malawaszka Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 o jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie umiem napisać dźwięków jakie wydałam z siebie jak zobaczyłam to Twoje Kocisko nowe Beataaaaa!!!!!!!!!!!! BOSKI!!! Dzikus na maxa rysiowy :laola: mój ulubiony maxymalnie dziki typ :klacz: ja Ci go chyba porwe :evilbat: :evilbat: :evilbat: a zazdroszczę na maxaaaaaaa :oops: to wielkie kocisko bedzie nie??? to teraz przyrżnę goopa i spytam o rasę bo za chiny ludowe nie umiem się nauczyć kocich ras :oops: :lol: i ile ma teraz ten RYŚ???? Adda będziem trzymać kciukale za jajeczka :wink: Quote
Sabina1 Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Obejrzałam sobie stronkę tych koteczków. Baree jest najpiekniejszy z miotu "B", po nim chyba ta koteczka Bijou. Z miotu "C" trafił się jeden ślicznotek rudy Carby, ale to chyba koteczka i dopiero miesięczna. Piękny kotek gratuluję! Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Beatko, Debest, a co to kurczaczki spotkania bez tajdzi i Loni urządzacie??? :evil: :evil: W sobotę widzimy się o 10? Może jakoś w okolicach wejścia, zebysmy się wszyscy znaleźli :) A ja będę kibicować moim dwum znajomym Budrysowi i Migdałowi, co to należą do rasy typowo Europejskiej i są podopiecznymi cioci Loni (he he ciekawe kto zrozumiał co napisałam?) Beatko, podać Ci na PW mój tel? W razie co? Przecież nie możemy sie minąć!!! :) Debeściak, też jedziesz? Będzie jeszcze Sabinka1....kto wiecej? Chrupka moze wyciągnę ;) Ale nas tam będzie a będzie!! Dziewczyny, a ile wstęp kosztuje? Wiecie? Quote
adda Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 malawaszka napisał(a):Adda będziem trzymać kciukale za jajeczka :wink: Malawaszka, za brak jajeczek :roll: Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):Adda będziem trzymać kciukale za jajeczka :wink: Malawaszka, za brak jajeczek :roll: innymi słowy Truskawek bedzie BEZ POMPONÓW ;) 8) Bedzie dobrze to malusie nacięcie, tak na prawdę często kocurki nawet się nie orientują, ze coś tam miały babrane przy klejnocikach :D Quote
adda Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 tajdzi napisał(a):Bedzie dobrze to malusie nacięcie, tak na prawdę często kocurki nawet się nie orientują, ze coś tam miały babrane przy klejnocikach :D Naprawdę? Obiecujesz? Bo ja nawet nie wiem, czy dobrze robię, bo ten Truskawek to taki mało koci, najwyraźniej cały charakter odziedziczył po tatusiu ragdolu, jak np. spadnie z parapetu, to taki spadnięty leży, normalnie jest jak szmaciana lalka. No i zmierzam do tego, że taka ciapcia to chyba by nie nasikała żeby zaznaczyć teren :roll: Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 adda napisał(a):tajdzi napisał(a):Bedzie dobrze to malusie nacięcie, tak na prawdę często kocurki nawet się nie orientują, ze coś tam miały babrane przy klejnocikach :D Naprawdę? Obiecujesz? Bo ja nawet nie wiem, czy dobrze robię, bo ten Truskawek to taki mało koci, najwyraźniej cały charakter odziedziczył po tatusiu ragdolu, jak np. spadnie z parapetu, to taki spadnięty leży, normalnie jest jak szmaciana lalka. No i zmierzam do tego, że taka ciapcia to chyba by nie nasikała żeby zaznaczyć teren :roll: Na pewno bedzie dobrze kochana... U panów kocich taki zabieg to na prawdę nieduze ryzyko. Nacinają Pomponika i wyciągają co trzeba. Ranka jest tyci tyci. Jedyne co, to Trusio może być ospały przez kilka dni i moze być mu zimno. Zobczysz bedzie dobrze! Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 No i pamietaj, ze Trusio wychodzi na dwór, a jak pozna panią Trusiową, to nie będziesz musiała sie bać, ze zostaniesz babcią :) Quote
adda Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 tajdzi napisał(a): Jedyne co, to Trusio może być ospały przez kilka dni i moze być mu zimno. Zobczysz bedzie dobrze! Zimno dlatego, że nie będzie miał na tych resztkach futerka? Quote
