Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']Ja lubię robótki ręczne. Jak siedzę przed telewizornią to muszę coś z rękami zrobić, czasem dziergam na drutach Kiedyś miałam wenę i nawet kilka swetrów na drutach zrobiłam :roll:

A moje właśnie upolowały palemkę wielkanocną :D - nuuuuuda.
U Addy to dopiero fajnie jest!!!
Jaaasne... podrzucić Twoim kotkom coś fajnego do zabawy? :evilbat:

Posted

[quote name='Patka']Moze nastepnego kotka :wink:

Mój mąż już się na ten temat wyraził:
[quote name='adda'][quote name='Wojtecki']Twoje życzenia jednak przekraczają moją obecną kondycję psychiczną nadszarpniętą pojawieniem się w naszym domu : dwóch (co prawda pięknych :wink: ) ale jednak :snipersm: kotów :evil: :evilbat: w tak krótkim czasie 0X
To "w tak krótkim czasie" dobrze jednak wróży :D Rozumiem, że w dłuższym czasie... :lol:

Posted

[quote name='sabina1']Obejrzałam to cóś pod lupą
:lol: :lol: :lol: Nie wierzę... :lol:

ma łapy, ale w życiu nie widziałam takiej długiej jaszczurki, może to jakaś salamandra/ :lol: :lol: :lol:
No a co ma nie mieć łap :-? One są małe, takie ja wiem... 10 cm?

Posted

[quote name='Poświata']Eeeee tam, jutro kopne się do Addy i przywiozę im zwłoki jaszczura. To się chłopaki ucieszą :P , choć pewnie woleli by sami go uśmiercić :D . Eeee tam, dam Ci żywe, coby chłopaki trochę radości miały :lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Dymcio jak narazie poza domowym żarełkiem skosztował muchę.
A to miałaś na stanie jakąś dziką muchę? :o

Posted

Matko kochana, już po 23ej, a ja nie mogę odejść od tego cholernego komputera, ciągle coś się dzieje okropnie ciekawego, niewyspana chodzę.
Ada przybliżyłam lupę do ekranu słowo h. bo byłam pewna, że to wąż.

Posted

[quote name='sabina1']Ada przybliżyłam lupę do ekranu słowo h. bo byłam pewna, że to wąż. :lol: Ja do węży to chyba bardziej brzydliwa jestem :evil: Takie to to bez nóg... A zaskrońce (to w sumie beznoga jaszczurka, ale pod węża mi pasuje) tysz mom 0X

Posted

Beata ale fajnie masz moje to trudniejsze mają układy, może faktycznie to dlatego, że dwie kotki. Różnica wieku około 2 miesięcy.
Ale czarna dominuje nad siwą bo było widać wczoraj wieczorem jak śpią.
A tu jeszcze druga fotka przed spaniem oglądanie tv.
Leżą u nas w nogach. :)

Sabina dużo czasu tzreba było, żeby one się tak przytulały.
To jeszcze nie miłość to taka fajna znajomość w ich wydaniu, do prawdziwej bliskości chyba daleko. ;)

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata']Dymcio jak narazie poza domowym żarełkiem skosztował muchę. A to miałaś na stanie jakąś dziką muchę? :o
Pojawiła sie jak jaszczur u Ciebie, nie wiem po co. I skończyła podobnie :P .

[quote name='Patka']Luna kocha muchy :D :evilbat:
I nie szkodzą jej? To znaczy że następnym razem mam nie wydzierać Dymkowi muchy z zębów?

[quote name='sabina1']Matko kochana, już po 23ej, a ja nie mogę odejść od tego cholernego komputera, ciągle coś się dzieje okropnie ciekawego, niewyspana chodzę.
To zupełnie tak jak ja :roll: . Tak normalnie to powinnam już od godziny chrapać.

[quote name='adda'][quote name='sabina1']Ada przybliżyłam lupę do ekranu słowo h. bo byłam pewna, że to wąż. :lol: Ja do węży to chyba bardziej brzydliwa jestem :evil: Takie to to bez nóg... A zaskrońce (to w sumie beznoga jaszczurka, ale pod węża mi pasuje) tysz mom 0X
To mogę do Ciebie dzieci na wycieczkę przyrodniczą przywieźć :P ???

[quote name='adda'][quote name='sabina1']Dymcio zeżarł złotą muchę :lol: :lol: :lol: Hrabia... panisko... :P
No wiesz :o ? Mucha jak mucha, Twój Truś to dopiero byle czego nie jada, jaszczurki, zaskrońce, niedługo z Poświatą na dzika zapolują :D :D :D .

Posted

[quote name='Poświata']Pojawiła sie jak jaszczur u Ciebie, nie wiem po co. I skończyła podobnie :P . Masz muchę w marynacie? :o

To mogę do Ciebie dzieci na wycieczkę przyrodniczą przywieźć :P ???
Jasne :D Jak słoneczko świeci, bo wtedy się wylegują :evilbat:
Twój Truś to dopiero byle czego nie jada, jaszczurki, zaskrońce, niedługo z Poświatą na dzika zapolują :D :D :D .
Dzicze to widziałam tylko te, no... odchody, natomiast rysia jak najbardziej, lisy... takie tam... zwierzątka :roll:

Posted

No czuję się nienajlepiej ;), chyba niedoleczyłam anginy.
Paskudna pogoda i samopoczucie.
Ale uwielbiam tą fotkę to sobie ją zmniejszyłam.

Dzięki Adda ale taki widok jest bardzo rzadki.
A Walery ślicznie ziewa. :)

Posted

alina71 napisał(a):
.
To jeszcze nie miłość to taka fajna znajomość w ich wydaniu, do prawdziwej bliskości chyba daleko. ;)

Jak to nie miłość, tak cudnie leżą, jak Brytyjka urosła!

Posted

[quote name='alina71']Beata ale fajnie masz moje to trudniejsze mają układy, może faktycznie to dlatego, że dwie kotki.
Poprostu tak mi się trafiło, przypadek pewnie :P .
Ja wczoraj przyłapałm chłopaków na takim spaniu, ale jak wparowałam z aparatem, to sie towarzystwo zaczęło rozłazić :D ;

Plan pierwszy Baruś, z tyłu doopsko Dymcia.

[quote name='sabina1']Na dziki, to ja Poświatkę wypożyczę na Roztocze, zeszłego roku rozniosły psa razem z budą.
Ale to dopiero jak się głupol mały nauczy, że z dzikiem nie da się pobawić i nie należy go w tyłek podszczypywać :P .