alina71 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Neska i Aylin przesyłają łapkowe pozdrowienia dla przystojniaków [i] Quote
Cola Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Jakie śliczne różowe poduszeczki :loveu: Beatko śliczny ten maluszek, wręcz boski :angel: Quote
malawaszka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Aylin ma wiśniowe poduszeczki :angel: cudowne i niespotykane :D :P Quote
tajdzi Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Kocia wystawa skończyla sie nagrodą dla tego oto gentelmana - kolegi i praktycznie lustrzanego odbicia Loni (tylko takiego w sepii) ;) Migdal - the winner :) A teraz co piekniejsze cuda (choc trudno bylo wybrać ;)) Ragol moja miłość. Piękność. Najcudowniejszy pod slońcem. Poza moimi możliwościami :( Normalnie aż mnie trzęsie jak go widzę ;) Piękności :) na szczęście wystawca to moja znajoma i dla mnie wyciągnęła to cudo z klateczki ;) SIBuś pięknuś ten maluszek miał mausiego zezuleczka ;) :lol: Cudeńka :) SIBUŚ miał swoje wlasne malusie łóżeczko ;) A tego pana poznajecie? A czy to cudo nie wydaje się wam podobne, do NAJPIĘKNIEJSZEGO KOTA POD SŁOŃCEM CZYLI: Quote
asher Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Beatko, kotecek śliczniasty!!! :multi: :D Tylko oświeć mnie prosze, bo mi umkło - to norweski leśny, czy maine coon? :hmmmm: Oj, jak ja bym chciała kotecka... :cry: Quote
tajdzi Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 asher napisał(a):....- to norweski leśny, czy maine coon? :hmmmm: Oj, jak ja bym chciała kotecka... :cry: Zgaduj, zgadula... 8) :lol: :evilbat: Quote
Patka Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Piękne fotki :D Podpowiedź maluch Beaty wyrosnie na niezłego potwora :D Lunie tak spodobały sie koty Beaty że postanwoiła pojechać - Kotek zapakowany :wink: spokojny gotowy do drogi ;) Quote
asher Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 kobiety, zlitujcie się!!! :modla: Mnie się wydaje, że jak w piątek Beatę o to pytałam, to powiedziała, że norweski, a z kolei z postów wynika chyba, że to maine coon... a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem: Quote
Mokka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 asher napisał(a):kobiety, zlitujcie się!!! :modla: Mnie się wydaje, że jak w piątek Beatę o to pytałam, to powiedziała, że norweski, a z kolei z postów wynika chyba, że to maine coon... No przecież mówiła, że to mejnkun będzie, dokładnie tak powiedziała, dobrze słyszałam. asher napisał(a):a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem: Może od tego trzeba było zacząć. Trochę winka przeczkowego i fakty nam się mylą, he? :wink: Beata, "maleństwo" niezłe, świetnie sobie radzi. Biedny Dymek, nie wie, co ma o tym mysleć. Ukochaj go od cioci Mokki i powiedz, że gdyby mu się przestało podobać w domu, to ja się nim zaopiekuję, będzie mu dobrze. :wink: Quote
asher Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Mokka napisał(a):asher napisał(a):a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem: Może od tego trzeba było zacząć. Trochę winka przeczkowego i fakty nam się mylą, he? :wink: Winka to była zaledwie ociupinka. za to winiaczku trochę wiecej :oops: Na usprawiedliwienie dodam, że nie muszę wspomagać swojego roztargnienia. Bez procentów także ma się świetnie :wink: Quote
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Tylko Main was interesują a moja dorodb\na zapakowana dachówka to już nie :cry: :wink: hi hi :lol: Asher Beata od dawna ostrzyła pazurki na MCO tylko debata była co do koloru :D Beatko kiedy nowe fotki chłopców :D Quote
Cola Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Patka Twoja zapakowana dachówka wygląda świetnie...i widze pewne podobieństwo do mojego Potera :wink: Quote
