aga1215 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 sabina1 napisał(a):Mnie się podoba najbardziej: Lonia z łapka na drapaku. Pies i nevuś en face. albo nevuś w szaliczku :P Quote
Poświata Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 aga1215 napisał(a): albo nevuś w szaliczku :P To nie szaliczek, tylko duże łapsko Tajdzi małżonka, co tylko świadczy o tym jaki kotecek jest maluśki :P . Quote
adda Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Poświata napisał(a): co tylko świadczy o tym jaki kotecek jest maluśki :P . Albo małżonek wielgachny :D Quote
aga1215 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'] albo nevuś w szaliczku :P To nie szaliczek, tylko duże łapsko Tajdzi małżonka, co tylko świadczy o tym jaki kotecek jest maluśki :P . OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooo hi, hi - takie cuś znalazłam http://www.miau.pl/wystawy/41/index.php?u=1/19&m=1&t= Quote
Patka Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Mnie także podoba sie ten, który aktualnie masz :D i jak Ci sie podobało TO czy juz kiedyś widziałaś?? Quote
aga1215 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 do znawców kocich ras - co to za cudo: http://www.miau.pl/wystawy/41/index.php?u=1/32&m=1&t= Quote
Poświata Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Jak dla mnie to jest syberyjczyk, ale aż takim znawcą nie jestem :lol: . Quote
adda Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 A dla mnie, również laika, jest to charyzmatyczny potwór :D Quote
Poświata Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Tajdzi zobacz co znalazłam tam gdzie buszowała Aga :P Mysza z Migdałem, który dostał taki piękny puchar. Dla niewtajemniczonych to kot domowy zwyciężca wystawy 2-3.IV w swojej klasie :D :D :D Quote
Myszka.xww Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='szaraduszka']Myszka, dziękuję za odpowiedź. [quote name='Myszka.xww'] Mam kastrata i teraz świeżo sterylizowane kotki. Dostają normalne jedzonko, nie przestawiliśmy się na te po kastracji. A byla potrzeba? Tyja? Choruja na cos? Nie tyją, dużo biegają, łowią myszki i dobrze wyglądają... dlatego właśnie pytałam o szczawiany i fosforany, bo moje kociambry na zdrowe wyglądają a też słyszłam, że powinny zmienić karmę. No, jesli wygladaja na zdrowe, to daj im boziu zdrowko :lol: Dla pewnosci mozesz raz na rok walnac im badanie krwi - nie jest drogie, a bedziesz miec szczawiany i fosforany pod kontrola ;) A Mysza i Migdal sa z miau.pl :wink: Jak dobrze pojdzie, to Mamutka tyz wystawimy na poczatku czerwca. Juzesmy sie zarejestrowali w SHKRP :evilbat: Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Myszka.xww'] A Mysza i Migdal sa z miau.pl :wink: Jak dobrze pojdzie, to Mamutka tyz wystawimy na poczatku czerwca. Juzesmy sie zarejestrowali w SHKRP :evilbat: To fajnie!!! Tylko że ja pewnie tego nie zobaczę, bo wystawiać się będziecie u siebie??? Ale zamawiam fotki!!! A ja też coraz intensywniej myślę, czy się nie odważyć, tylko Dymek dzikus się zrobił, a Baruś musi trochę zmężnieć. Ale kto wie, może przy najbliższej warszawskiej..... Myszka możesz przekalkować dalsze perypetie Merci, niech się dziewczyny obśmieją :P . Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Kochane moje :) To nie łapka TZa na nevku, tylko chodowczyni. Koteczki mają teraz 4 tygodnie i 5 dni i są ciupeńkie :) Ledwo nad ziemię sięgają ;) Filmik extra :D to mój ulubiony :) mam go na pulpicie i jak jestem bardzo zmęczona albo zła to go sobie puszczam ;) Beatko, tego od Ciebie nie mogę otworzyć :( wymaga czegoś, czego nie mam :( A ten czarnulek, to nie jest przypadkiem MCO? bo na SIB ma takie ...trochę duże ciałko ;) Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='tajdzi'] A ten czarnulek, to nie jest przypadkiem MCO? bo na SIB ma takie ...trochę duże ciałko ;) SIBy też potrafią być duże :P . Jak dla mnie to ma za okrągły łepek i brak pędzelków na uszach, MCO odpada. Ale może byc norweg - długi pysio i piekna kryza :D . Zgaduj - zgadula; kto co obstawia??? Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Ja już się z Tobą nie bawię w obstawianie :evilbat: :lol: Quote
musia Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 A w nawiązaniu do podpisu Patki - Walerego Czyż nie podobny?? to Mario z Palucha Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Na stronie Palucha napisane jest, że to pers. :hmmmm: jakoś mi nie wygląda. Nie toleruje innych kotów, dla ludzi łaskawy... Kto chce koteczka podobnego do wujcia Walerego??? tajdzi napisał(a):Ja już się z Tobą nie bawię w obstawianie :evilbat: :lol: Dlaczego :o :o :o ? Nie bądź taka, pobaw się ze mną :cry: . Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 To na pewno nie jest pers. One mają morduchny lekko spłaszczone - on wygląda raczej na SIBka... Ale dla mnie już wszystkie na SIBki wyglądają ;) Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Beatko, halo, halo: zobacz: oddam w dobre ręce Oddam pieknego kotka w dobre ręce,rudy, rasowy, norweski, wykastrowany,bardzo przyjazny, roczny. Dzieci maja alergie na kocia sierść lucyna kwidzyn I co ty na to?? 8) Quote
Poświata Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Zapytaj się mojego męża :-? , bo ja bym wzięłą zaraz natychmiast :P . Marzenie moje..... Tylko gdzie ja się podzieję z dwójką dzieci i trzema kotami :cry: ??? Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Pokazać Wam coś? To mama i tata Marcela :) Marcel ma spore szanse odziedziczyć urodę po mamie :) Nie wiedziałam, ze Marcel tak za mamą łazi wszędzie ;) I z resztą rodzeństwa No i mój Marcyś :angel: Quote
alina71 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 A jak się wstawia fotki do podpisu teżbym chciała miec takie zdjęcia. Quote
tajdzi Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 w profilu masz opcję podpisu - tak samo wstawiasz zdjecie gdzieś na serwer a w profilu robisz i już Tylko zdjęcie musi być odpowiednio małe Quote
Recommended Posts