Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Poświata'] a nie będę tam sama ze sobą gadała :lol:
Zastanów się jeszcze... może jednak... :lol:
Może jednak nie.... jeszcze w kaftan mnie zamotają.... no chyba że w ten sposób chcecie się mnie pozbyć

[quote name='Patka']Beatko :D ale sie naczytałam siec mi wyłączyli :-? buu
pozdrowienia dla Wszystkich zakoconych :D
Oj Patka, Patka coś cię za rzadko tu widujemy i wujcia Walerego i Rudą i Li. Co się z Tobą dzieje???

Posted

Poświata napisał(a):
Może jednak nie.... jeszcze w kaftan mnie zamotają.... no chyba że w ten sposób chcecie się mnie pozbyć
Nie chcemy :D

Posted

Czyżby wujcio Walery filofuny wyplatał :P ?
Moje kociambry też uwielbiają ciągać te długachne żyłki, a Dymcio upodobał sobie z wielkim trudem wyplecionego węża. Włazi na półkę i sobie bezczelnie ściąga :roll: :-? .

Posted

Widzisz Poświata to cóś? Takim właśnie czymś dzisiaj bawiły się moje koty :o Teraz to cóś leży nieżywe w spiżarni i nikt nie ma ochoty tam wejść 0X
Poświata, masz aniołki!!! :angel:

Posted

Wampir no wiecie marzenie dentysty :lol:
Do Was Beatko tez ta moda dotarła? moje koty preferuja pojedyńcze żyłki :D a po zabawie "ciachają" je ząbkami na kawłki :wink:
krótki filmik :)
jak dobrze

ale może byc lepiej chyba sobie ...

... ziewnę

nadrobiła zaległości chyba ... ;)

Posted

asher napisał(a):
:smhair2:
A po co to coś leży w spiżarni? :o I co to jest? Żmija??? :o
To coś to jest jaszczurka, a leży w spiżarni, bo ją tam machnął Truskawek 0X I teraz nie ma chętnego, coby usunął zwłoki :evil:

Posted

[quote name='Poświata']:o :o :o
A czy Ty aby napewno mieszkasz pod Warszawą??? Tak, w Puszczy Kampinoskiej :roll:

A w spiżarni czemu leży, szykujesz jakąś egzotyczną potrawę???
Kruszeje :lol:

Posted

Patka napisał(a):
nadrobiła zaległości chyba ... ;)

Troszeczkę :P , prosim o więcej :P .
A moda owszem dotarła, dzieci mają "całą szafę" żyłek.
A teraz muszę je nauczyć pleść różne cudeńka.
Bo dawno, dawno temu, jak ja byłam w wieku Konrada też takie się robiło, tylko nazywało to się pewnie inaczej :D :D :D .
A i sama muszę przypomnieć sobie różne kombinacje.

Posted

Biedna Beatko, ale te plecionki uspakajają :wink: a macie takie z brokatem i złotymi sznureczkami w srodku :wink:
Widze ze chłopcy powoli sie zakochuja w sobie :wink:

Posted

adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
:o :o :o
A czy Ty aby napewno mieszkasz pod Warszawą???
Tak, w Puszczy Kampinoskiej :roll:

No tak to wszystko wyjaśnia. A czy aby to to nie było pod ochroną?
adda napisał(a):
Poświata napisał(a):
A w spiżarni czemu leży, szykujesz jakąś egzotyczną potrawę???
Kruszeje :lol:

Mam nadzieję, że w spiżarni masz chłodek, bo jak nie, to niedługo będziesz miała smrodek :-? :wink: . No chyba że zdąży wcześniej skruszeć....

Posted

[quote name='Poświata'] A czy aby to to nie było pod ochroną? Nie sądzę... i po kiego mi do chałupy wlazło??? :evil:

Mam nadzieję, że w spiżarni masz chłodek, bo jak nie, to niedługo będziesz miała smrodek :-? :wink: . No chyba że zdąży wcześniej skruszeć....
Mam nadzieję, że TZ ruszy tyłek i usunie to cóś :evilbat: Ale właśnie poszedł spać, musi poczekać do jutra...

Posted

[quote name='Patka']Biedna Beatko, ale te plecionki uspakajają :wink: a macie takie z brokatem i złotymi sznureczkami w srodku :wink:
Widze ze chłopcy powoli sie zakochuja w sobie :wink:
Ja lubię robótki ręczne. Jak siedzę przed telewizornią to muszę coś z rękami zrobić, czasem dziergam na drutach, a czasem dziergam filofuny.
Mamy takie z brokatem, a ze sznureczkiem nie. A moja siostrzenica miała takie z koralikami w środku. Dopóki się dzieciarnia nie nauczy to niech psują takie zwykłe :D .
A chłopaki to nie powoli, ale już zakochani i to od dawna. Zachowują się jakby od zawsze byli razem :P . Łażą za sobą jak cienie i tylko patrzą coby tu zmalować.

[quote name='adda'][quote name='Poświata'] A czy aby to to nie było pod ochroną? Nie sądzę... i po kiego mi do chałupy wlazło??? :evil:

Przyszło sobie biedactwo w gości....
A moje właśnie upolowały palemkę wielkanocną :D - nuuuuuda.
U Addy to dopiero fajnie jest!!!