Poświata Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Kto jeszcze ma ochotę pooglądać kociska :P ??? Ja kcem, ja :scared: ale ni mogem :bigcry: uściskaj ode mnie synka krzesnego :buzi: jak Poświata znosi zakocenie??? Ty będziesz mogła sobie zdjęcia pooglądać, o ile tam dotrę, bo tym razem jakoś daleko od domku, gdzieś na Pradze... :( . Jak tylko Dymcio raczy oko otworzyć, to uściskam. Jakiś taki dzisiaj niedomagający, cały dzień leżakuje na półce. Albo odsypia stres związany z młodym :lol: . A Poświata znosi wszystko ze stoickim spokojem, patrzy sobie z posłanka na wściekanie się kotów z takim politowaniem "po co te głupole tak biegają, lepiej sobie pospać" i po jakimś czasie nawet łba nie podnosi jak któryś z wizgiem jej przed nosem przelatuje :P :P :P Quote
aga1215 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='Poświata'][quote name='aga1215'][quote name='Poświata']Kto jeszcze ma ochotę pooglądać kociska :P ??? Ja kcem, ja :scared: ale ni mogem :bigcry: uściskaj ode mnie synka krzesnego :buzi: jak Poświata znosi zakocenie??? Ty będziesz mogła sobie zdjęcia pooglądać, o ile tam dotrę, bo tym razem jakoś daleko od domku, gdzieś na Pradze... :( . Jak tylko Dymcio raczy oko otworzyć, to uściskam. Jakiś taki dzisiaj niedomagający, cały dzień leżakuje na półce. Albo odsypia stres związany z młodym :lol: . A Poświata znosi wszystko ze stoickim spokojem, patrzy sobie z posłanka na wściekanie się kotów z takim politowaniem "po co te głupole tak biegają, lepiej sobie pospać" i po jakimś czasie nawet łba nie podnosi jak któryś z wizgiem jej przed nosem przelatuje :P :P :P Dzielna Poświata :klacz: Dymcio pewnie ma depresję wiosenną :buzi: jak ja Czekam na fotki :B-fly: Quote
M10M Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Koty juz na działce: Kotecka z podziwu nie może wyjść - co tu się przez tą zimę narobiło??? Pinki przybył na działkę parę dni wcześniej, więc teraz zamiast śledzić ptaszki śledzi Koteckę :D Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 To i ja się dorzucę z fotkami. Zmęczony wycinaniem jajecek Trusiu leżakuje. Quote
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 buuuahaha jakie wypasione legowisko :lol: Quote
Poświata Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 KLIKNIJ NA MINIATURKĘ Dla tych, którzy z róznych powodów nie mogą być na wystawie, fotki z poprzednich: Norweski leśny Kot brytyjski krótkowłosy Koty syjamskie Kocięta rosyjskie niebieskie Kot somalijski Koty tajskie Kot Święty Birmański Kocięta syberyjskie neva masquarade Kot abisyński Kot doński sfinx Ciąg dalszy pewnie nastąpi :P . Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 M10M napisał(a):I wychodzi kot zaokrąglony??? :P Wyszedł normalny :o Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 Poświata napisał(a):Ciąg dalszy pewnie nastąpi :P . Czekam na ragdolla :D Quote
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 aaaa ja choruję na rosyjską niebieską koteczkę :angel: Quote
aga1215 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='adda']To i ja się dorzucę z fotkami. Zmęczony wycinaniem jajecek Trusiu leżakuje. hi, hi - Trusiu czeka na nasionka :multi: jakoweś :wink: :niewiem: Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 aga1215 napisał(a):hi, hi - Trusiu czeka na nasionka :multi: jakoweś :wink: :niewiem: :lol: :lol: :lol: O tym nie pomyślałam :lol: Quote
aga1215 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 [quote name='Poświata']KLIKNIJ NA MINIATURKĘ Dla tych, którzy z róznych powodów nie mogą być na wystawie, fotki z poprzednich: Kocięta syberyjskie neva masquarade Ciąg dalszy pewnie nastąpi :P . foty super :klacz: i tak Dymciu najśliczniejszy :multi: :wink: zaraz po Felku :P Quote
Patka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Niezłe te sybiraki supewr umaszczone :D ale nasz cudne, bo własne :wink: Ja jestem zakochana w tureckiej angorze i vanie - Beatko masz fotecki tych cudeniek może?? Quote
anetta Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Somalijskie :loveu: Strasznie mi sie podobaja koty z taka wyciagnieta paszcza :D :lol: Orientale sa super. Kiedy widzialam w lecznicy takiego czarnego...cudo!! Ale takei z dluzsza sierscia tez sa wyjechane w kosmos!! :angel: Norwegi..ahhhhhhhhhh :loveu: Quote
szaraduszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Truś w doniczce jest cudny :angel: Co do fotek kociambrów wystawowych... rosyjski niebieski i abisyński - to moje typy (i jeszcze burma) na przyszłość. Będę miała kłopoty z decyzją, bo wszystkie są cudne, ale mam czas 8) moje europejskie mają się całkiem nieźle :lol: Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 On to w różnych dziwnych miejscach lubi :roll: Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Truś Konewkowski :lol: W konewce to raczej z musu siedział, schował się przed Irydkiem :D Quote
malawaszka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 hahaha jaki sprasowany w misce :lol: :lol: :lol: aaale cudak :angel: Quote
Sabina1 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Poświata napisał(a): [Kocięta syberyjskie neva masquarade . Z całą odpowiedzialnością oświadczam, że Dymcio jest ładniejszy. Czy te bialutkie to nie są vany, co ich tak dużo było w klateczce? Quote
adda Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 Widać lubi chłopak krągłe kształty :lol: Quote
Recommended Posts