Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tajdzi']
Poświatko: Przepraszam, nie dałam rady na kocią wystawę

Tajdzi nie ma sprawy, są rzeczy ważne i ważniejsze :P . Jeszcze nie jedną wystawę pewnie zaliczymy i to nie tylko jako oglądaczki :D :D :D .

Myszko trzymam kciuki za nowy domek dla Mercedes. Ja się dokociłam dwa tygodnie temu, ale popytam, poreklamuję.

Zdjęcia wszystkich brudasków i czyścioszków, ganiających po trawce i śpiących na kapciach pancia są SŁODKIE. Jak znajdę chwilę czasu to jutro wstawię parę fotek z wystawy.

Sabina o mało co, a bym chyba wróciła z wystawy z kotem :wink: - czteromiesięczna kicia abisyńska, normalne cudeńko - na szczęście dla mnie nie była na sprzedaż.

Posted

[quote name='dbsst']
To jest cudne, zachwycony światem kot leży, a świeża zielona trawa odbija się w jego oczach.
Poświatko - szkoda bardzo, już obejrzałam sobie abisyńskie kotki w internecie, są jak tajemnicze posążki, śmigała by sobie taka Smukła Puma miedzy Twoimi lewkami. Ruda abisynka - miodzio :lol:

Posted

[quote name='sabina1']
Poświatko - szkoda bardzo, już obejrzałam sobie abisyńskie kotki w internecie, są jak tajemnicze posążki, śmigała by sobie taka Smukła Puma miedzy Twoimi lewkami. Ruda abisynka - miodzio :lol:

No zobaczcie, czy ona nie jest przesłodka :P ?

W wieku mniej więcej Barego, a taka trzy razy mniejsza i drobniejsza :D .

Aga rób zdjęcia, rób bo mam niedosyt Twojego zwierzyńca. I wektora poproszę tak w pozie stójki uchwycić, to jest widok.... :P

Posted

[quote name='Poświata'][quote name='sabina1']

No zobaczcie, czy ona nie jest przesłodka :P ?

W wieku mniej więcej Barego, a taka trzy razy mniejsza i drobniejsza :D .

Aga rób zdjęcia, rób bo mam niedosyt Twojego zwierzyńca. I wektora poproszę tak w pozie stójki uchwycić, to jest widok.... :P
dzięki :oops:
dopadłam lepszego aparatu :P -walczę z HTML-em :evilbat:
Super abisynka - wprawdzie kotki są zawsze mniejsze, ale aż tak :o
Ale gdyby Barek był zbyt duży... :wink: :P

Posted

A dziś Lonię znalazłam na ukochanym drapaku, który dzielnie przenieśliśmy do innego pokoju i zamknęliśmy...Drapak ma 2,5 metra wysokości, a na samej górze jest hamaczek - ulubione miejsce Loniakowej...
Nie muszę dodawać chyba gdzie dokładnie na drapaczku leżała? :wink:
Oj. ale się cieszę, że mała dochodzi do siebie :)

A do tego...
Jutro jadę do Filci :)Maluszki mają 4 tygodnie i można już je pooglądać :)
Trzymajcie kciuki :)

Posted

[quote name='tajdzi']A dziś Lonię znalazłam na ukochanym drapaku, który dzielnie przenieśliśmy do innego pokoju i zamknęliśmy...Drapak ma 2,5 metra wysokości, a na samej górze jest hamaczek - ulubione miejsce Loniakowej...
Nie muszę dodawać chyba gdzie dokładnie na drapaczku leżała? :wink:
Oj. ale się cieszę, że mała dochodzi do siebie :)

A do tego...

brawo Lonia :klacz:
jak ona weszła do zamknietego pokoju :o
:kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

tajdzi napisał(a):

Trzymamy. Może jakieś zdjątka przywieziesz???
A Lonia dzielna panienka. Zresztą wiadomo było, że taka piękność sobie poradzi. :D Pewnie weta oczarowała tak, że się wyjątkowo starał...

