dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Poswiata i takie dziwne stworzenia no coz cos sie tu dziwnego dzieje musimy to rozszyfrowac hahaha Quote
Poświata Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Ja bym chciała tamte krzyżyki rozszyfrować :evil: . Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 qrcze takie obgadywanie i sie Poswiata zjawila ;) Swietny profil Dymka to istny potwor ten moj luby ;) Quote
Poświata Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 Wiem kiedy się pojawić :P . A tak na marginesie, to co ten robi u mnie na balkonie. Siedzi i w okno stuka. Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 He he, Poświata, rozszyfruj krzyżyka :D Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='aga1215']Adda a takie tysz posłałaś: :o Nie, takich nie, ale Ty poślij :D Quote
Poświata Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda'][quote name='aga1215']Adda a takie tysz posłałaś: :o Nie, takich nie, ale Ty poślij :D Chwilunia, ja balkon co prawda mam duzi, ale nie aż tak :roll: . To nie Kampinos i nie Pieniny, dziękuję już, ale nic więcej mi się nie zmieści :P . Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 [quote name='Poświata'] dziękuję już, ale nic więcej mi się nie zmieści :P . Dobra, dobra, jakoś upchniem 8) Quote
Poświata Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda']Dobra, dobra, jakoś upchniem 8) Kto tu na kogo ma polować??? Moje malutkie kotecki na takiego potfora :o ? Nie wiem, czy się wyraźnie wyraziłam, ale PROSIŁAM O MAŁE CO NIECO. Może jeszcze słonia z żyrafą mi podrzucicie :evilbat: ? Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 a to ja Twoj balkon dorzuce jeszcze roztancona ekipke coby wam nudno nie bylo ;) Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Hi, hi, Poświata, musisz rozbudować sobie balkona :lol: Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 koniecznie bo chyba nie wyrzucisz krokodylkow no powiedz ze nie wyrzucisz ;) Quote
aga1215 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='adda']Hi, hi, Poświata, musisz rozbudować sobie balkona :lol: a takie śliczności byś wyrzuciła niedobra kobito :evilbat: :wink: MUSISZ rozbudować balkon albo Wojtecki wybuduje Ci domek w Kampinosie :P Quote
dbsst Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 a jak domek to musisz miec jeszce odpowiednia gromadke do tej qtora tu dzis uzbieralas tak jak chcialas i slonia i zyrafe a od firmy gratis lew hahahah Quote
aga1215 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='dbsst']a jak domek to musisz miec jeszce odpowiednia gromadke do tej qtora tu dzis uzbieralas tak jak chcialas i slonia i zyrafe a od firmy gratis lew hahahah ciekawe co powie Wojtecki jak wróci z delegacji i zastanie nieco powiększoną gromadkę :niewiem: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 aga1215 napisał(a):ciekawe co powie Wojtecki jak wróci z delegacji i zastanie nieco powiększoną gromadkę :niewiem: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może nie nękajmy już Poświaty, ma migrenę, a jak zobaczy zwierzyniec na balkonie to zawału dostanie :D Quote
aga1215 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 adda napisał(a):aga1215 napisał(a):ciekawe co powie Wojtecki jak wróci z delegacji i zastanie nieco powiększoną gromadkę :niewiem: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Może nie nękajmy już Poświaty, ma migrenę, a jak zobaczy zwierzyniec na balkonie to zawału dostanie :D e tam, przeca zwierzaki dobrze na zdrowie robią :P :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 aga1215 napisał(a):e tam, przeca zwierzaki dobrze na zdrowie robią :P :lol: :lol: :lol: Taaa... szczególnie takie milusie :roll: Quote
Poświata Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Migrenę mam też dzisiaj :evilbat: , a koty strasznie tupią :evilbat:, a Aga znowu pisze maczkiem :evilbat: . Balkonu już nie mam wcale :evilbat: , pod ciężarem przysłanych osobliwości się urwał. Szczególnie ten słoń z żyrafą się przysłużył. Wojtecki w delegacji nie jest, mam wrażenie że nawet wczoraj poczytał co nieco, bo dziś dziwnie na mnie patrzył. Qrde, co tam jeszcze żeście naprodukowały...... myślenie mnie boli..... Domek by się przydał, ale tak od ręki to się nie zrobi, Aga kiedyś oferowała opiekę nad Barusiem, jak Wojtecki kiedyś zwątpi, to Aga zaopiekuje się całą piątką :evilbat: . I to by było narazie tyle. Idę do sypialni, zasłaniam okna, gaszę słońce i może mi ta cholerna migrena przejdzie. A Wy bądźcie grzeczne :P :D :P . Quote
Sabina1 Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 [quote name='Poświata'] bo dziś dziwnie na mnie patrzył. [size=7] Bo wstał przed wszystkimi i dokładnie sobie balkon obejrzał. Quote
tajdzi Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 To ja moze Loniakową na ten nieszczęsny balkon Beatki dorzucę?:) a właściwie kikucik po balkoniku ;) Może gdzieś sie tam pomiedzy sloniami, krokodylami, rybkami, jaszczurkami i inną zwierzyną zmieści ;) Quote
asher Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Mam info w sprawie kotecków - one nie sa u państwa Wypychów, tylko u jednej Pani Kociary w Falenicy :wink: I ponoć jest już po nie kolejka chętnych :multi: Jak ktoś chce, to moge na priw podesłac numer telefonu tej pani. U państwa Wypychów są za to inne 4 kocie maluszki - takie dachowce, białe w pręgowane łatki. Wczoraj pojechały do lecznicy, bo są słabiutkie, nie wiadomo, czy nie chore :( Quote
Recommended Posts