Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie umiem napisać dźwięków jakie wydałam z siebie jak zobaczyłam to Twoje Kocisko nowe Beataaaaa!!!!!!!!!!!! BOSKI!!! Dzikus na maxa rysiowy :laola: mój ulubiony maxymalnie dziki typ :klacz: ja Ci go chyba porwe :evilbat: :evilbat: :evilbat: a zazdroszczę na maxaaaaaaa :oops: to wielkie kocisko bedzie nie??? to teraz przyrżnę goopa i spytam o rasę bo za chiny ludowe nie umiem się nauczyć kocich ras :oops: :lol: i ile ma teraz ten RYŚ????

Adda będziem trzymać kciukale za jajeczka :wink:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzałam sobie stronkę tych koteczków. Baree jest najpiekniejszy z miotu "B", po nim chyba ta koteczka Bijou. Z miotu "C" trafił się jeden ślicznotek rudy Carby, ale to chyba koteczka i dopiero miesięczna.
Piękny kotek gratuluję!

Posted

Beatko, Debest, a co to kurczaczki spotkania bez tajdzi i Loni urządzacie??? :evil: :evil:

W sobotę widzimy się o 10?
Może jakoś w okolicach wejścia, zebysmy się wszyscy znaleźli :)
A ja będę kibicować moim dwum znajomym Budrysowi i Migdałowi, co to należą do rasy typowo Europejskiej i są podopiecznymi cioci Loni (he he ciekawe kto zrozumiał co napisałam?)

Beatko, podać Ci na PW mój tel? W razie co? Przecież nie możemy sie minąć!!! :)

Debeściak, też jedziesz?

Będzie jeszcze Sabinka1....kto wiecej? Chrupka moze wyciągnę ;) Ale nas tam będzie a będzie!!

Dziewczyny, a ile wstęp kosztuje? Wiecie?

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
Adda będziem trzymać kciukale za jajeczka :wink:
Malawaszka, za brak jajeczek :roll:

innymi słowy Truskawek bedzie BEZ POMPONÓW ;) 8)

Bedzie dobrze
to malusie nacięcie, tak na prawdę często kocurki nawet się nie orientują, ze coś tam miały babrane przy klejnocikach :D

Posted

tajdzi napisał(a):
Bedzie dobrze
to malusie nacięcie, tak na prawdę często kocurki nawet się nie orientują, ze coś tam miały babrane przy klejnocikach :D
Naprawdę? Obiecujesz? Bo ja nawet nie wiem, czy dobrze robię, bo ten Truskawek to taki mało koci, najwyraźniej cały charakter odziedziczył po tatusiu ragdolu, jak np. spadnie z parapetu, to taki spadnięty leży, normalnie jest jak szmaciana lalka. No i zmierzam do tego, że taka ciapcia to chyba by nie nasikała żeby zaznaczyć teren :roll:

Posted

adda napisał(a):
tajdzi napisał(a):
Bedzie dobrze
Naprawdę? Obiecujesz? Bo ja nawet nie wiem, czy dobrze robię, bo ten Truskawek to taki mało koci, najwyraźniej cały charakter odziedziczył po tatusiu ragdolu, jak np. spadnie z parapetu, to taki spadnięty leży, normalnie jest jak szmaciana lalka. No i zmierzam do tego, że taka ciapcia to chyba by nie nasikała żeby zaznaczyć teren :roll:

Na pewno bedzie dobrze kochana...
U panów kocich taki zabieg to na prawdę nieduze ryzyko. Nacinają Pomponika i wyciągają co trzeba. Ranka jest tyci tyci. Jedyne co, to Trusio może być ospały przez kilka dni i moze być mu zimno. Zobczysz bedzie dobrze!

Posted

tajdzi napisał(a):
Jedyne co, to Trusio może być ospały przez kilka dni i moze być mu zimno. Zobczysz bedzie dobrze!
Zimno dlatego, że nie będzie miał na tych resztkach futerka?