Posted

Ja się chyba zaraz rozchoruję... ta abisynka jest... brak mi słów...
:angel: :angel: :angel:

Ale ja mam już 4 koty i więcej nie mogę :cry: a już na pewno nie rasowca :evil: Miałam w planach burmę (lub rozważane: abisyński, rosyjski niebieski)... ale w tym czasie znaleźliśmy Małą Mi i Pinka... ot życie 0X

Mały, krótkowłosy rasowiec to moje marzenie. Spełnię je pewnego dnia... ale jak widzę takie zdjęcia... czas się strasznie dłuży...

Posted

[quote name='aga1215']
Super abisynka - wprawdzie kotki są zawsze mniejsze, ale aż tak :o
Ale gdyby Barek był zbyt duży... :wink: :P
.......i przerósł nam mieszkanie :D .
Wiem, wiem dobra kobieto, że na Ciebie mogę liczyć.

[quote name='tajdzi']
A do tego...
:angel: :angel: :angel: Suuuuuuuper. Czekamy na relację i zdjęcia, może pani pozwoli Ci zrobić, albo podeśle do Ciebie jakieś swoje???

Wczoraj na wystawie były malutkie nevki :D

I pomyśleć, że Dymcio był kiedyś taki malutki :P , ja już tego nie pamiętam :-? .

Posted

[quote name='aga1215']

[size=7]jak ona weszła do zamknietego pokoju :o

No właśnie pojęcia nie mam :)
Ale prawdopodobnie "same" się otworzyły ;)

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='aga1215']

[size=7]jak ona weszła do zamknietego pokoju :o

No właśnie pojęcia nie mam :)
Ale prawdopodobnie "same" się otworzyły ;)

to Lonia już jest w formie, skoro "same" drzwi się otwierają :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ta koteczka jest rzeczywiście cudowna :angel: :angel:

Wy nie pokazujcie więcej fotek takich bóstw bo ja już zachorowałam na co najmniej 5 ras :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='souris']Ta koteczka jest rzeczywiście cudowna :angel: :angel:

Wy nie pokazujcie więcej fotek takich bóstw bo ja już zachorowałam na co najmniej 5 ras :lol: :lol: :lol:

Souris - a moja "ulicznica środkowoeuropejska " nie jest słodka :(
przybłęda prosto z ulicy, przygarnął ją mój poprzedni psiak, Bubi ...

prawą łapkę ma w pogotowiu, dla obrony przed Wektorem :wink: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Aga nie martw sie Souris co chwila kogos zdradza :wink: ake ja jestem wierna cudna :loveu:

dzięki :calus:

co masz w podpisie??? - bo mi się nie otwarło :(

Posted

no to i ja przedstawie moje kotki i krotko o nich opowiem :D

to jest Matylda- moja koteczka znaleziona w srodku zimy w drewnianym zabitym gwozdziami pudle- koledzy rozwalili pudlo a ja wzielam kruszynke do domu. oto jej zdjecie po kapieli (niestety przeokropnie smierdziala i trzeba bylo ja wykapac)

teraz nadal jest kruszynka jest bardzo chudziutka i ma krociutkie lapki, a jak sie ja wezmie na kolana i drapie to przestaje polykac sliczne :/ ale jest bardzo kochaniutka. tylko jak kogos nie lubi to sika mu na ubrania (preferuje kurtki) teraz ma juz 7 lat i wyglada tak:

drugi kot ktorego mam w domu rowniez jest znajda i stanowczo jest to kot mojej mamy. zawsze jak moja Matisia sie gdzies polozy to on do niej podchodzi i ja wygryza- wtedy podbiega moj piesek i Bolek dostaje becki :D

i na zakonczenie najwiekszy kot jakiego w zyciu widzialam z najwredniejszym kotem (juz doroslym) jakiego w zyciu widzialam- czyli koty moich sasiadow

Posted

Patka napisał(a):
Nie? buuu a tak sie postarałam i Walerego fajnie zrobiłam :-?

Fajnie, fajnie - długo się zastanawiałam co to jest zanim stwierdziłam, że to przecież mój ulubieniec :D
Ależ te koty potrafią się zmieniać :hmmmm:

Posted

Patka napisał(a):
Nie? buuu a tak sie postarałam i Walerego fajnie zrobiłam :-?

to Walery :o :o :o :smhair2: :shock:

coś Ty mu zrobiła???? bidulek :bigcry:

a tak w ogóle to SUPER :klacz: