alina71 Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Lampka zapalona, dziś też będzie tylko pojadę kupić. Ja mam takie pytanie trochę nie na temat. Chciałam zapytać jakiej rasy jest twój pies Beata? Ja na rasach to się mało znam ale mnie ciekawi. :) Tak słodko wygląda na ikonce w podpisie. Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Kochani, wróciłam już z wystawy. Ja wiem, że chwila taka zupoełnie nieodpowiednia, ale jestem strasznie podekscytowana. Mały Baruś jest już z nami. Jest cudowny, spokojny, wlazł sobie na parter łóżka dzieci, położył się i warczy i syczy na Dymcia. A Dymcio się go boi, przynajmniej narazie. Zdjęcia będą niebawem :P . A najważniejsze, to poznałam Tajdzi i Sabinę i bardzo się z tego cieszę :angel: :angel: :angel: . Quote
Wind Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Beatko, Juz wpadlam na zakocony topik, aby foteczki nowego domownika obejrzec. A tu nic :( Czekam wiec dalej i zycze Ci wielu radosci z posiadania maluszka :-) Ty wiesz, ze na kotach sie nie znam wcale, a wcale ale Dymek ujal mnie swym pieknem i ... czajeniem sie po podlodze ;) A Twoj tort ... to doslownie marzenie! :facelick: A o to Dymek ... przysiadl na chwile i pieknie mi zapozowal :-) Quote
Patka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Wind dziękuje Ci kochana już tak za Dymciem tęskniłam w końcu na ekranie jego slodka mordka :D Alinko Dymek jest rasy Syberyjskiej (podobnie jak Walery) tylko Dymus to odmiana meva :D umaszczenie podobne do syjamów :D Betako my domagamy sie fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 ODPOWIADAM POKOLEI: [quote name='Patka'] Dbsst ale masz fajnie tez bym chciała innego syba na zywo zobaczyć :D Beatko :beerchug: Nie widzę przeszkód, ostatecznie Toruń nie jest na końcu świata :P . A teraz możesz sobie obejrzeć nawet dwa :P . [quote name='alina71']Ja mam takie pytanie trochę nie na temat. Chciałam zapytać jakiej rasy jest twój pies Beata? .....Tak słodko wygląda na ikonce w podpisie. Poświatka to ogar polski :P . [quote name='Kika']Beata czy Ty masz nowego kota :o :o :o :o Zwariowałam, ale mam!!!!!!!!!! [quote name='Wind']Beatko, Juz wpadlam na zakocony topik, aby foteczki nowego domownika obejrzec. A tu nic :( Czekam wiec dalej i zycze Ci wielu radosci z posiadania maluszka :-) Ty wiesz, ze na kotach sie nie znam wcale, a wcale ale Dymek ujal mnie swym pieknem i ... czajeniem sie po podlodze ;) A Twoj tort ... to doslownie marzenie! :facelick: Foteczki musiały się zrobić i przerobić, ale już są jeszcze gorące :P . Dzięki za pochwały :oops: i fajne zdjęcia, mogę dostać wszystkie :lol: ?? konga@post.pl Quote
tajdzi Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 trelelele a ja już Barusia widzialam :) i słyszałam jak mruczy trelefere i mam jego zdjecia :) :evilbat: :evilbat: Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 BAREE-BARUŚ-BAREK a tutaj, nie dość że wpakował się do chatki Dymka, to jeszcze na niego warczy :P . Quote
souris Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 O Boże jaki Dymek jest piękny, na tej ostatniej fotce sama elegancja i szyk. Beatko jeśli to nie będzie problem, przeslij mi prosze ostatnią foteczkę. Ja przepraszam że Was tak zamęczam z tym wysyłaniem, ale one mi się tak podobają :oops: Muszę przyznać że mimo iż najnowszy nabytek nie jest rudy to także jest piękny, wyjątkowo Ci się udał Beatko kocur :wink: :wink: :wink: Po cichu powiem, że zazdroszczę Twoim dzieciakom, ja jako dziecko mogłam mieć jedyni świnkę morską :-? Quote
malawaszka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 :multi: jeszczeeee są boskie obydwa :angel: nie było jeszcze bicia się łapami??? Quote
adda Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 Beata, po pierwsze, w jakim wieku jest cudny Baruś??? Po drugie, możesz na priva, ile takie cudo kosztuje??? Bo ja opowiadałam TZ, że taka jedna zakocona to nabywa śliczne kotki prawie za bezcen, rozumiesz o co chodzi? I po trzecie, jakim cudem mając w domu psa masz taki wypielęgnowany parkiet? :o Mój jest zrypany na maksa, a mieszkamy tutaj zaledwie kilka miesięcy. Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 [quote name='souris']Beatko jeśli to nie będzie problem, przeslij mi prosze ostatnią foteczkę. Które zdjęcie??? Z tych Dymkowych??? jeśli tak to narazie nie mam, bo robiła je Wind. [quote name='malawaszka']:multi: jeszczeeee są boskie obydwa :angel: nie było jeszcze bicia się łapami??? Łapami się nie tłuką :P . Barek na Dymcia warczy i syczy, Dymek podchodzi coraz bliżej, próbuje go zaczepić, ale nie wydał z siebie żadnego dźwięku. Aż jestem zaskoczona. Mały poszedł spac pod sypialnianym wyrkiem, a Dymek co i raz do niego zagląda. Quote
souris Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Otsatnią foteczkę z Twojego ostatniego postu ze zdjęciami obu panów, chyba że mogłabyś wszystkie 4 ...? :angel: Quote
Patka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Beata boski "maluch", ale w cudzysłowiu, bo on jest wielki strasznie juz jak na swój kociatkowy wiek :D Dymek zachowuje sie jak prawdziwy gospodarz i jaka piekna kitę dostał :o sliczny jest! Mały jeszcze troszke wystaraszony :wink: czekam na codzienne reportarze :D Beatko prosze na priva o wiad jakcenne jest to cudo dzikusowate jesli mozna :D Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Właśnie Ci odpowiedziałam :P :P :P . (Sorka, ale poleciałam do sklepu żarełko zwierzaczkom kupić :P . Wojtecki poszedł do kasy płacić i dostał dwie siaty próbek żarcia dla kotów i piesa. W kasie oczywiście była pani :D ) Quote
adda Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 Dostałam, dziękuję :D Wojtecki najwyraźniaj ma nieprzeciętny urok, jak na wicemistera przystało :D Quote
Poświata Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 souris napisał(a):Otsatnią foteczkę z Twojego ostatniego postu ze zdjęciami obu panów, chyba że mogłabyś wszystkie 4 ...? :angel: Mogę wszystkie 4 :D , ale jutro dobrze? adda napisał(a):Dostałam, dziękuję :D Wojtecki najwyraźniaj ma nieprzeciętny urok, jak na wicemistera przystało :D No, chyba ma. Ja bym pewnie tyle nie dostała :wink: :lol: . Quote
adda Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 Beata&Poświata napisał(a): Ja bym pewnie tyle nie dostała :wink: :lol: . Chyba, że jakiś pan by sprzedawał :D Quote
anetta Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 ulalala 8) Beata 8) JAki super kotecek :D A tym razem jaka rasa? Quote
Recommended Posts