Basenji Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 :lol: Evelino, piechu jest zupełnie świadomy tego rozpieszczania. On po prostu kładzie się koło człowieka i wzrokiem wręcz 'nakazuje' głaskanie. Zdrówko Quote
baskomaniak Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Wszystkie pieski i kotki to takie małe cwaniaczki. One dobrze wiedzą jak podejść człowieka... :wink: a im bardziej są kochane tym łatwiej im to przychodzi. :wink: Pozdrawiam. :D Quote
Poświata Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ciekawe, które stadium jest u nas :hmmmm: . Dymek jest memłany, ugniatany, noszony przez osiem rąk, ale chyba to uwielbia, bo jeszcze nie zanotowano ani podrapań, ani pogryzień do krwi :P . Quote
Patka Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Beata Waler ma lat 4 ponad i to samo ugniatany, całowany, noszony przez dorosłych i te dzieci, które uda im się Go unieść :wink: Pozdrawiam Quote
tajdzi Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Beatko, Chciałam Ci napisać, coś na priv, ale twierdzi, że nie ma takiego użytkownika :( Czy i gdzie mogę cos do Ciebie skrobnąć? Quote
Patka Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Tajdzi ja z Beatą mam taki sam problem, a TU czas goni, bądz spokajna jednak :wink: moją syberlubna Pozdrawiam gorąco :lol: :wink: Quote
Manu Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Moze pomoże ręczne wpisywanie nicku w wyszukiwarce nicków...? Problem stanowi znaczek "&" :roll: Kiedy klika sie w PW, to często nie jest on własciwie odczytywany... Quote
Patka Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 a oto "najnowszy" Walery z serii zmęczony życiem ... :wink: Quote
Basenji Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Ale się rozwalił! Subaryta jeden. Zdrówko Quote
aga1215 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 [quote name='Basenji']Ale się rozwalił! Subaryta jeden. Zdrówko a kto to ten Subaryta jeden :niewiem: Quote
Patka Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Och basenji .... Tylko tyle powiem :D pozdrawiam Kochajacych kotów nawet tych inaczej :wink: Quote
Basenji Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Patka napisał(a):Och basenji .... Tylko tyle powiem :D pozdrawiam Kochajacych kotów nawet tych inaczej :wink: Tylko nie inaczej. Zdrówko Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Adda Truskawek troche futra dostał na zimę i na tym zdjęciu wygląda na oburzonego pewnie za mało karmy sypiesz :wink: HI Hi Pozdrawiam Patka Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 :D Truskawek pożarłby konia z kopytami. A futra rzeczywiście nabrał, nawet zastanawiam się, czy mu pod brodą nie poobcinać, bo jakieś takie ufaflunione. Quote
Miga Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Zostaw, zostaw śliczy jest. Widać przynajmniej, że apetyt ma. Wybacz małą błyskotliwość, jakiej rasy jest Twój poziomek ;)? Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Adda walery ma ten sam problem zawsze ma ta sierśc pod brodą ufaflaną i myje go na sucho ale na krótko pomaga a niezbyt taki brudas wygląda :wink Ale Truskawek jest piękny :D A oto Waler z seri w domu mamy nowy karton nie można tego zmarnować :) Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Miga napisał(a):Wybacz małą błyskotliwość, jakiej rasy jest Twój poziomek ;)? To kundelek :D Skrzyżowanie norweskiego leśnego z ragdollem. Ale ja jeszcze widzę w nim trochę persa :D Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Patka, moje też lubują się w kartonach. :lol: Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 haha nigdy nie myślałam, że koty też mogą być nazwane kundelkami :lol: zawsze albo dachowiec albo europejski :lol: Quote
aga1215 Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 [quote name='adda']Patka, moje też lubują się w kartonach. :lol: to chyba wszystkie kociaki, moje tysz :P :P :P a Wektor jak lubi kota w opakowaniu :wink: :P :P :P - można na takie pudło polować :wink: :P :P :P Quote
adda Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 malawaszka napisał(a):haha nigdy nie myślałam, że koty też mogą być nazwane kundelkami :lol: zawsze albo dachowiec albo europejski :lol: Mój jest kundelek, mezalians się w hodowli zdarzył :D Quote
malawaszka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):haha nigdy nie myślałam, że koty też mogą być nazwane kundelkami :lol: zawsze albo dachowiec albo europejski :lol: Mój jest kundelek, mezalians się w hodowli zdarzył :D śliczny mezalians zresztą :wink: Quote
Patka Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 A co powiecie na reklamówki teraz ostanio były chitem te wielkie papierowe z jednej z firm ciuchowych na R nie bedę reklamowac ale torby sprawdzały się świetnie zabawy co niemiara :D Truskawek arytokratyczna mieszanka :wink: Skąd Tys Go wytrzasneła?? pozdro A teraz nr 2 Luna okupuje karton ... Quote
Recommended Posts