widoczek nocą, bo za dnia jeszcze gorzej ale takie się też zdarzają :P Quote
malawaszka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 adda napisał(a):A, i za nami też jest, ale gość liczy sobie jak za zboże :evil: to mało :lol: Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 malawaszka napisał(a):adda napisał(a):A, i za nami też jest, ale gość liczy sobie jak za zboże :evil: to mało :lol: Sto dolców z metra to tanio? :o :D Quote
Patka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Beata no czego sie spodziewalas w stolicy i tak masz ładny widoczek :D My mamy jeden z ładniejszych w centrum (tak sie pochwalę ;)) a ja was zaskoczę wcale nie chcę mieszkać w domku, pragnę dużego mieszkania z tarasem ... :wink: Quote
alina71 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 A ja pragnę domku bez sąsiada awanturnika, wścibskich ławkowych sąsiadek, bez dzieci co mi nad głową na korytarzy grają w piłkę. Bez stresu, że mój pies szczeka, że urodzinowa impreza kończy się o 24 a niektórzy chcą spać. Bez setek takich rzeczy. Bez ledwie zipiącej windy z sąsidem, który w niej zapala papierocha, bez komentarzy sąsiada żebyśmy dzieci chowali a nie psa. Pragnę samotności, ciszy i spokoju. Ale to nierealne. Quote
Poświata Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Ha, znalazłam w Archiwum samolota :P I nieco bliżej, gdyby ktoś nie uwidział :D ps. :evilbat: :evilbat: :evilbat: znowu DOGO wariuje :evil: Quote
adda Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 [quote name='Poświata']ps. :evilbat: :evilbat: :evilbat: znowu DOGO wariuje :evil: To nie dogo wariuje, to alina71 tak chyba pragnie mocno :roll: Quote
Recommended Posts