malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 [quote name='Poświata']Kto chce zaopiekować się maluszkiem??? Albo pomóc w utrzymaniu??? :iloveyou: :lilangel: kochaniusie maluszki ja kcem wszystkie :( Quote
adda Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a): :iloveyou: :lilangel: kochaniusie maluszki ja kcem wszystkie :( Bo byś już mogła ten dom skończyć... 8) Quote
tajdzi Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a): :iloveyou: :lilangel: kochaniusie maluszki ja kcem wszystkie :( Bo byś już mogła ten dom skończyć... 8) i się odczulić 8) Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 tajdzi napisał(a):adda napisał(a):malawaszka napisał(a): :iloveyou: :lilangel: kochaniusie maluszki ja kcem wszystkie :( Bo byś już mogła ten dom skończyć... 8) i się odczulić 8) no mogłabym skończyć jak jakoś zzacząć nie mozemy :-? :evil: Quote
adda Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a):no mogłabym skończyć jak jakoś zzacząć nie mozemy :-? :evil: A kotki czekają... :roll: Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no mogłabym skończyć jak jakoś zzacząć nie mozemy :-? :evil: A kotki czekają... :roll: qrde wiem :( kotki czekają pieski czekają, wszyscy czekają na ten dom :( Quote
adda Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 [quote name='malawaszka']qrde wiem :( kotki czekają pieski czekają, wszyscy czekają na ten dom :( To budujta malawaszka, budujta 8) Quote
szaraduszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a): qrde wiem :( kotki czekają pieski czekają, wszyscy czekają na ten dom :( W końcu się uda! Ja przez lata słyszłam od rodziców: "Kiedyś wyprowadzimy się na wieś". Od czasu do czasu jeździliśmy, coś oglądaliśmy... nie wierzyłam, że to się zdarzy... Pewnego dnia temat wrócił... w domu pojawiły się gazety z ogłoszeniami... pojechaliśmy na wycieczkę... "trochę daleko ale zajedziemy"... zajechaliśmy i wiedzieliśmy, że to jest to! I w ten sposób jakieś 2,5 roku mamy dom! A zwierzyniec to już jakoś tak sam :roll: się wprowadził :lol: (malawaszce do adopcji znajdźcie jakiegoś białego koteczka, bo one mniej uczulają) Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 szaraduszka napisał(a):(malawaszce do adopcji znajdźcie jakiegoś białego koteczka, bo one mniej uczulają) ja też o tym słyszałam, ale nie wiem czy to prawda, a najgorsze jest to, że mam większosć ubrań czarnych a tu białego kotecka mi każą szukać :lol: Quote
szaraduszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Ano, prawda. Badania były robione na ten temat. Ja też wolę czarne kotecki od białych :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 a ja najbardziej lubię takie jak ta trójeczka wyżej co szuka domków - to moje wymarzone :roll: Quote
adda Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a): najgorsze jest to, że mam większosć ubrań czarnych a tu białego kotecka mi każą szukać :lol: Zmienisz garderobę najwyżej... :roll: Ja z powodu swoich rudzielców zmieniłam :D Quote
Poświata Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a):a ja najbardziej lubię takie jak ta trójeczka wyżej co szuka domków - to moje wymarzone :roll: Oj tak, ta trójeczka niemowlaków co szuka domku jest przecudnej urody. Komu kotecka, komu??? Ja nie mogę :( , mój mąż już wypowiedział się na forum....... :( Quote
Myszka.xww Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 malawaszka napisał(a):szaraduszka napisał(a):(malawaszce do adopcji znajdźcie jakiegoś białego koteczka, bo one mniej uczulają) ja też o tym słyszałam, ale nie wiem czy to prawda, a najgorsze jest to, że mam większosć ubrań czarnych a tu białego kotecka mi każą szukać :lol: Uczulaja tak samo. Roznica moze byc osobnicza. Mnie na przyklad moje wlasne nie uczulaja, obce czasami tak. Niezaleznie od rasy i koloru futra ;) Quote
alina71 Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 Życzę wszystkim niezakoconym by takie maleństwa zamieszkały w ich domu, im więcej tym weselej. Ja rok temu też nie myślałam o kocie a teraz też mam dwa i takie widoki. Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 ależ przytulańsko :angel: świetnie :P kiedyś moja Lunka spała z kociczką mojej siostry - niestety Maja już za tęczowym mostem :( ale to była wielka miłość boziu jak one szalały razem pięknie Quote
Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A ja Wam pokażę Kubę. Kociaka rodziców TZ-ta. Niestety Kuba już nie żyje :cry: Ale to był naprawdę słodki kociak :) Quote
Poświata Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 UWAGA, UWAGA pierwsze zdjęcia całej trójki :P !!! Quote
Poświata Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 [quote name='Katerinas']A ja Wam pokażę Kubę. Kociaka rodziców TZ-ta. Niestety Kuba już nie żyje :cry: Ale to był naprawdę słodki kociak :) A ja wam pokażę następne wcielenie Kuby. to jest kotka norewska OFKA MAKARANTA*PL z hodowli po sąsiedzku :D : :P :D :P Quote
tajdzi Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 A ja już się trzęsę bo sie doczekać Marcela nie mogę :cry: A to jeszcze miesiąc :( buuuuuu A Lonia po poniedziałkowym zatrzyku taka osowiała bidulka Ale ranka zagojona, została mała blizenka :) Taka różowiutka. A dziś rano spała ze mną pod kołdrą ;) Przyszła się przytulić, bo jej powiedziałam, że mi bardzo zimno jest :) Quote
Katerinas Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Poświata napisał(a):A ja wam pokażę następne wcielenie Kuby. to jest kotka norewska OFKA MAKARANTA*PL z hodowli po sąsiedzku :D : :lol: no prawie Kubuś :lol: Quote
asher Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 Buuuu, te małe znajdki takie cudne, a ja nie mogę mieć kotecka :cry: Tyle mojego, że je jutro wymiziam i wycałuję. Moge też wymiziać je i wycałować w waszym imieniu, chcecie? :D Quote
malawaszka Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 jesuuu asher ode mnie ode mnie wycałuj i wyściskaj :angel: Beatko widzę że Poświata mocno zainteresowana jest kociambrami :klacz: Quote
adda Posted April 27, 2005 Author Posted April 27, 2005 asher napisał(a): Moge też wymiziać je i wycałować w waszym imieniu, chcecie? :D Zapisuję się 8) Quote
Poświata Posted April 27, 2005 Posted April 27, 2005 asher napisał(a):Buuuu, te małe znajdki takie cudne, a ja nie mogę mieć kotecka :cry: Tyle mojego, że je jutro wymiziam i wycałuję. Moge też wymiziać je i wycałować w waszym imieniu, chcecie? :D Czy ja dobrze rozumiem??? Będziesz u tych trojaczków, których zdjęcie wstawiłam??? Boszeee, wymiziaj je ode mnie i wypytaj pani o wszystko, wszyściutko. Chetnie poszłabym z Tobą, ale jutro popołudnie mam strasznie zawalone, łącznie z kontrolą u weta, bo już obaj kichają :( :roll: . Quote
Recommended Posts