Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='Patka'] Beatko dostalas na maila grubą przesyłkę :D :o Nic nie mam w skrzynce :o I raz jeszcze AMADEUS, ciekawe czy Barek będzie chociaż odrobine taki jak on? 1; 2; 3; 4 :P :D :P Cudny, prawda??? Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Taaaa, i 12 kg żywego kota :P :P :P . Za parę lat Baruś też taki duzi i męski będzie :D . Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Poświatko A to miejsce na dole w podpisie - jedno "prawie" puste....to dla kogo tak dzielnie trzymasz? ;) 8) Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Dla rudzielca........ kiedyś.......... może....... A co Ty jeszcze nie poszłaś do koteczków??? Masz już jakieś pojęcie o umowie??? Quote
adda Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Poświata napisał(a):Dla rudzielca........ kiedyś.......... może....... Chcesz Truskawka? :o Trochę ogłady się wieśniakowi przyda, pomieszkałby w mieście to od razu przestałby się szlajać :roll: Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Poświata napisał(a):Dla rudzielca........ kiedyś.......... może....... A co Ty jeszcze nie poszłaś do koteczków??? Masz już jakieś pojęcie o umowie??? Poproszę panią o kopię umowy do wglądu, jak już sie na miejscu zdecydujemy na koteczka... Dam znajomym kociarom... a do koteczka idę po pracy :) na 19 :) Do Loniakowej musze jeszcze pojechać nakarmić, utulić, wygłaskać :) Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 [quote name='adda'] Chcesz Truskawka? :o Trochę ogłady się wieśniakowi przyda, pomieszkałby w mieście to od razu przestałby się szlajać :roll: Dawaj kota na salony, wygładzimy go trochę. A jak dostanie się w łapki moich chłopców to i futra na lato będzie miał trochę mniej (Dymkowe ciągle fruwa w powietrzu :roll: ). A propo salonów. Ruda piękność z hodowli norwegów po sąsiedzku brała ostatnio udział w reklamie: Mała gwiazda :P :P :P . Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 tajdzi napisał(a): Poproszę panią o kopię umowy do wglądu, jak już sie na miejscu zdecydujemy na koteczka... Dam znajomym kociarom... A jak będzie chciała zaliczkę? Bo na to też musicie być przygotowani. Dopóki nie wpłacicie zaliczki kot nie będzie dla Was zarezerwowany. Dopiero umowa wstępna i zaliczka daje gwarancję, że nikt Wam kota nie podkupi, i jest on zarezerwowany dla Was. Quote
szaraduszka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Zgadza się :evil: Jak kupowałam azjatę, to hodowczyni mówiła, że jest zarezerwowany ale nie wpłacono zaliczki więc można go kupić i kupiliśmy... to był z Jej strony trochę wredny argument na podbijanie ceny. Psy podzieliła na tańsze i droższe. Tańsze można było na raty itp. a droższe, bo niby wystawowe, tylko za gotówkę, bo są inni chętni. Koci hodowcy też mogą końbinować :-? Quote
Teba Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 a ja dodam pare fotek mojej Matyldy :D tak jak pisalam w poprzednim poscie matylda bardzo dobrze dogaduje sie z moja sunia ktora ostatnio dostala nowe poslanko. Pies spi na poslanku w nocy, kot w dzien, czasem spia razem :D a tu juz razem Quote
aga1215 Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Mańka uznała, że gniazda należy pilnować :P . Najlepiej widać z dachu: Quote
adda Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 O ja!!! Matylda - mój ulubiony typ kotka :angel: :angel: :angel: Quote
adda Posted April 19, 2005 Author Posted April 19, 2005 Poświata napisał(a):Dawaj kota na salony, wygładzimy go trochę. A jak dostanie się w łapki moich chłopców to i futra na lato będzie miał trochę mniej (Dymkowe ciągle fruwa w powietrzu :roll: ). Trusiu jest bardzo i nad wyraz ugodowy i spokojny. Wszystko przyjmuje z filozoficznym spokojem. Nic go nie zdziwi. Nic go nie zdenerwuje. To jak? Bierzesz? :D Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 A ja dziś byłam u koteczków :) I wybraliśmy z mężem Takiego jednego Mamy zdjecia... Chcecie? 8) Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 CHCEMY!!! Adda biorę :P , a Tobie serce nie pęknie :o ? Quote
Patka Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 nie nie chcemy tylko tak sie ciągle wypytujemy :evilbat: :wink: dawaj maleńka :D Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No dobra.. Słuchajcie Pojechaliśmy...i zastaliśmy 4 cudeńka, jedno piękniejsze od drugiego. Dziewczynka, którą rezerwowaliśmy okazała się być puchatym grubaskiem presłodkim i przekochanym. Oto ona: ale... zakochaliśmy sie w tym Maluszek podszedl do nas...przywitał się najmniejszy z miotu ale przekochany I tak oto Lonia będzie miała braciszka Marcela :) (imię od razu zapodal mój TZ jak go zobaczył). I wykrakałaś Beatko... Będzie facet :) Jak wam się podoba? 8) Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 No widzisz, że nie warto się zapierać :P . Marcel jest prześliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ma białe skarpeteczki, cudeńko. A jak pani hodowczyni w kontakcie bezpośrednim??? Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Tajdzi a mamą jest Bona??? Widzieliście ją??? To ona??? Kiedy bierzecie malucha do domu??? Quote
tajdzi Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Poświata napisał(a):No widzisz, że nie warto się zapierać :P . Marcel jest prześliczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ma białe skarpeteczki, cudeńko. A jak pani hodowczyni w kontakcie bezpośrednim??? No właśnie :) zresztą wybadalam sytuację: - chłopak z dziewczyną potrafią się lepiej dogadać niż dwie dziewczynki, bo jedna zazdrosna o drugą może się robić złośliwa... A chodowczyni przemiła. Kocha te zwierzaki i dba o nie...mają świetne warunki! Marcel jako jedyny z miotu podobny jest do mamy - jasnej koteczki z beżowymi znaczeniami. Ojciec to dorodny kocur, prawie cały czekoladowy... A ja chorowałam na takiego jasnego z beżowo-czekoladowymi znaczeniami... Zobaczymy co z Marcela wyrosnie ;) Na razie Pani będzie go wołać "Marcel" i tulić, żeby był pieszczoszek :) Quote
Poświata Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Mimi jest przepiękna, ma kapitalne umaszczenie pysia. Takiego nie widzialam jeszcze. Marcel ma szanse po mamusi odziedziczyć urodę. No to za Marcela :drinking: :drinking: :drinking: i w prezenciku od cioci Poświaty podpisik, taki na szybko :lol: . Quote
Recommended Posts