Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szaraduszka']Myszka, dziękuję za odpowiedź.
[quote name='Myszka.xww']

Mam kastrata i teraz świeżo sterylizowane kotki. Dostają normalne jedzonko, nie przestawiliśmy się na te po kastracji.
A byla potrzeba? Tyja? Choruja na cos?

Nie tyją, dużo biegają, łowią myszki i dobrze wyglądają... dlatego właśnie pytałam o szczawiany i fosforany, bo moje kociambry na zdrowe wyglądają a też słyszłam, że powinny zmienić karmę.

No, jesli wygladaja na zdrowe, to daj im boziu zdrowko :lol:
Dla pewnosci mozesz raz na rok walnac im badanie krwi - nie jest drogie, a bedziesz miec szczawiany i fosforany pod kontrola ;)

A Mysza i Migdal sa z miau.pl :wink:
Jak dobrze pojdzie, to Mamutka tyz wystawimy na poczatku czerwca. Juzesmy sie zarejestrowali w SHKRP :evilbat:

Posted

[quote name='Myszka.xww']
A Mysza i Migdal sa z miau.pl :wink:
Jak dobrze pojdzie, to Mamutka tyz wystawimy na poczatku czerwca. Juzesmy sie zarejestrowali w SHKRP :evilbat:

To fajnie!!! Tylko że ja pewnie tego nie zobaczę, bo wystawiać się będziecie u siebie??? Ale zamawiam fotki!!!
A ja też coraz intensywniej myślę, czy się nie odważyć, tylko Dymek dzikus się zrobił, a Baruś musi trochę zmężnieć. Ale kto wie, może przy najbliższej warszawskiej.....

Myszka możesz przekalkować dalsze perypetie Merci, niech się dziewczyny obśmieją :P .

Posted

Kochane moje :)
To nie łapka TZa na nevku, tylko chodowczyni. Koteczki mają teraz 4 tygodnie i 5 dni i są ciupeńkie :) Ledwo nad ziemię sięgają ;)

Filmik extra :D to mój ulubiony :) mam go na pulpicie i jak jestem bardzo zmęczona albo zła to go sobie puszczam ;)

Beatko, tego od Ciebie nie mogę otworzyć :( wymaga czegoś, czego nie mam :(

A ten czarnulek, to nie jest przypadkiem MCO? bo na SIB ma takie ...trochę duże ciałko ;)

Posted

[quote name='tajdzi']
A ten czarnulek, to nie jest przypadkiem MCO? bo na SIB ma takie ...trochę duże ciałko ;)

SIBy też potrafią być duże :P . Jak dla mnie to ma za okrągły łepek i brak pędzelków na uszach, MCO odpada. Ale może byc norweg - długi pysio i piekna kryza :D .
Zgaduj - zgadula; kto co obstawia???

Posted

Na stronie Palucha napisane jest, że to pers.
:hmmmm: jakoś mi nie wygląda.
Nie toleruje innych kotów, dla ludzi łaskawy...
Kto chce koteczka podobnego do wujcia Walerego???

tajdzi napisał(a):
Ja już się z Tobą nie bawię w obstawianie :evilbat: :lol:
Dlaczego :o :o :o ? Nie bądź taka, pobaw się ze mną :cry: .

Posted

Beatko, halo, halo:
zobacz:

oddam w dobre ręce
Oddam pieknego kotka w dobre ręce,rudy, rasowy, norweski, wykastrowany,bardzo przyjazny, roczny. Dzieci maja alergie na kocia sierść
lucyna
kwidzyn

I co ty na to?? 8)

Posted

Pokazać Wam coś?

To mama i tata Marcela :) Marcel ma spore szanse odziedziczyć urodę po mamie :)

Nie wiedziałam, ze Marcel tak za mamą łazi wszędzie ;)

I z resztą rodzeństwa

No i mój Marcyś

:angel: