Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Zalałóa ale jesteśmy w Toruniu w wiekszości połozeni :wink: na górce i zalało tylko parki :-? bulwar, oraz działki i troche po drugiej stronie rzeczki, nie jest az tak źle tylko będzi smierdział nam bulwar i park :-? Dobrze, że juz Daga sie wyprowadzial , bo to było niedaleko jej miejscówki. Poza tym woda szybko opada. Ufff !!! Quote
M10M Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Patka ja tez się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku - przez całą tą powódź wcale się nie odzywałaś... Wielka woda jest aktualnie u nas. Zdjęć się robić nie da, bo straszna mgła ale coś tam zrobiłam. Czerwona krecha pokazuje podporę przęsła, która zwyklle jest już na drugim brzegu rzeki, na suchym lądzie. Wszystko dalej to już tereny zalane. Na szczęście łąki sięgają prawie kilometra i dopiero jest wał - więc woda ma się gdzie wylewać..... Quote
aga1215 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='M10M']Patka ja tez się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku - przez całą tą powódź wcale się nie odzywałaś... Wielka woda jest aktualnie u nas. Zdjęć się robić nie da, bo straszna mgła ale coś tam zrobiłam. Czerwona krecha pokazuje podporę przęsła, która zwyklle jest już na drugim brzegu rzeki, na suchym lądzie. Wszystko dalej to już tereny zalane. Na szczęście łąki sięgają prawie kilometra i dopiero jest wał - więc woda ma się gdzie wylewać..... noooo, to ładnie macie :-? samych słonecznych dni na te Wielkanocne Święta :P http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimynie.swf Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 U nas słonecznie i pieknie +15 a woda bardzo szybko opada własnie bylismy nad wisłą :D Quote
dbsst Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 przeszlam przez topik bo mialam pewne zleglosci Dymcio spoznione :buzi: starrruszku ;) Ale wspaniale zdjeci romantic Lunki no i Walery ehhhhhhhhhhh no i Truskawek w typie mini taki slodki po wlocholach z uszoli bym go poznala ;) Lonia swietne tygrysowata taka hihihihi Wszystkie Wase koty sa niesamowicie nie moje :( Quote
malawaszka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 no nie mogą być Twoje bo są moje :evilbat: Quote
dbsst Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 i znowu przedstawie Wam moje internetowe kotki hihihihi Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dbsst piękna foteczka szkoda, że małe kotki tak szybko rosną :wink: pozdrowionka Quote
dbsst Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 hihihi dzieki Patka slodka jest ta fota i ta mala jak Lunka wyglada A to kot utracony :evilbat: Quote
dbsst Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 i znowu moj internetowy koteCek ze swoim pieseCkiem Quote
Poświata Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Zaraz, zaraz przecież to Dymcio. :o nie dziwię się, że Dymek do mnie w nocy już prawie nie zagląda. Ma teraz do spania innego futrzaczka :P :D :P Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dbsst biedy kotek jak możesz go takiego nagiego pokazywac ludziom :wink: Beatko niedługo drugie cudo będzie z Toba spało a Dymcio szybko zatęskni, ja tam sie ciesze jak 7 kg Walerego ze mną nie spi :lol: Już wolę żeby sopały np TU :wink: chociaz pomagają mi sprzatać :wink: :evilbat: Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Troche duże te moje kotki łatwo znaleźć :D :wink: Quote
malawaszka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 [quote name='dbsst']a to krol lew hahah grzywacz chiński :lol: Adda opitol tak Truskawka :multi: Quote
KaRa_ Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dzisiaj wchodzę do pokoju, a szczury były spuszczone i one uwilbiają spać na kocu który zawsze leży na kanapie, i tak patrze a między nimi bawi się Ruda,która delikatnie łapkami łapała je i puszczała :D Komicznie to wyglądało :-? Tylko ciekawe kto mi kota do pokoju wpuścił 8) Uwierzycie mi, że ten kot niedługo skończy rok? Quote
Patka Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 kara niesamowite fotki Ruda jest niemożliwa :D super kociczka i to futerko :D Quote
Recommended Posts