Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']Adda Truskawe wygląda na nieprzytomnego :lol: i mocno rozczochranego :wink: Patka, a co Tobie po głowie biega? :o :lol:

• Replies 9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Poświata

1267

• tajdzi

1093

• Patka

1053

• adda

666

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst bardzo trafne określenie, to ciepło aż od niej promieniuje, a wiecie że ja nawet ją czuję ? :o :o :o Ile razy na nią patrzę to przypomina mi się pewien zapach. :o

Ja od początku mówiłam że ona jest cudowna i niesamowita 8) 8) 8) :angel: :angel: :angel:

Posted

A ja chciałam powiedzieć, że moja dzika brytyjka od czasu do czasu daje się nam pogłaskać. Ale jestem szczęśliwa wtedy. Mruczy nam też.
Bardzo długo trwa ten proces oswajania.
Zauważyłam, że ona boi się gwałtownych ruchów, nagłego zrywu, dźwięku, podniesionej ręki.
Niestety przy psie nie może być takiej ciszy w domu, ale przynajmniej jego już się nie boi i nie okrążą z daleka.
Jego zbyt duże zainteresowanie ukruciła znanym ruchem "łapką w nos" i teraz ma do niego swobodniejszy stosunek.
TZ mówi, że widział ją w nocy na łóżku z tą czarną jak spały nam w nogach. :D
A co dziwne szybko się uczy pewnych rzeczy. Bo jak wieczorem idę w stronę łóżka to ona już na nie wskakuje bo czeka na jogurcik.
Co wieczór tak je. :)
Je nawet z ręki co zostało udokumentowane poniżej ale wciąż w większości przypadków ucieka od nas.
Nie wyobrażam sobie jakby tych moich zwierzaków nie było. :)

Posted

Alina no w końcu pierwsze koty za płoty :wink: Zdjęcia prosze i dokumentowac postępy :D ciesze sie!!! z dnia na dzień będzie powolutku lepiej :D

Posted

Dziękuję Patka. :)
Na życzenie co Aylin robi wieczorową porą.

Moim marzeniem jest by po jedzeniu zostawała z nami w łóżku na głaskanie ale to jest chyba musi trochę minąć.

Posted

A nasza Lonia ma lęk wysokości :o
Dziś (ekhm) bardzo swiątecznie :roll: myłam okna, w czym kot na szeleczkach, z zabezpieczeniu antyspadaniowym, towarzyszył mi...
Jakoś niechętnie patrzyla w dół
;)

Posted

Ja się staram o tym nie myśleć co będzie jak będzie ciepło.
Narazie sprawę rozwiązujemy tak, że jak wietrzymy mieszkanie to jeden pokój i zamykamy go przed kotami.
Mieszkam na 5 piętrze i muszę zacząć myśleć jak zabezpieczyć okna i balkon na ciepły okres. :roll:

Zdjęcie Dymka jest piękne. :)