Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My mieszkamy na trzecim Walery juz bodajrze 3 razy spadochroniażył bez szkód na szczęscie nie zostawiamy go sam na sam z okem otwartym na oścież ale sie chyba thu tfu nauczył i nie wychyla sie tak mocno :D
A Line pod nadzorem mozna zostawić np tak :D

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

Odnośnie spacerów i otwartych okien :evilbat: Mój Poterek kilka razy wędrował po parapecie, 7 piętro.....na szczęście nie spadł ufff, ale ja mało zawału nie dostałam :evil: Ostatnio chciałam go wynieść na balkon na rękach i .... makabra. Myślałam, że będę miała podrapane ręce. Zrobił wielkiego wypłocha i wystawił swoje pazury :evilbat:

Posted

Lonia na smyczy, w szeleczkach penetrowała zakamarki balkonu
Ale ani na barierkę nie wskoczyła
Ani się nie wychylała
a jak wychodziłam z balkonu, to Lonia za mną - jakoś nie chciała zostać sama.
A w okie robi podobnie ;) siada, łapki pod siebie i medytuje
Oczywiście póki nie zabezpieczymi balkonu i kna jest na smyczy. Mieszkamy na I piętrze, ale nie wyobrażam sobie, że trzeba by było po kota lecieć na dół :roll:

Posted

Gabrysia i Dymek dziękują wszystkim "ciotkom" za pamięć i dobre słowo :P :D :P .
Młoda zaczyna się pomału przyzwyczajać do gipsu, na szczęście nie umie sobie wyobrazić jak długo trwają cztery tygodnie :D .
Dymcio też się wietrzy na balkonie na smyczy. Sama smycz mu nie przeszkadza, tylko nie podoba mu się, że na końcu tej smyczy ciągle ktoś za nim łazi :roll: .
On w przeciwieństwie do Loni nie ma lęku wysokości. Brany na ręce, żeby sobie popatrzył w dal (dół balkonu jest betonowy) z ciekawością i zachwytem chłonie wszystkie zapachy i obserwuje ptaszki.
Czekam na jakąś luźną gotówkę i natychmiast biorę się za osiatkowanie balkonu, odmalowanie i udekorowanie jakimś kocim sprzętem.

Posted

Mały się pojawi albo w pierwszy, albo w drugi weekend kwietnia.
Jeśli w pierwszy, to przy dobrym dograniu spraw wystawowych byłabyś pierwszą osobą niedomową, która go zobaczy :P :P :P .
To zależy jaką decyzję podejmie mój mąż, a o tym dowiem się wieczorem :D . Tak se trochę namotałam i teraz on musi wybrać wariant :lol: .

Posted

Na forum się nie chwaliłaś, tylko do mnie pisałaś.
A ja strasznie się cieszę, i czekam na zdjęcia Filci.
A może za którymś razem jak będziesz szła to zabierzesz mnie ze sobą?

Posted

No więc:
Maluszki - jest ich 4 - 2 dziewczynki i 2 chłopakczki.
Jeszcze oczka ślepiutkie
ssą cycusia cały dzień i jeszcze pełzają tylko :lol:
Za 2 tyg. będą się nadawały do pstrykania zdjęć i mam dostać foteczki.
Sama pojadę najmarniej za 3 tyg, żeby maluchy miały czas poznać nasz świat :)
Ale się cieszę :D

Acha,
na razie cą całe białe, ale lekko zaczeły się łapeczki odbarwiać :)

Posted

jej - wiecie, jaka to zabawa takie małe koty??? jak zacznął się rozłazić, te kolejki do kuwety :lol: :lol: :lol: te gonitwy po chałupie, SUPER!!!

kiedyś, dawno temu miałam psa-kotofila :wink: :P
czasem składała nam (mu?) wizytę kocica od sąsiadów i tak bardzo psu zaufała, że na jego posłaniu się okociła - było 5 małych, jednym z nich jest Felek :P (wszystkie pozostałe poszły do dobrych ludzi, a sąsiedzką kocicę łapałam i szczepiłam co jakiś czas :P i już nie prędko miała młode!))
Wiecie, podziwiałam tą kocicę, jaką była wzorową matką :P i jaka czysta !!!
niestety nie mam zdjęć z tego okresu :(

Posted

Ech Tajdzi, Beata super,że będziecie mieć wkrótce kolejne kotki.
Zazdroszczę,mój kocur też nasłuchiwał z ciekawością nowych wieści z zakoconych:

Posted

ooooooooo małe Dymki
Boszeeee, kiedy on był taki malutki, ze sto lat temu. Tak szybko mija ten czas i potem kot juz zawsze jest duży :P :D :P .

[quote name='aga1215']Dymcio z wiosną jeszcze przystojnieje :o :P :P :P :P
jeśli w ogóle jest możliwe być bardziej przystojnym
:oops: :oops: :oops: Zawstydzasz nas Matko Chrzestna :P .
Poczekajmy, aż dostanie takiego futra jak wujcio Walery :D .