Posted

Wpadłam na sekundkę, między robieniem sałatki i tortra :D
[quote name='tajdzi']Beatko, Debest, a co to kurczaczki spotkania bez tajdzi i Loni urządzacie??? :evil: :evil:
A bo wiesz to jakoś tak na szybkiego organizowane, żeby zebrać myśłi kalendarzowe i ostudzic trochę głowę Wind pełną pomysłów :P .

[quote name='tajdzi']W sobotę widzimy się o 10?
Może jakoś w okolicach wejścia, zebysmy się wszyscy znaleźli :)
A ja będę kibicować moim dwum znajomym Budrysowi i Migdałowi, co to należą do rasy typowo Europejskiej i są podopiecznymi cioci Loni (he he ciekawe kto zrozumiał co napisałam?)
Jasne!!! O 10 przed wejściem. Ruda baba z dwoma "ogonami" plączącymi sie pod nogami i klatką na kota to będę JA.
Zrozumiałam co napisałaś, Budry i Migdał są mi ze zdjęć znane :D .

[quote name='tajdzi']Beatko, podać Ci na PW mój tel? W razie co? Przecież nie możemy sie minąć!!! :)
Podac, podać ja co prawda do noszenia komórki nienawykła, ale zrobię wyjątek i ją cholerę wezmę ze sobą :evilbat: .

[quote name='tajdzi']Dziewczyny, a ile wstęp kosztuje? Wiecie?
Nie wiecie :( , Ty mi lepiej powiedz gdzie mam z tramwaju się gramolić, od strony Filtrowej czy bliżej Politechniki???

No spadam wyżywać się na śmietanie :evil: :P

ps. Adda będzie dobrze, naprawdę :P

Posted

[quote name='Beata&Poświata']ps. Adda będzie dobrze, naprawdę :P No to trzymam również Ciebie za słowo :P
Zostawcie dla mnie trochę tortu z bitej śmietany :modla:

Posted

Ale Wam zazdroszczę tego spotkanaka :-? :wink:
Adda nie martw sie na zapas Walery juz następnego dnia biegał po domciu jak młody bóg :D
I plis daj mu wyciąć takze kołtuny :wink:

Posted

Własnie wylizałam z miksera resztki zbitej śmietanki , teraz idę strzelić jakąś tapetę, coby mi koleżanki od drzwi nie uciekły :lol: .

Tajdzi, Adda, Patka nie ma co zazdrościć, dla Was też zrobię torta, tylko powiedzcie kiedy :P .

Posted

Beatka & Poświatka napisał(a):
Nie wiecie , Ty mi lepiej powiedz gdzie mam z tramwaju się gramolić, od strony Filtrowej czy bliżej Politechniki???

Zależnie gdzie na tej Politechnice masz przystanek, bo ciągnie sie ona tak na prawdę kilometrami
Powinnaś wysiąść Róg Niepodległości i Nowowiejskiej a stąd to kilka kroków.

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Tajdzi, Adda, Patka nie ma co zazdrościć, dla Was też zrobię torta, tylko powiedzcie kiedy :P . Strasznie dobra z Ciebie jest kobieta :P :angel:

Posted

Dziś taki smutny dzień.
Zwierzaki chyba wyczuwają nastrój bo przyszły się poprzytulać.
Później jednak szalały jak zawsze. Dziś obrały sobie za cel badanie stanu wody w łazience.

Posted

Dbsst głaskałam to raczej za dużo powiedziane, powinnaś napisać "musnęłam Dymka". Dymcio odwalił takiego dzikusa, że szok :evil: . Na szczęście nie przesiedzial całej imprezy w szafie :lol: i dał się pod koniec nawet pomiziać.

Alina a cóż to ci tak smutno było :( ?
U dziewczyn widzę pełna zgoda już panuje :P ???

Posted

Alina dziewczyny sa przepiekne i wiedzę, że już razem poznają świat :D
Nie płacz zapal lampkę - światełko wieczorem ...

Dbsst ale masz fajnie tez bym chciała innego syba na zywo zobaczyć :D
Beatko :beerchug: