Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='aga1215']Adda a takie tysz posłałaś:

:o Nie, takich nie, ale Ty poślij :D
Chwilunia, ja balkon co prawda mam duzi, ale nie aż tak :roll: .
To nie Kampinos i nie Pieniny, dziękuję już, ale nic więcej mi się nie zmieści :P .

Posted

[quote name='adda']Dobra, dobra, jakoś upchniem 8)

Kto tu na kogo ma polować???
Moje malutkie kotecki na takiego potfora :o ?
Nie wiem, czy się wyraźnie wyraziłam, ale PROSIŁAM O MAŁE CO NIECO. Może jeszcze słonia z żyrafą mi podrzucicie :evilbat: ?

Posted

[quote name='adda']Hi, hi, Poświata, musisz rozbudować sobie balkona :lol:
a takie śliczności byś wyrzuciła niedobra kobito :evilbat: :wink:

MUSISZ rozbudować balkon albo Wojtecki wybuduje Ci domek w Kampinosie :P

Posted

a jak domek to musisz miec jeszce odpowiednia gromadke do tej qtora tu dzis uzbieralas tak jak chcialas i slonia i zyrafe a od firmy gratis lew hahahah

Posted

[quote name='dbsst']a jak domek to musisz miec jeszce odpowiednia gromadke do tej qtora tu dzis uzbieralas tak jak chcialas i slonia i zyrafe a od firmy gratis lew hahahah

ciekawe co powie Wojtecki jak wróci z delegacji i zastanie nieco powiększoną gromadkę :niewiem:

:lol: :lol: :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
ciekawe co powie Wojtecki jak wróci z delegacji i zastanie nieco powiększoną gromadkę :niewiem:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może nie nękajmy już Poświaty, ma migrenę, a jak zobaczy zwierzyniec na balkonie to zawału dostanie :D

Posted

adda napisał(a):
aga1215 napisał(a):
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może nie nękajmy już Poświaty, ma migrenę, a jak zobaczy zwierzyniec na balkonie to zawału dostanie :D

e tam, przeca zwierzaki dobrze na zdrowie robią :P :lol: :lol: :lol:

Posted

Migrenę mam też dzisiaj :evilbat: , a koty strasznie tupią :evilbat:, a
Aga znowu pisze maczkiem :evilbat: .
Balkonu już nie mam wcale :evilbat: , pod ciężarem przysłanych osobliwości się urwał.
Szczególnie ten słoń z żyrafą się przysłużył.
Wojtecki w delegacji nie jest, mam wrażenie że nawet wczoraj poczytał co nieco, bo dziś dziwnie na mnie patrzył. Qrde, co tam jeszcze żeście naprodukowały...... myślenie mnie boli.....
Domek by się przydał, ale tak od ręki to się nie zrobi, Aga kiedyś oferowała opiekę nad Barusiem, jak Wojtecki kiedyś zwątpi, to Aga zaopiekuje się całą piątką :evilbat: .
I to by było narazie tyle. Idę do sypialni, zasłaniam okna, gaszę słońce i może mi ta cholerna migrena przejdzie.
A Wy bądźcie grzeczne :P :D :P .

Posted

To ja moze Loniakową na ten nieszczęsny balkon Beatki dorzucę?:)
a właściwie kikucik po balkoniku ;)
Może gdzieś sie tam pomiedzy sloniami, krokodylami, rybkami, jaszczurkami i inną zwierzyną zmieści ;)

Posted

Mam info w sprawie kotecków - one nie sa u państwa Wypychów, tylko u jednej Pani Kociary w Falenicy :wink: I ponoć jest już po nie kolejka chętnych :multi: Jak ktoś chce, to moge na priw podesłac numer telefonu tej pani.
U państwa Wypychów są za to inne 4 kocie maluszki - takie dachowce, białe w pręgowane łatki. Wczoraj pojechały do lecznicy, bo są słabiutkie, nie wiadomo, czy nie chore :(