Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słoneczko Ty moje, waszuniu! :cry: :cry: Az mi się łezka w oku kręci jak patrzę ile dobra czynisz dla zwierzaków! A ten kociak to mnie rozbraja za każym razem jak oglądam te zdjęcia!

Gdyby było więcej ludzi o takim WIELKIM serdusiu świat byłby lepszy... :calus:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

img_dymek.87.jpg

Od Dymka i reszty stadka psio-ludzkiego, dla wszystkich kotów i zakoconych i ich psów, życzenia wesołych Świąt :P: :D :P: .

p.s. Fiona wyrosła na cudną kociczkę. Miłość czyni cuda :P .

p.s Donya Twoich kotom chyba nie przypadła do gustu rola Mikołaja. Wolałyby pewnie poleżeć pod choinką i poczekać na swoje prezenty :D .

Posted
img_dymek.87.jpg

Od Dymka i reszty stadka psio-ludzkiego, dla wszystkich kotów i zakoconych i ich psów, życzenia wesołych Świąt :P :D :P .

p.s. Fiona wyrosła na cudną kociczkę. Miłość czyni cuda :P .

p.s Donya Twoich kotom chyba nie przypadła do gustu rola Mikołaja. Wolałyby pewnie poleżeć pod choinką i poczekać na swoje prezenty :D .

Bazyli ma zawsze taka minę, więc nie mogę od niego wymagać usmiechu na twarzy. :wink: Zresztą ma 8 lat i cały świat w nosie, zwłaszcza psa.

A Lolek (3 lata) woli skakac po choince niż pod nia leżeć - wchodzi na stół, potem wskakuje na choinkę i zjeżdża po pniu na podłogę. No i uwielbia zdejmowac bombki z choinki za pomocą pazura. :lol:

Posted
eeekstra kocisko :multi: to kot rosyjski???

nie, to Kartuz czyli taki ala Brytyjczyk :lol: Starszy, wiekszy i silniejszy, kladzie malego na lopatki kiedy chce :evilbat:

Posted

Brytyjczy miał o tak :D cudo fajnie razem wyglądają :wink:

Mói Walerek tez prubuje suke zagryzać i różne takie a Lilit woli czasem nie ryzykowac bo ma bardzo młody długie szpony :D

To białe maleństwo przecudne mam nadzieję że już zdrowe, silne i broi.... :wink:

Pozdrawiam koty i psy naszych kotów :wink:

Posted

Piękny to mało powiedziane. Beatko oglądałam zdjęcia Dymka z moją córcią, zakochałysmy się okrutnie. Jest duże prawdopodobieństwo, że wiosną lub latem zdecydujemy się na jakiegoś kotecka :D . Ja najchętniej widziałabym w swoim domku kotkę. Czas pokaże :D , koleżanka ma prześliczną kotkę która w wychowanie swych kociąt wkłada tyyyle serca. Najprawdopodobniej więc zdecydowałabym się na kotka od jej koteczki. Ale to na razie plany :wink:

Posted

No pewno że mało powiedziane, ale mnie zatkało z zachwytu :o

:oops: :D :D

Beata&Poświata prześlesz mi to ostatnie zdjęcie ? Dam je sobie na pulpit jako tapetkę, może ruszy moich rodziców :angel: :angel: :angel:

Posted
Beata&Poświata prześlesz mi to ostatnie zdjęcie ? Dam je sobie na pulpit jako tapetkę, może ruszy moich rodziców :angel: :angel: :angel:

Hi, hi, Beata tak samo zrobiła, jak chciała męża ruszyć :D

I udało się!!!

Posted

Sto lat sto lat wymiałkują dla młodego kolegi Walery i Luna!!! Piekne zdjątko beatko Ci udało sie zrobic no i model uroczy jak zawsze, coraz bardziej wygląda jak dorosły kot. kocur - "pełną gębą" ;) jak te maluszki szybko rosną buuu...

A to dla Was zasoany zimowy Walery ...

img13028wg.jpg

Posted
Piękny to mało powiedziane. Beatko oglądałam zdjęcia Dymka z moją córcią, zakochałysmy się okrutnie. Jest duże prawdopodobieństwo, że wiosną lub latem zdecydujemy się na jakiegoś kotecka :D

Oj, koniecznie!!! Ja przy Dymku zastanawiam się dlaczego tak długo nie miałam kota? Mam na jego punkcie kompletnego świra, a jest u nas niecałe 3 miesiące. A co bedzie dalej :roll: ???

Nie ma problemu, daj na priva adres mailowy a zarzuce Cię zdjęciami :P , do wyboru do koloru.

Hi, hi, Beata tak samo zrobiła, jak chciała męża ruszyć

I udało się!!!

Otóż to, plus codzienne molestowanie, aż do zanudzenia przeze mnie i dzieci. Zgodził się dla świętego spokoju, a teraz zaczyna wkradac sie w łaski Dymcia. Wstawię zdjęcia to same zobaczycie :P .

A prpopo zdjęć - coś dawno Truskawka nie oglądałam :nono: .

Patka ja już doczekać się nie mogę kiedy ten mój "szczylowaty" Dymuś będzie wyglądał tak jak Twój przystojniaczek. Co i raz podsuwam Wojteckiemu zdjęcia Walerego, żeby miał świadomość co z naszego kocurka kiedyś wyrośnie :P :D :P .