adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 sabina1 napisał(a):Bo wstał przed wszystkimi i dokładnie sobie balkon obejrzał. Jaki balkon? :o Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 [quote name='Poświata']Migrenę mam też dzisiaj :evilbat: O matko! Współczuję z całego serca... też miewam... :evil: a koty strasznie tupią :evilbat:, A to świniaki :roll: Quote
Poświata Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='adda'][quote name='sabina1']Bo wstał przed wszystkimi i dokładnie sobie balkon obejrzał. Jaki balkon? :o Nie miał już co oglądać :evilbat: . Migrena miewa się dobrze i nadal trzyma :cry: Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 a to dla naszej kochanej Poświatki to jest taki magiczny kotek qtory wypedza Systkie migreny a sczegolnie te co maja sie dobrze trzeba go tylko wlozyc pod kolderke i ju Quote
malawaszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 boszzz ja też mam dzis migreneidę cholerna :-? ale znalazłam coś co można by jeszcze wpuścić na pewnien balkonik 8) hihih takich mam pełno na działce :roll: Quote
malawaszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 dbsst napisał(a)::o o rany waszka to istny potfor a cemu waszka to potfor??? :( :sadCyber: Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 nie waSecka tylko te dinozaury z trawnika waSecki :D Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 co wiecej waSecka byc taka ladna jak ten koteCek badz na odwrot ;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 hihih sie nie podlizowuj jus :lol: ale fajne dinozarły mam tam nie??? Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 no dobla nie podlizuje sie jus ;) a dinozalry kosmiczne :D Quote
szaraduszka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 ważki potforami bywają :lol: ale mala waszka tio nie!!! 8) a jaszczurka :angel: piękniusia a nie potwór! znikam na weekend nie piszcie za dużo bo się zgubię :roll: Quote
dbsst Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 szaraduszko czemu Ty nas zawsze zostawiasz :cry: wolisz jechac na wypoczynek niz z nami siedziec :roll: ;) baw sie dobrze Quote
aga1215 Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='szaraduszka']ważki potforami bywają :lol: ale mala waszka tio nie!!! 8) a jaszczurka :angel: piękniusia a nie potwór! znikam na weekend nie piszcie za dużo bo się zgubię :roll: miłego weekendu Duszko Szara :P Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 [quote name='Poświata']Migrena miewa się dobrze i nadal trzyma :cry: Jaka zawzięta cholera jedna :evil: Quote
Poświata Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 :cry: Upierdliwa jest, już nawet prochów nie łykam, bo nie skutkują :cry: . A jaszczury są śliczne, jutro synciowi pokażę, on jest fanem dinozaurów :P . I miłego długiego weekendu wszystkim życzę. Ja będę robiła za robola i biorę się za remoncik balkonu, tego nieszczęsnego :lol: :roll: . Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Poświata, specjalnie dla takich jak my założyłam topik na offie 8) 8) TUTAJ Quote
anetta Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Widze sie Tajdzi sie dokocila :D Proszemi tu natychmiast powiedziec co to za kotecek. Czy podcza mojej nieobecnosci sa nowo zakoceni jeszcze? :lol: :lol: Co to jest ta migrena? :oops: A jaszczurka jest super, mialam taka w domu :lol: :lol: miauuuuuuuuu Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 [quote name='anetta'] Co to jest ta migrena? :oops: O anetta, w jakiej Ty blogiej nieświadomości żyjesz :o Zazdroszczę! Inaczej się mówi "mieć globusa", a jeszcze inaczej, że po prostu łeb napier... :evilbat: Quote
Poświata Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='anetta'] Co to jest ta migrena? :oops: To specjalnie dla tych szczęśliwców, którzy nie mają pojęcia o czym mowa. Quote
adda Posted April 29, 2005 Author Posted April 29, 2005 Widzę Poświata, że Ty bidulko nawet teoretycznie jesteś przygotowana :roll: Quote
alina71 Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Witam wieczorową porą. Dzisiaj moja siwa kicia była na zabiegu sterylizacji. Leży sobie zamknięta w koszyszku bidulka moja. Weterynarz daj jej większą dawkę narkozy bo nie chciała zasnąć. Mam nadzieję, że spokojnie prześpi noc i rano już będzie jako tako się czuła moja maleńka. Bardzo się o nią martwiłam i nadal niepokoję czy wszystko będzie dobrze. Szew jest taki do środka, plasterek można zdjąć po 24 godzinach i to wszystko. Quote
Poświata Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 alina71 napisał(a):Witam wieczorową porą. Dzisiaj moja siwa kicia była na zabiegu sterylizacji. Leży sobie zamknięta w koszyszku bidulka moja. Łomatko, a Ty dopiero teraz meldujesz. Mam nadzieję, że nie poobgryzałaś wszystkich paznokci z nerwów? Napewno wszystko będzie dobrze, mała sobie odeśpi i dojdzie do siebie szybciej niż się spodziewasz. Może mieć mniejszy apetyt, może mieć biegunkę byle w normie. A po zdjęciu plasterka planujecie kołnierz? Kiedy kontrola? Quote
Recommended Posts