Patka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Luna jest ladnym koteczkiem i dziekuje za mile słowa :D Koteczki bawią sie "czymkolwiek" :wink: Prawda, że ładna z nich parka :D :wink: Quote
szaraduszka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Superowe :angel: Tak tu wszystko w temacie rudzielców... pogrzebałam w archiwum... jedyne zdjęcie (na kompie) małego Tetka Quote
Sabina1 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Beatko, olałaś mojego posta, ale jednak spróbuję jeszcze raz: błagam obejrzyj http://maine-coon.pl/kittens.htm Tangolita jest piękna i 3 kotki pewnie w nią. Quote
Petra_ Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 My nie rudaski,ale fajnie się wygrzewać we dwóch na jednym fotelu: Quote
tajdzi Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Oj, ja mam nadzieję, że niedługo u nas taka harmonia będzie... Ale Beatka nas wyprzedzi :) A tak krzyczała "Wojtecki nie che, nie da, nie pozwoli" I co? I będzie miała kotecka przed nami pewnie (moje rodza się w czerwcu) :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 [quote name='sabina1']Beatko, olałaś mojego posta, ale jednak spróbuję jeszcze raz: błagam obejrzyj http://maine-coon.pl/kittens.htm Tangolita jest piękna i 3 kotki pewnie w nią. Sabina- a mnie się ten koci tata bardziej podoba! Gdybym miała kupić to tylko takiego :P Quote
Patka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Tajdzi no to do czerwca :D Ale piene fotki!!! Szaraduszka piekny rudysław :D :wink: jaki fajny dzieciaczek ale juz ten błysk w oku :wink: :D Quote
Poświata Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Sorry, ale jestem ciutek nieprzytomna. Właśnie wróciłam ze szpitala, gdzie zostawiłam Gabi ze złamaną łapką. Tak się dzieci wściekały i tak ją braciszek urządził. Teraz walne się spać i jutro Wojteckiego rano wymieniam. Buziaki Quote
szaraduszka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Zawsze wiedziałam, że dobrze być jedynaczką :roll: o ile bezpieczniej 8) Zanim się łapka zrośnie zapomną o co poszło 0X A Gabi szybkiego powrotu do zdrowia tj "całości" życzę :P Quote
musia Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 To dzisiaj Beaty z Poświatą w Katowicach nie będzię :evil: :( Quote
aga1215 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Beata&Poświata napisał(a):Sorry, ale jestem ciutek nieprzytomna. Właśnie wróciłam ze szpitala, gdzie zostawiłam Gabi ze złamaną łapką. Tak się dzieci wściekały i tak ją braciszek urządził. Teraz walne się spać i jutro Wojteckiego rano wymieniam. Buziaki oj, biedna Gabi!!! ucałuj ją :buzi: aż tak źle złamana, że musiała zostać w szpitalu? Quote
Poświata Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 aga1215 napisał(a): oj, biedna Gabi!!! ucałuj ją :buzi: aż tak źle złamana, że musiała zostać w szpitalu? Hejka, już jesteśmy w domu. Złamanie kości kciuka z przemieszczeniem, nastawiali jej w uśpieniu późnym wieczorem, dlatego zostawili ją na noc. Rano zrobili rentgen, sprawdzili ustawienie kości i puścili nas do domu. Ma założony gips na cztery tygodnie, dobrze że to lewa rączka :roll: . Za życzenia zdrówka wszystkim dziękujemy :iloveyou: Quote
adda Posted March 18, 2005 Author Posted March 18, 2005 Beata, mam nadzieję, że kości zrosną się prawidłowo i że już niedługo Gabi zapomni o całej sprawie :D Quote
souris Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Patka dziękuję, wymiziaj Lunkę :D :angel: Na drugiej fotce z Walerym wyglada jakby to niebieski wychodziło jej z łebka :lol: 8) Ja też mam nadzieję że Gabi szybko wróci do zdrowia. :D Quote
M10M Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Beata Pinki Twojemu dziecku przesyła własnym pyszczkiem wymiauczaną kołysankę, żeby jej smutno nie było :D Quote
tajdzi Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 O rajuśku Nie ma mnie jeden dzień, bo mnie zmogło i co? Beatka też bidulka po szpitalach musi jeździć Wszystkiego dobrego dla Gabi!!! Niech szybko kosteczki sie zrastają! Quote
AnkaW Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Beatko gratuluję wyboru, naoglądałam się zdjęć tych tygrysów i mnie najbardziej podobaja się /nie wiem jaki to kolor/ bure pręgowane. Rudzielce są przepiękne ale w tej rasie te pręgowane wyglądają jak dzikie. Masz jeszczę troszkę czasu ale proszę :modla: nie zapomnij zrobić zdjęć, jaka będzie reakcja jak zobaczą się pierwszy raz. Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ojenki :-? Biedna królewna Gabi ... to ładnie dzieci musiały sie bawic ... :wink: Ale masz rację Beatko dobrze że to lewa wycałuj ja od Nas globalnie :D Souris cała seria jest z niebieską zabawką :D Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Nawet nie wiedziałam, że moje koty tak razem śpią :o Quote
kacpru Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Cala trojka: taaak sie kochamy 8) psio kocia przyjazn Quote
adda Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 [quote name='kacpru']Cala trojka: A co one tam u góry zobaczyły? :D Quote
kacpru Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 podnioslam firane,ich wzrok w gore a ja szybko pstryk ;) :lol: a druga wersja jest taka ze zobaczyly zablakana biedronke ktorej skrzydelka znalazlam pozniej na parapecie :( :roll: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Ale Sliczen fotki :D Miłosne igraszki i fotelowa sypialnia bardzo mi sie podobają sa takie :loveu: Quote
Patka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda Truskawe wygląda na nieprzytomnego :lol: i mocno rozczochranego :wink: Quote
Recommended Posts