Justa Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Słoneczko Ty moje, waszuniu! :cry: :cry: Az mi się łezka w oku kręci jak patrzę ile dobra czynisz dla zwierzaków! A ten kociak to mnie rozbraja za każym razem jak oglądam te zdjęcia! Gdyby było więcej ludzi o takim WIELKIM serdusiu świat byłby lepszy... :calus: Quote
Poświata Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Od Dymka i reszty stadka psio-ludzkiego, dla wszystkich kotów i zakoconych i ich psów, życzenia wesołych Świąt :P: :D :P: . p.s. Fiona wyrosła na cudną kociczkę. Miłość czyni cuda :P . p.s Donya Twoich kotom chyba nie przypadła do gustu rola Mikołaja. Wolałyby pewnie poleżeć pod choinką i poczekać na swoje prezenty :D . Quote
donya Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Od Dymka i reszty stadka psio-ludzkiego, dla wszystkich kotów i zakoconych i ich psów, życzenia wesołych Świąt :P :D :P . p.s. Fiona wyrosła na cudną kociczkę. Miłość czyni cuda :P . p.s Donya Twoich kotom chyba nie przypadła do gustu rola Mikołaja. Wolałyby pewnie poleżeć pod choinką i poczekać na swoje prezenty :D . Bazyli ma zawsze taka minę, więc nie mogę od niego wymagać usmiechu na twarzy. :wink: Zresztą ma 8 lat i cały świat w nosie, zwłaszcza psa. A Lolek (3 lata) woli skakac po choince niż pod nia leżeć - wchodzi na stół, potem wskakuje na choinkę i zjeżdża po pniu na podłogę. No i uwielbia zdejmowac bombki z choinki za pomocą pazura. :lol: Quote
Pink Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 U mnie bardziej pies mojego kociambra :wink: http://img148.exs.cx/img148/3033/img140717qz.jpg Quote
adda Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 U mnie bardziej pies mojego kociambra :wink: Tak to właśnie wygląda, jakby kot rządził, w końcu większy :lol: Quote
malawaszka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 eeekstra kocisko :multi: to kot rosyjski??? Quote
Evelina Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Zobaczcie co znalazlam :lol: To basenji :D Quote
adda Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 Jakiś taki chyba ładniejszy, niż ten co mamy na forum :wink: Quote
souris Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Przysięgłabym że to kot :o :o :o adda :lol: Quote
Pink Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 eeekstra kocisko :multi: to kot rosyjski??? nie, to Kartuz czyli taki ala Brytyjczyk :lol: Starszy, wiekszy i silniejszy, kladzie malego na lopatki kiedy chce :evilbat: Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Brytyjczy miał o tak :D cudo fajnie razem wyglądają :wink: Mói Walerek tez prubuje suke zagryzać i różne takie a Lilit woli czasem nie ryzykowac bo ma bardzo młody długie szpony :D To białe maleństwo przecudne mam nadzieję że już zdrowe, silne i broi.... :wink: Pozdrawiam koty i psy naszych kotów :wink: Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 A Dymcio w zawierusze przedświątecznej skończył skromnie 5 m-cy :D :P :D Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Rany boskie jaki on piękny :o :o :o :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
pepsi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Piękny to mało powiedziane. Beatko oglądałam zdjęcia Dymka z moją córcią, zakochałysmy się okrutnie. Jest duże prawdopodobieństwo, że wiosną lub latem zdecydujemy się na jakiegoś kotecka :D . Ja najchętniej widziałabym w swoim domku kotkę. Czas pokaże :D , koleżanka ma prześliczną kotkę która w wychowanie swych kociąt wkłada tyyyle serca. Najprawdopodobniej więc zdecydowałabym się na kotka od jej koteczki. Ale to na razie plany :wink: Quote
souris Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 No pewno że mało powiedziane, ale mnie zatkało z zachwytu :o :oops: :D :D Beata&Poświata prześlesz mi to ostatnie zdjęcie ? Dam je sobie na pulpit jako tapetkę, może ruszy moich rodziców :angel: :angel: :angel: Quote
adda Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 Beata&Poświata prześlesz mi to ostatnie zdjęcie ? Dam je sobie na pulpit jako tapetkę, może ruszy moich rodziców :angel: :angel: :angel: Hi, hi, Beata tak samo zrobiła, jak chciała męża ruszyć :D I udało się!!! Quote
gośku. Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 słodkie kociaki macie,takie piękności!!!!Ale i tak wole psiaki 8) hehehe (tylko się ie obrażajcie na mnie :( ) Quote
Weron_ciau Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Wszystkiego najjjj ! dla dymcia w jego rocznice Urodzinek 8) Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Sto lat sto lat wymiałkują dla młodego kolegi Walery i Luna!!! Piekne zdjątko beatko Ci udało sie zrobic no i model uroczy jak zawsze, coraz bardziej wygląda jak dorosły kot. kocur - "pełną gębą" ;) jak te maluszki szybko rosną buuu... A to dla Was zasoany zimowy Walery ... Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Miało byc zaspany :wink: Pozdrawiamy głobalnie :D Quote
pepsi Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Bardzo dostojny ten Walerek, elegancik pełną gębą, a co to za rasa??? Quote
Patka Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 To samo co u szanownej Beaty tylko w innej wersji kolorystycznej i starszy model - czyli kot Syberyjski. Pozdrawiamy :D Quote
Poświata Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Piękny to mało powiedziane. Beatko oglądałam zdjęcia Dymka z moją córcią, zakochałysmy się okrutnie. Jest duże prawdopodobieństwo, że wiosną lub latem zdecydujemy się na jakiegoś kotecka :D Oj, koniecznie!!! Ja przy Dymku zastanawiam się dlaczego tak długo nie miałam kota? Mam na jego punkcie kompletnego świra, a jest u nas niecałe 3 miesiące. A co bedzie dalej :roll: ??? Beata&Poświata prześlesz mi to ostatnie zdjęcie ? Dam je sobie na pulpit jako tapetkę, może ruszy moich rodziców :angel: :angel: :angel: Nie ma problemu, daj na priva adres mailowy a zarzuce Cię zdjęciami :P , do wyboru do koloru. Hi, hi, Beata tak samo zrobiła, jak chciała męża ruszyć I udało się!!! Otóż to, plus codzienne molestowanie, aż do zanudzenia przeze mnie i dzieci. Zgodził się dla świętego spokoju, a teraz zaczyna wkradac sie w łaski Dymcia. Wstawię zdjęcia to same zobaczycie :P . A prpopo zdjęć - coś dawno Truskawka nie oglądałam :nono: . Patka ja już doczekać się nie mogę kiedy ten mój "szczylowaty" Dymuś będzie wyglądał tak jak Twój przystojniaczek. Co i raz podsuwam Wojteckiemu zdjęcia Walerego, żeby miał świadomość co z naszego kocurka kiedyś wyrośnie :P :D :P . Quote
Recommended Posts