Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko :o :o :o :o :o

szaraduszko, a czemu Ty ukrywasz to rude cudo ?! :evil: :evil: :evil: Ja kategorycznie rządam żebyś tu dała więcej. Ja uwielbiam wszystko co rude ! :angel: :angel: Kot jest niemal tak piękny jak Lunka 8)

Patka Ty mnie nie denerwuj, "gdyby Luna mogła" bo mniew szlag trafia, że nie może :lol: :wink: Ja bym była pierwsza na maleństwa gdyby Luna mogła :lol: :wink: I to na wszystkie :lol: :D

Beatko boskie fotki, to jest jakis kant, on jeszcze wczoraj był ślicznym maleństwem, a dzisiaj już piękny przystojny kocur. Ostatnia fotka jest genialna, prześlij mi ją jakbyś mogła, idealna na tapetkę :angel: Jeszcze raz powtórzę, on ma przesaliczny ogon :loveu:

Fanka prosi o więcej fotek Dymka, Luneczki i rudego kocura szaraduszki :D

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

souris rudzielca nie ukrywam. Było tu już kilka jego fotek... kilka jest w mojej galerii...
natomiast przed świętami będzie jeszcze wstawiona kocia sesja plenerowa... tam też będzie rudzielec 8) a nawet dwa (1 przyszedł sobie w gości)
Jak wkleję to dam Wam znać i wrzucę tu link... musicie uzbrojić się w cierpliwość :roll: bo chwilowo na moim topiku panoszy się szczeniak a koty czekają :lol:

adda sama nie mogłabym mieć takiego kudłacza (preferuję krótkowłose psiska i kociska :lol: ) ale uwielbiam na niego patrzeć :angel:

a Basenji i owszem komercjalizuje święta i prowadzi kampanię reklamową 8) :lol:

rudzielec wieczorową porą...

Posted

Szaraduszko! O matko, ale cudne zdjęci juz mówilam ze cudnie mu na tym rudym włochaczu :wink: Luna w podobnej konwencji ;)
Adda coś Ty zrobiła kudłaczowi przeciez jeszcze Świat nie było a on wygląda jakby stado kurczaczków połknął :lol: :wink:
Beatka :loveu: Dymuś :buzi:

Souris z serii zabawowej dla Ciebie stara ale jara Luna :wink:

Posted

souris chcesz je jakieś większe? bo jeśli nie to klikasz tu drugim przyciskiem myszy... zapisz obraz jako... i już jest na Twoim komputerze (zrobiłam tak z 2 zdjątkami Dymka :P )
Ale jeśli będzie zamówieie na większe to jasne, że wyślę 8)

Posted

My też dziękujemy za życzenia i zachwyty :wink: :P

[quote name='adda']Wrzucałam już w swojej galerii, ale tutaj też jest miejsce na kociska :D
Trusiu.

Nie dalej jak wczoraj myslałam sobie o Truskawku, że jakoś tak go mało, w sensie zdjęć, bo jak widzę mimo zabiegów kosmetycznych futerko dopisuje, oj dopisuje :P :D :P

[quote name='kacpru']

Cha, cha - to powinno mieć tytuł "Za czym kolejka ta stoi" :P :P :P

ps. Ach te rudzielce, cały czas mam chcicę na rudego kocurka, a tu jak na złość rudości brak, bo jakąś szaloną popularnością się cieszą :roll: . Co się gdzieś urodził to oczywiście już go sobie ktoś inny zaklepał :( :evil: .

Posted

Oj Beatko, bo rudzielce się na sianie szuka :roll: a nie w hodowlach :lol:

Wprawdzie marzy mi się rasowy kociak, ale jak na razie zgarniam takie różne... rudzielca ze strychu, miałam trójkolorową kotkę, którą tata znalazł na chodniku... Rudości trzeba poszukać. Wtedy okaz będzie jedyny, niepowtarzalny i wyjątkowy... jak Lunka Patki, jak mój Tetanos...

Posted

Beata&Poświata napisał(a):
Nie dalej jak wczoraj myslałam sobie o Truskawku, że jakoś tak go mało, w sensie zdjęć, bo jak widzę mimo zabiegów kosmetycznych futerko dopisuje, oj dopisuje :P :D :P

Niby dopisuje :D Ale sobie myślę, że jak będę go kastrowała, już na dniach, to jak już będzie bidulec pod narkozą, to go wygolę :oops:

Posted

Łoj, mamuniu, tak na łysego, jak persy???
Czy tylko podetniesz kłaczki?
A może to i dobry pomysł :hmmmm: ? Ciepełko sie robi, zacznie łazić więcej po dworzu, to potem i wyczesać i doprać trudniej będzie takie futro. A kiedy idziesz z nim na wycięcie pomponików??

Posted

[quote name='Beata&Poświata']Łoj, mamuniu, tak na łysego, jak persy??? No właśnie jeszcze nie wiem... :-? Myślę, że do łysego tam gdzie ma kołtuny :oops:

A kiedy idziesz z nim na wycięcie pomponików??
Po świętach chyba :roll:

Posted

szaraduszko prosze o oryginalnych rozmiarów fotkę, gdybym chciała to bym wszystkie kopiowała tak jak Ty mówisz,ale ja jednak preferuję orginalne wielkości :D Z góry dziekuję :D

Rude jest bezwzględnie piękne...:loveu:

adda na łyso tnij, Beata ma rację, cieplutko sie robi, sierść mu spokojnie odrośnie, przyzwyczaisz się od nowa żeby go jednak czasami czesać, lepiej na łyso :wink: :D

Posted

souris napisał(a):
adda na łyso tnij, Beata ma rację, cieplutko sie robi, sierść mu spokojnie odrośnie, przyzwyczaisz się od nowa żeby go jednak czasami czesać, lepiej na łyso :wink: :D
Taaa... ale jakby to powiedzieć... my go czasami zapominamy na noc do domu włożyć :oops: a ja nie wiem jakie w nocy są temperatury...

Posted

Lepiej przyczepić sobie na widocznym miejscu kartkę przypominającą o odliczeniu domowników przed snem :lol:

Moje koty pojawiają nam się w oknie gdy chcą wejść do domu :P Choć często nocują na dworze (tudzież w stajni) to Tetka nie lubię zostawiać na noc na dworze i zawsze przed snem go szukam.

Posted

Truskawek chyba też nie lubi zostawać na noc na dworze, bo rano nie ma zbyt szczęśliwej miny, a ostatnio wisiał na rynnie :o Chyba chciał przez taras wejść do domu :-?

Posted

[quote name='adda'][quote name='Beata&Poświata']Nie dalej jak wczoraj myslałam sobie o Truskawku, że jakoś tak go mało, w sensie zdjęć, bo jak widzę mimo zabiegów kosmetycznych futerko dopisuje, oj dopisuje :P :D :P
Niby dopisuje :D Ale sobie myślę, że jak będę go kastrowała, już na dniach, to jak już będzie bidulec pod narkozą, to go wygolę :oops:

Adda-będziesz musiała się spieszyć, narkoza u kocurków w czasie tych zabiegów jest taka nie za mocna i bardzo prędko się wybudzają, fakt, że znacznie dłużej są oszołomione :o
Felek miał zabieg koło 16-tej, o 16.30 już nie spał a koło 20-tej już wybierał sie na spacerek :P Kocurek sąsiadów podobnie :P