Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Kocia wystawa skończyla sie nagrodą dla tego oto gentelmana - kolegi i praktycznie lustrzanego odbicia Loni (tylko takiego w sepii) ;)
Migdal - the winner :)

A teraz co piekniejsze cuda (choc trudno bylo wybrać ;))

Ragol moja miłość. Piękność. Najcudowniejszy pod slońcem. Poza moimi możliwościami :(

Normalnie aż mnie trzęsie jak go widzę ;) Piękności :) na szczęście wystawca to moja znajoma i dla mnie wyciągnęła to cudo z klateczki ;)

SIBuś pięknuś

ten maluszek miał mausiego zezuleczka ;) :lol:

Cudeńka :)

SIBUŚ miał swoje wlasne malusie łóżeczko ;)

A tego pana poznajecie?

A czy to cudo nie wydaje się wam podobne, do NAJPIĘKNIEJSZEGO KOTA POD SŁOŃCEM CZYLI:

Posted

Beatko, kotecek śliczniasty!!! :multi: :D

Tylko oświeć mnie prosze, bo mi umkło - to norweski leśny, czy maine coon? :hmmmm:
Oj, jak ja bym chciała kotecka... :cry:

Posted

Piękne fotki :D
Podpowiedź maluch Beaty wyrosnie na niezłego potwora :D
Lunie tak spodobały sie koty Beaty że postanwoiła pojechać - Kotek zapakowany :wink:

spokojny gotowy do drogi ;)

Posted

kobiety, zlitujcie się!!! :modla:
Mnie się wydaje, że jak w piątek Beatę o to pytałam, to powiedziała, że norweski, a z kolei z postów wynika chyba, że to maine coon... a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem:

Posted

asher napisał(a):
kobiety, zlitujcie się!!! :modla:
Mnie się wydaje, że jak w piątek Beatę o to pytałam, to powiedziała, że norweski, a z kolei z postów wynika chyba, że to maine coon...

No przecież mówiła, że to mejnkun będzie, dokładnie tak powiedziała, dobrze słyszałam.

asher napisał(a):
a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem:

Może od tego trzeba było zacząć. Trochę winka przeczkowego i fakty nam się mylą, he? :wink:

Beata, "maleństwo" niezłe, świetnie sobie radzi. Biedny Dymek, nie wie, co ma o tym mysleć. Ukochaj go od cioci Mokki i powiedz, że gdyby mu się przestało podobać w domu, to ja się nim zaopiekuję, będzie mu dobrze. :wink:

Posted

Mokka napisał(a):
asher napisał(a):
a, że moja głowa bywa zawodna... :hmmmm: :niewiem:

Może od tego trzeba było zacząć. Trochę winka przeczkowego i fakty nam się mylą, he? :wink:

Winka to była zaledwie ociupinka. za to winiaczku trochę wiecej :oops:
Na usprawiedliwienie dodam, że nie muszę wspomagać swojego roztargnienia. Bez procentów także ma się świetnie :wink:

Posted

Tylko Main was interesują a moja dorodb\na zapakowana dachówka to już nie :cry: :wink: hi hi :lol:
Asher Beata od dawna ostrzyła pazurki na MCO tylko debata była co do koloru :D
Beatko kiedy nowe fotki chłopców :D

Posted

Piętkne oczyska :)

A Loniakowa prawie Birmakna wam sie już nie podoba? :cry:
Ja tu takie piętkne porównania daję

Oczywiście też niecierpliwie czekam na Beatkowych chłopaczków razem :)

Posted

[quote name='asher']Beatko, kotecek śliczniasty!!! :multi: :D
Tylko oświeć mnie prosze, bo mi umkło - to norweski leśny, czy maine coon? :hmmmm:
Oj, jak ja bym chciała kotecka... :cry:
Oświecam Cię, to faktycznie mainecoon :P , ale mogło Ci się pomylić, bo gdzieś tam na forum wspominałam najpierw o norweskim. Sama namotałam tak, że już nikt nic nie wiedział :P :D :P .

[quote name='Patka']Lunie tak spodobały sie koty Beaty że postanwoiła pojechać - Kotek zapakowany :wink:

No Lunka, nie leń się, czekamy na paczkę z koteckiem :P .

[quote name='Mokka']
Beata, "maleństwo" niezłe, świetnie sobie radzi. Biedny Dymek, nie wie, co ma o tym mysleć. Ukochaj go od cioci Mokki i powiedz, że gdyby mu się przestało podobać w domu, to ja się nim zaopiekuję, będzie mu dobrze. :wink:
Słuchajcie, koty się docierają, aż iskry lecą.
Dymek faktycznie biedny, zgłupiał kompletnie. Najpierw zwiewał, bo Mały cały czas fukał i warczał na niego. Od wczoraj Dymcio nie odstępuje go na krok, łazi za nim jak cień, szukając okazji do zaczepki. Skacze na małego i go podgryza, a tamten furczy i łapami sie odgania. Ciekawe jak długo to potrwa??? Wczoraj Dymcio nie miał apetytu, dziś karmiłyśmy go z Gabrysią z ręki i łaskawie coś tam chrupnął. Mały natomiast ma apetyt, zadomowił się na całego, dziś rano wlazł do dużego pokoju, gdzie urzęduje Poświata, nie zwracając wogóle na nią uwagi. A Poświacie jest totalnie obojętne, jeden kot mniej czy więcej.... :D :P :D
A Poterek ma bursztynowe oczka? To tak jak Bari-Baryła.

Zdjęcia będą niebawem, cierpliwości :D .

Tajdzi pogratuluj Migdałowi, super się chłopak spisał.
Kiedy Ty Lońkę wystawisz???

A tak wogóle to zmienił mi się nick :P !!! Z czego się bardzo raduję, bo wreszcie nie będziecie miały kłopotów z PW do mnie :D . Teraz jest tylko Poświata. Super, bardzo dziękuję Adminowi.

Posted

Tak, Poterek ma bursztynki dwa :) tylko na focie wyszły mu zielone :wink: :lol:
Poświatko :D Ja również czekam z niecierpliwością na wspólne fotki chłopaków

Posted

A na ostatnije jak sprytnie,
nieby nasza Beatka jest, a jej nie ma bo kotek ją zasłania...
A Dymcia i Poświateczke mam nadzieję też rozbestwiacie co?
:evilbat:

Posted

aaale boskooo :angel: toż to kocirko będzie chyba wielkości Poświaty co?? czy przesadziłam troszkę:?? bo MCO wielkie rosną ale czy aż tak? :hmmmm: :oops: :lol:

ale wypas, że nie walczą - kocice mojej siostry prały się łapami na początku :-?