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 co prawda to prawda Poter boski jak zawsze :lol: Quote
Cola Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Jeszcze pokażę wam powalające szmaragdowe spojrzenie :) Quote
tajdzi Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Piętkne oczyska :) A Loniakowa prawie Birmakna wam sie już nie podoba? :cry: Ja tu takie piętkne porównania daję Oczywiście też niecierpliwie czekam na Beatkowych chłopaczków razem :) Quote
Patka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 :loveu: dla Poterka i Loni cudne Wasze kociątka :D pozdrowionka Quote
Poświata Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 [quote name='asher']Beatko, kotecek śliczniasty!!! :multi: :D Tylko oświeć mnie prosze, bo mi umkło - to norweski leśny, czy maine coon? :hmmmm: Oj, jak ja bym chciała kotecka... :cry: Oświecam Cię, to faktycznie mainecoon :P , ale mogło Ci się pomylić, bo gdzieś tam na forum wspominałam najpierw o norweskim. Sama namotałam tak, że już nikt nic nie wiedział :P :D :P . [quote name='Patka']Lunie tak spodobały sie koty Beaty że postanwoiła pojechać - Kotek zapakowany :wink: No Lunka, nie leń się, czekamy na paczkę z koteckiem :P . [quote name='Mokka'] Beata, "maleństwo" niezłe, świetnie sobie radzi. Biedny Dymek, nie wie, co ma o tym mysleć. Ukochaj go od cioci Mokki i powiedz, że gdyby mu się przestało podobać w domu, to ja się nim zaopiekuję, będzie mu dobrze. :wink: Słuchajcie, koty się docierają, aż iskry lecą. Dymek faktycznie biedny, zgłupiał kompletnie. Najpierw zwiewał, bo Mały cały czas fukał i warczał na niego. Od wczoraj Dymcio nie odstępuje go na krok, łazi za nim jak cień, szukając okazji do zaczepki. Skacze na małego i go podgryza, a tamten furczy i łapami sie odgania. Ciekawe jak długo to potrwa??? Wczoraj Dymcio nie miał apetytu, dziś karmiłyśmy go z Gabrysią z ręki i łaskawie coś tam chrupnął. Mały natomiast ma apetyt, zadomowił się na całego, dziś rano wlazł do dużego pokoju, gdzie urzęduje Poświata, nie zwracając wogóle na nią uwagi. A Poświacie jest totalnie obojętne, jeden kot mniej czy więcej.... :D :P :D A Poterek ma bursztynowe oczka? To tak jak Bari-Baryła. Zdjęcia będą niebawem, cierpliwości :D . Tajdzi pogratuluj Migdałowi, super się chłopak spisał. Kiedy Ty Lońkę wystawisz??? A tak wogóle to zmienił mi się nick :P !!! Z czego się bardzo raduję, bo wreszcie nie będziecie miały kłopotów z PW do mnie :D . Teraz jest tylko Poświata. Super, bardzo dziękuję Adminowi. Quote
Cola Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 Tak, Poterek ma bursztynki dwa :) tylko na focie wyszły mu zielone :wink: :lol: Poświatko :D Ja również czekam z niecierpliwością na wspólne fotki chłopaków Quote
Poświata Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 No to uwaga, chłopaki razem: A tu małe rozpieszczanie Baryły: Quote
Cola Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 :angel: :angel: :angel: Cudne chłopaczyska. Dymek jakie podchody robi do Baryłki :lol: Pierwsza i druga fota jest :bigok: Quote
tajdzi Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 A na ostatnije jak sprytnie, nieby nasza Beatka jest, a jej nie ma bo kotek ją zasłania... A Dymcia i Poświateczke mam nadzieję też rozbestwiacie co? :evilbat: Quote
malawaszka Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 aaale boskooo :angel: toż to kocirko będzie chyba wielkości Poświaty co?? czy przesadziłam troszkę:?? bo MCO wielkie rosną ale czy aż tak? :hmmmm: :oops: :lol: ale wypas, że nie walczą - kocice mojej siostry prały się łapami na początku :-? Quote
Recommended Posts