Poświata Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Wpadłam na sekundkę, między robieniem sałatki i tortra :D [quote name='tajdzi']Beatko, Debest, a co to kurczaczki spotkania bez tajdzi i Loni urządzacie??? :evil: :evil: A bo wiesz to jakoś tak na szybkiego organizowane, żeby zebrać myśłi kalendarzowe i ostudzic trochę głowę Wind pełną pomysłów :P . [quote name='tajdzi']W sobotę widzimy się o 10? Może jakoś w okolicach wejścia, zebysmy się wszyscy znaleźli :) A ja będę kibicować moim dwum znajomym Budrysowi i Migdałowi, co to należą do rasy typowo Europejskiej i są podopiecznymi cioci Loni (he he ciekawe kto zrozumiał co napisałam?) Jasne!!! O 10 przed wejściem. Ruda baba z dwoma "ogonami" plączącymi sie pod nogami i klatką na kota to będę JA. Zrozumiałam co napisałaś, Budry i Migdał są mi ze zdjęć znane :D . [quote name='tajdzi']Beatko, podać Ci na PW mój tel? W razie co? Przecież nie możemy sie minąć!!! :) Podac, podać ja co prawda do noszenia komórki nienawykła, ale zrobię wyjątek i ją cholerę wezmę ze sobą :evilbat: . [quote name='tajdzi']Dziewczyny, a ile wstęp kosztuje? Wiecie? Nie wiecie :( , Ty mi lepiej powiedz gdzie mam z tramwaju się gramolić, od strony Filtrowej czy bliżej Politechniki??? No spadam wyżywać się na śmietanie :evil: :P ps. Adda będzie dobrze, naprawdę :P Quote
adda Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 [quote name='Beata&Poświata']ps. Adda będzie dobrze, naprawdę :P No to trzymam również Ciebie za słowo :P Zostawcie dla mnie trochę tortu z bitej śmietany :modla: Quote
Patka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ale Wam zazdroszczę tego spotkanaka :-? :wink: Adda nie martw sie na zapas Walery juz następnego dnia biegał po domciu jak młody bóg :D I plis daj mu wyciąć takze kołtuny :wink: Quote
Poświata Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Własnie wylizałam z miksera resztki zbitej śmietanki , teraz idę strzelić jakąś tapetę, coby mi koleżanki od drzwi nie uciekły :lol: . Tajdzi, Adda, Patka nie ma co zazdrościć, dla Was też zrobię torta, tylko powiedzcie kiedy :P . Quote
malawaszka Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 qrde ale się musiałam namyśleć coby tą tapetę załapać :lol: bawcie się dobrze i owocnych wyników dyskusji życzę :wink: Quote
tajdzi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Beatka & Poświatka napisał(a):Nie wiecie , Ty mi lepiej powiedz gdzie mam z tramwaju się gramolić, od strony Filtrowej czy bliżej Politechniki??? Zależnie gdzie na tej Politechnice masz przystanek, bo ciągnie sie ona tak na prawdę kilometrami Powinnaś wysiąść Róg Niepodległości i Nowowiejskiej a stąd to kilka kroków. Quote
adda Posted April 1, 2005 Author Posted April 1, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Tajdzi, Adda, Patka nie ma co zazdrościć, dla Was też zrobię torta, tylko powiedzcie kiedy :P . Strasznie dobra z Ciebie jest kobieta :P :angel: Quote
alina71 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Dziś taki smutny dzień. Zwierzaki chyba wyczuwają nastrój bo przyszły się poprzytulać. Później jednak szalały jak zawsze. Dziś obrały sobie za cel badanie stanu wody w łazience. Quote
dbsst Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 G L A S K A L A M DYMKA :D jeste cuuuuuuuuuuuudowny :D ale nie tylko on mnie powalil na kolana :D Quote
Poświata Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Dbsst głaskałam to raczej za dużo powiedziane, powinnaś napisać "musnęłam Dymka". Dymcio odwalił takiego dzikusa, że szok :evil: . Na szczęście nie przesiedzial całej imprezy w szafie :lol: i dał się pod koniec nawet pomiziać. Alina a cóż to ci tak smutno było :( ? U dziewczyn widzę pełna zgoda już panuje :P ??? Quote
dbsst Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 no dobra :clown: muskalam DYMKA ale dotykalam go i to naj i jest taki miluty i taki puchaty Quote
alina71 Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Beata po prostu cały wieczór płaczę oglądając relacje z Watykanu. Ja też chcę poznać Dymka i pogłaskać. Quote
Poświata Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 A no tak :( . Ja dzisiaj taka zakręcona byłam, że nawet ani telewizora, ani radia nie włączałam :oops: i jakoś mi to z głowy uciekło. Quote
Patka Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Alina dziewczyny sa przepiekne i wiedzę, że już razem poznają świat :D Nie płacz zapal lampkę - światełko wieczorem ... Dbsst ale masz fajnie tez bym chciała innego syba na zywo zobaczyć :D Beatko :beerchug: Quote
Recommended Posts