Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Poczekam grzecznie może cos spadnie na podłogę: No daj trochę – zobacz jak ładnie proszę: Eeeee, sięgnę trochę wyżej: Noo, wreszcie się doczekałem: Spróbuję jeszcze raz: Quote
dbsst Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 jak tak patrze na wasze kotki to tez bym chciala kotka :D Quote
pepsi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 zadręczajcie mnie dłużej tymi zdjęciami, jesteście bez serca :wink: ........... Dymek jest przemniamniuśny czyli dla mnie ósmy cud świata :D :wink: :D Czy Dymek jest kotem rodowodowym??? drapanko za uchem dla Dymka :kociak: Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Podręczę Cie jeszcze trochę. Najpiekniejsze koty syberyjskie mozna sobie pooglądać na stronie Klubowej Dymcio jest bez papierów. A tu "Dymkowe" syberyjczyki z całego świata :P wystawa Wrocław 4-5.IX.br wystawa Warszawa tydzień później siostryAgnes i Ambra z polskiej hodowli włoska kotka Jessenija Sonik MILENKAYA MASHA of Méda-Garden z hodowli węgierskiej Angelina of Ashburn z USA Taja Kalisa z amerykańskiej hodowli Chaika Arisha i Oksana z niemieckiej hod. „Neva Cat” Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 To czemu mnie się wydawało zawsze że masz z rodowodem...? :o Trudno, przepadło zakochałam się na amen. Mój email zadna tajemnica souris@vp.pl Jezu te koty są boskie !!! Nic innego tylko syberyjczyk :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beata Ty rasistko tylko meva a tabby-dzikie to co? hi hi :wink: Ale dzieki dymkowi meva napewno kiedyś zagości w moim domu :) Mój narzeczony tez jest zachwycony Dymkiem najczęsciej obce koty nie robia na nim wrażenia :wink: Pozdrawiam Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Wydawało ci się może, bo sunia jest rodowodowa. Dymcio jest z rodowodowych, niewystawianych rodziców. Zakochałam się w nim na odległość i dlatego też TZ był molestowany do skutku :P . Kocurek kosztował 1/4 ceny syberyjczyków z papierami. Niewiem :hmmmm: , może powinnam sie wstydzić :oops: , że poparłam pseudohodowle, ale mąż w życiu nie wydałby tyle kasy na kota :( , co na swoją kochaną sunię :roll: :o . A dla zakochanych :wink: starsza wersja Dymcia, kocurek z hod "Duma Cara", który obecnie zamieszkuje sobie w Niemczech: Quote
pepsi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 a gdzie można takiego kotecka kupić 8) , doradzcie kobitki, chodzi mi też o takiego bez rodowodu, Beatko napisz mi gdzie kupiłaś swego cudaśnego Dymka, czy Dymek jest wykastrowany??? Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 pepsi myślimy o tym samym ?:wink: Beato ja Cię proszę wyslij wszystkie fotki z tej strony tego tematu... Boże chyba Ci go ukradnę :wink: Jest boski po prostu :angel: :angel: :angel: Ano za ile go kupiłaś? I gdzie ? Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beata Ty rasistko tylko neva a tabby-dzikie to co? hi hi :wink: A bo widzisz, miłość jest ślepa i widzę to co pod nosem :P . Niemniej jednak urodę Twojego Walerego też doceniłam. Dawaj jego zdjęcia, to dziewczyny też w nim sie zakochają :D . Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 a gdzie można takiego kotecka kupić 8) , doradzcie kobitki, chodzi mi też o takiego bez rodowodu, Beatko napisz mi gdzie kupiłaś swego cudaśnego Dymka, czy Dymek jest wykastrowany??? Dymcio ma teraz 5 m-cy, jest jeszcze za młody, ale wykastrowany bedzie napewno. Kupiłam go w Aleksandrowie Łódzkim, a na ogłoszenie trafiłam zupełnie przypadkiem, muszę poszperać w bałaganie żeby znaleźć jakiś kontakt do tej baby. Uroda Dymcia jest dla mnie drugoplanowa, choć nie ukrywam, że Wasze słowa łechcą moją dumę, najważniejszy jest charakter i tu trafiłam w 10 :P . Ale Patka może potwierdzić, że syberyjczyki mają wspaniałe, prawie psie charaktery :D . Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beatko teraz to ja Ci go na pewno ukradnę :wink: Trafiałam ostatnio dość często na ogłoszenia o miotach syberyjczyków, czyżby jakaś moda ? Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beata mój Walery jest również "nierodowodowy" ale pochodzenie "czyste" jak łza, bo jest z przemytu prosto z matki Rosji :D Ale zaden nie jest dokładnie taki jak mój jedyny Walery:) Troszkę mi szkoda, że nie może mieć juz dzieci ale ten męski dyzodorant, którym mnie obdarzył to dla mnie za dużo :wink: Pozdrawiam ja mam pania w Łodzi jak któraś z pań chce namiary :wink: a oto i on z chionką.... Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 ta pani bardzo miła do której ja mam kontakt mieszka w Aleksandrowie Łódzkim - może to ta sama? A co do syberyjczyków to bez obrazy innych kotów jak poznasz kota tej rasy to wpadłeś ... one sa prawie jak psy i wielkie pokłady miłości, nie niszczą, sa towarzyskie ... same superlatywy czasem Walery mnie nawet denerwuje ta swoja miłościa pcha sie w najmniej odpowiednich momentach na kolanka, a waży 8 kg ledwie sie miesci :D A modne tez dlatego że do 1990 roku to był skarb narodowy matki Rosji komunistycznej :D Nigdzie ich prawie nie było jak kupiłam Walerego to w Polsce było ich zaledwie ok 20 osobników :wink: Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beatko teraz to ja Ci go na pewno ukradnę :wink:Trafiałam ostatnio dość często na ogłoszenia o miotach syberyjczyków, czyżby jakaś moda ? Nie dam Dymcia :nono: , po moim trupie (tylko nie mów jak moje dzieci, że to da sie załatwić :P ), on ci jest mój, tylko mój. Moda, modą, ale myślę że to też propagowanie i reklama rasy sporo robią. W Europie hodowli jest bardzo dużo, co stwarza wielkie możliwości krzyżówek. Poza tym syberyjczyki podobno nie uczulają, co jest niewątpliwą zaletą. No i te charaktery :D , bardziej psie niż kocie. Jestem w trakcie wybierania zdjęć. Chcesz wielkie i sama sobie wykadrujesz, czy zmniejszone? Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 souris a tu masz więcej mojej 8 kg miłosci ... http://walery5.pupile.com/ wppadniesz zobaczysz .... Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Patka wejdź w swój profil na górze strony i wstaw stronę Walerego do swojej stopki, tak jak jest u mnie :P. Bedzie można często podglądać twoją gromadkę :D . Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Beata ty jak zawsze super rady mi dasz ja to nie kumata :oops: zaraz tak zrobię jak mówisz u nas choinka żywa jak w idac w przenosni i dosłownie :D A myslisz że to ta sama pani ta od Dymka miała na imię Marzena? Souris wysłałam Ci ten adres znalazłam szybciej niz Beata :lol: Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A myslisz że to ta sama pani, ta od Dymka miała na imię Marzena?Souris wysłałam Ci ten adres znalazłam szybciej niz Beata :lol: A i owszem, Marzena N. Patrz jaki ten świat mały :D . Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Dzięki wam dobre kobiety :modla: :modla: :modla: Beato ja mam doskonały program i sobie zmniejszę :D :D Quote
pepsi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A my znowu slepimy sie w ekran i zazdraszczamy Wam tych kotecków :wink: Przejrze jeszcze dzis ogloszenia, poszperam zeby zorientowac sie w cenach, po ile takie kotecki "chodza". Dzis dzwonilam do jednej babeczki, ale kotki juz sprzedala a miala po 200 zl. za jednego. To raczej nieduzo, co nie??? A tak w ogole to mamy w domu strasznego przeciwnika kotów w postaci ..... mojej drugiej polowy :evilbat: :D W tym temacie trzeba by jeszcze popracowac, ale ogloszenia nie zaszkodzi juz zawczasu poprzegladac......hehehehe 8) :D :wink: Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Jak mu pokażesz te foteczki to na pewno zmięknie, ze stali nie jest chyba ? :D Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Pepsi nie chce straszyc, ale uważaj na podrabiane sybiraki, bo mieszaniec persa+dachowiec bardzo ładną krzyżówkę z dużym podobieństwem do Sybiraka daje :wink: Tylko charakter nie ten znam takiego jednego :wink: Co do urabiania drugiej połowy ja mam to szczęście że walerego kupił mój narzeczony :D kocha koty :wink: chyba ewenement w męskiej braci z tego co widze ale pozna Twój ukochany sybiraka i juz jest jego :D zobaczysz :wink: Pozdrawiam p.s a To młody Walery i Luna miłośc do kartonów została :) Tylko teraz się o nie biją .... Quote
pepsi Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Dziewczyny a może i mnie dałybyście namiarki na p. Marzenę, jeżeli to sprawdzona osoba to zadzwonię, zapytam i pogadam. Jeżeli zdecydowałabym się na kocurka (a mam wielką ochotę :D ) to i tak musiałabym najpierw urobić męża, uzbierać kasę (bo teraz groszem nie śmierdzę) no i w ogóle zgłębić troszkie kocurkowy temat. Liczę na Waszą pomoc, dobre rady no i na dalsze zdjęcia :wink: :D Quote
ajka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A my znowu slepimy sie w ekran i zazdraszczamy Wam tych kotecków :wink: Ja już nie chce nic pisać n ten temat, ale pod wpływem tego oraz topiku Beaty ogarnęła mnie okrutna żądza. Co prawda mam kota, ale mieszka z moim ojcem. W chwili obecnej zajmuję się podobnie jak pepsi urabianiem TZ-a i zbieram kaskę w tajemnicy, mam także faworyta...Ale na razie nic więcej nie powiem,żeby nie zapeszyć, tylko będę dalej podziwiać, bo jest na co tu popatrzeć :D Quote
Recommended Posts